• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • calcar de uz industrial

Rezultate pentru

Calcar de uz industrial - Import export

 1. COSMOCHROME LTD

  Grecia

  Verified by europages badge

  The paint company Cosmochrome Ltd, with over half a century of experience in the field of paints, specializes in the production of quality paints, varnishes, insulating coatings as well as mortars for sports fields and microcement mortar for any kind of application. With a series of international certifications and with particular emphasis on ecological products, Cosmochromeis goal is to produce the best possible, value for money materials and serve the needs of the domestic and international market with its wide range of products, ranging from professional materials to artistic everyday interventions for all those who want to create and redecorate. The company also specializes in the production of custom materials of special requirements on demand.

 2. RAHMQVIST GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania RAHMQVIST GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. Are sediul în Volkertshausen, Germania.

 3. LOGES KALK- U. KREIDE INH. HENRIK LOGES

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LOGES KALK- U. KREIDE INH. HENRIK LOGES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. Are sediul în Söhlde, Germania.

 4. NUOVA MATERIE PRIME MEDITERRANEE SRL

  Italia

  Compania NUOVA MATERIE PRIME MEDITERRANEE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ipsos si produse din ipsos, lime, cement and plaster driers, food salt, Ipsos si produse din ipsos, și litter boxes. Are sediul în Assemini, Italia.

 5. ARMINIUS GOEBEL GMBH

  Germania

  Compania ARMINIUS GOEBEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole, Fire si fibre textile, Imbracaminte - furnituri, Birou - furnituri, Papetarie - articole, Fire si fibre textile, Imbracaminte - furnituri, și Birou - furnituri. Are sediul în Großalmerode, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ZIMMERMANN BUESTEN

  Elvetia

  Compania ZIMMERMANN BUESTEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lame si cutite industriale, Cutite de uz casnic si profesional, Magazine - amenajare, Fire si fibre textile, Lame si cutite industriale, Cutite de uz casnic si profesional, Magazine - amenajare, și Fire si fibre textile. Are sediul în Küssnacht Am Rigi, Elvetia.

 2. MÄRKER ZEMENT GMBH

  Germania

  Compania MÄRKER ZEMENT GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie, Ardezie, Calcar de uz industrial, Gresie, Ardezie, și Calcar de uz industrial. Are sediul în Harburg , Germania.

 3. KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ardezie, Calcar industrial, Gresie, Ardezie, Calcar industrial, și Gresie. Are sediul în Painten, Germania.

 4. M&C SUPPLY

  Belgia

  Compania M&C SUPPLY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 5. XINGTAI CITY MEISHEN CHEMICAL CO.LTD

  China

  Compania XINGTAI CITY MEISHEN CHEMICAL CO.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. Are sediul în Xingtai,hebei, China.

 1. MARNHULL STONE LTD

  Regatul Unit

  Compania MARNHULL STONE LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Ardezie, Calcar industrial, și Ardezie. Are sediul în Sturminster Newton, Regatul Unit.

 2. GARRIOCK BROS

  Regatul Unit

  Compania GARRIOCK BROS, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Ardezie, Calcar industrial, și Ardezie. Are sediul în Shetland, Regatul Unit.

 1. CLEARWELL QUARRY

  Regatul Unit

  Compania CLEARWELL QUARRY, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Ardezie, Calcar industrial, și Ardezie. Are sediul în Lydney, Regatul Unit.

 2. FYFE GLEN ROCK

  Regatul Unit

  Compania FYFE GLEN ROCK, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Ardezie, Calcar industrial, și Ardezie. Are sediul în Inverurie, Regatul Unit.

 3. IMERYS MINERALS LTD

  Regatul Unit

  Compania IMERYS MINERALS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Ardezie, Calcar industrial, și Ardezie. Are sediul în Beverley, Regatul Unit.

 4. HOGAN AGRIGATE GWYNDY QUARRY

  Regatul Unit

  Compania HOGAN AGRIGATE GWYNDY QUARRY, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Ardezie, Calcar industrial, și Ardezie. Are sediul în Llanerchymedd, Regatul Unit.

 5. MARBONYX LTD

  Regatul Unit

  Compania MARBONYX LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Ardezie, Calcar industrial, și Ardezie. Are sediul în Rochford, Regatul Unit.

 6. PATERSONS

  Regatul Unit

  Compania PATERSONS, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Ardezie, Calcar industrial, și Ardezie. Are sediul în Lanark, Regatul Unit.

 7. S GRUNDON SAND AND GRAVEL LTD

  Regatul Unit

  Compania S GRUNDON SAND AND GRAVEL LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Ardezie, Calcar industrial, și Ardezie. Are sediul în Thatcham, Regatul Unit.

 8. MIDLAND QUARRY PRODUCTS

  Regatul Unit

  Compania MIDLAND QUARRY PRODUCTS, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Ardezie, Calcar industrial, și Ardezie. Are sediul în Nuneaton, Regatul Unit.

 1. STONE IMPRESSIONS LTD

  Regatul Unit

  Compania STONE IMPRESSIONS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Ardezie, Calcar industrial, și Ardezie. Are sediul în Liverpool, Regatul Unit.

 2. COLAS LTD

  Regatul Unit

  Compania COLAS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Ardezie, Calcar industrial, și Ardezie. Are sediul în Penryn, Regatul Unit.

 3. GEDDES GROUP

  Regatul Unit

  Compania GEDDES GROUP, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Ardezie, Calcar industrial, și Ardezie. Are sediul în Haddington, Regatul Unit.

 4. STEIDL & BECKER ESBE-KREIDEFABRIK GMBH

  Germania

  Compania STEIDL & BECKER ESBE-KREIDEFABRIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar de uz industrial, Fire si fibre textile, Calcar de uz industrial, și Fire si fibre textile. Are sediul în Großalmerode, Germania.

 5. CRAFTSTONE

  Regatul Unit

  Compania CRAFTSTONE, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Ardezie, Calcar industrial, și Ardezie. Are sediul în Banbridge, Regatul Unit.

 6. TESAB ENGINEERING LTD

  Regatul Unit

  Compania TESAB ENGINEERING LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Ardezie, Calcar industrial, și Ardezie. Are sediul în Omagh, Regatul Unit.

 7. BRAUNTON AGGREGATES LTD

  Regatul Unit

  Compania BRAUNTON AGGREGATES LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Ardezie, Calcar industrial, și Ardezie. Are sediul în Braunton, Regatul Unit.

 8. ISLAND STONE NATURAL ADVANTAGE

  Regatul Unit

  Compania ISLAND STONE NATURAL ADVANTAGE, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Ardezie, Calcar industrial, și Ardezie. Are sediul în London, Regatul Unit.

 9. UNITED GRAB HIRE LTD

  Regatul Unit

  Compania UNITED GRAB HIRE LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Ardezie, Calcar industrial, și Ardezie. Are sediul în Edenbridge, Regatul Unit.

 10. BORDER HARDCORE

  Regatul Unit

  Compania BORDER HARDCORE, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Ardezie, Calcar industrial, și Ardezie. Are sediul în Welshpool, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Calcar de uz industrial - Import export

Număr de rezultate

5.526 Intreprinderile