• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • transarea carnii

Rezultate pentru

Transarea carnii - Import export

 1. HOREMEAT

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania HOREMEAT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vita - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Transarea carnii, Vitel - carne proaspata, Porc - carne proaspata, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Transarea carnii, Vitel - carne proaspata, și Porc - carne proaspata. Are sediul în Mouscron, Belgia.

 2. OPTIMEAT LTD.

  Romania

  Compania OPTIMEAT LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne congelata si congelata rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porc - carne proaspata, Transarea carnii, Pork belly, Porc - carne proaspata, Pork leg, și Transarea carnii. Are sediul în Bucharest, Romania.

 3. SARL MARASSÉ

  Franta

  Compania SARL MARASSÉ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transarea carnii. Are sediul în Layrac, Franta.

 4. BOUSQUET VIANDE

  Franta

  Compania BOUSQUET VIANDE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Transarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porc - carne proaspata, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Oaie - carne proaspata, Porc - carne proaspata, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, beef, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Luc La Primaube, Franta.

 5. ABATTOIR ETTELBRUCK

  Luxemburg

  Compania ABATTOIR ETTELBRUCK, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Transarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macelarii - masini si materiale, Restaurante - masini si materiale, abattoirs, Butchers - meat, Macelarii - masini si materiale, și Restaurante - masini si materiale. Are sediul în Ettelbruck, Luxemburg.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FRESH CONCEPT

  Belgia

  Compania FRESH CONCEPT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Transarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Food packaging, Packaging for meat, și Carne si mezeluri. Are sediul în Marcinelle, Belgia.

 2. HOEGGER ALPINA FRANCE

  Franta

  Compania HOEGGER ALPINA FRANCE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Transarea carnii. Are sediul în Sainte-Marie-Aux-Mines, Franta.

 3. WILDHANDEL VERMEERSCH

  Belgia

  Compania WILDHANDEL VERMEERSCH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Transarea carnii, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Transarea carnii, ready-to-cook game, și dressed game products. Are sediul în Torhout, Belgia.

 4. CONTINENTAL DESOSS

  Franta

  Compania CONTINENTAL DESOSS, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Transarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile abattoirs, Chicken slaughtering, pork abattoirs, și fresh meat export. Are sediul în Bourg En Bresse, Franta.

 5. P&M EIFELER FLEISCHVERTRIEB

  Belgia

  Compania P&M EIFELER FLEISCHVERTRIEB, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Transarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile beef, pork, și deli meats. Are sediul în Sankt Vith, Belgia.

 1. GOOD MEAT

  Belgia

  Compania GOOD MEAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vita - carne proaspata, Transarea carnii, Vita - carne proaspata, și Transarea carnii. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. INICIATIVAS COMERCIALES DADYMA SL

  Spania

  Compania INICIATIVAS COMERCIALES DADYMA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transarea carnii. Are sediul în Ribarroja Del Turia, Spania.

 1. MEAT ASSISTANCE

  Belgia

  Compania MEAT ASSISTANCE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Antrepozite frigorifice, Abatoare - instalatii si materiale, Transarea carnii, industrial hygiene, Antrepozite frigorifice, Abatoare - instalatii si materiale, și Transarea carnii. Are sediul în Sautin, Belgia.

 2. QUALITY MEAT RENMANS

  Belgia

  Compania QUALITY MEAT RENMANS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vita - carne proaspata, Transarea carnii, butcher's shop, fresh butchered products, Vita - carne proaspata, și Transarea carnii. Are sediul în Saint-Symphorien, Belgia.

 3. WORLD-TRADE

  Belgia

  Compania WORLD-TRADE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Transarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sale of livestock, meats, și beef. Are sediul în Fleurus, Belgia.

 4. AGNEAUX MACQUET

  Franta

  Compania AGNEAUX MACQUET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lambs. Are sediul în Fruges, Franta.

 5. CONDROZ GIBIER

  Belgia

  Compania CONDROZ GIBIER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Transarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, wild game, game, și Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. Are sediul în Ciney, Belgia.

 6. L-B-VIANDES

  Franta

  Compania L-B-VIANDES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vita - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porc - carne proaspata, Vitel - carne proaspata, Transarea carnii, Porc - carne proaspata, Vitel - carne proaspata, Lamb, și Transarea carnii. Are sediul în Ploeren, Franta.

 7. DISPOSABLENET

  Olanda

  Compania DISPOSABLENET, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Transarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manusi, Materiale medicale, wholesale meats, dentist, Manusi, și Materiale medicale. Are sediul în Krimpen A/d Ijssel, Olanda.

 8. FOOD 2000 S. L.

  Spania

  Compania FOOD 2000 S. L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pork, și kebabs. Are sediul în Peñacastillo-Cantabria, Spania.

 1. BOUSQUET A. SARL

  Franta

  Compania BOUSQUET A. SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transarea carnii, Transarea carnii, wholesale meats, și machines for cutting and slicing meats. Are sediul în Luc La Primaube, Franta.

 2. RXM TRADING

  Brazilia

  Compania RXM TRADING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile frozen beef, meats, și beef. Are sediul în Sao Paulo, Brazilia.

 3. BEAUVAL

  Belgia

  Compania BEAUVAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vita - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transarea carnii, Masini de tocat carne pentru colectivitati, Transarea carnii, Lamb, fresh butchered products, și Masini de tocat carne pentru colectivitati. Are sediul în Lessines, Belgia.

 4. A. LONHIENNE

  Belgia

  Compania A. LONHIENNE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transarea carnii, abattoirs, Lamb, și Transarea carnii. Are sediul în Liège, Belgia.

 5. LIMOPLAST

  Bosnia-Hertegovina

  Compania LIMOPLAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal, și cutting. Are sediul în Gradacac, Bosnia-Hertegovina.

 6. SANDRA SP.ZO.O

  Polonia

  Compania SANDRA SP.ZO.O, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productie zootehnica, chicken, poultry for slaughter, poultry, și Productie zootehnica. Are sediul în Lędziny, Polonia.

 7. NET NEUE ENERGIETECHNIK GMBH

  Germania

  Compania NET NEUE ENERGIETECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transarea carnii, și Transarea carnii. Are sediul în München, Germania.

 8. URBI DE GROOF

  Belgia

  Compania URBI DE GROOF, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Transarea carnii. Are sediul în Leeuw-Saint-Pierre, Belgia.

 9. EURO MEAT GROUP

  Belgia

  Compania EURO MEAT GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile abattoirs, și abattoir with agreed store. Are sediul în Mouscron, Belgia.

 10. LAEREMANS

  Belgia

  Compania LAEREMANS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale of ham, și precooked cotechini. Are sediul în Gistel, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit