• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tevi si conducte - metale neferoase

Rezultate pentru

Tevi si conducte - metale neferoase - Import export

 1. EUGEN GEYER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania EUGEN GEYER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte - metale neferoase. Are sediul în Königsbach-Stein, Germania.

 2. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Table laminate - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bare din metale neferoase, Tabla si tevi, Tevi si conducte - metale neferoase, Inconel, Bare din metale neferoase, Hastelloy, nickel alloys bars, nickel alloys, și cobalt alloys. Are sediul în Amblainville, Franta.

 3. BALTIC TUBE SERVICE, UAB

  Lituania

  Compania BALTIC TUBE SERVICE, UAB, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi flexibile din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte - metale neferoase, Tevi si conducte din otel inox, Tabla si tevi, Tevi fara sudura din metale feroase, Tevi si conducte - metale neferoase, Tevi si conducte din otel inox, Tabla si tevi, și Tevi fara sudura din metale feroase. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 4. NIKIFOROV PE

  Ucraina

  Compania NIKIFOROV PE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Robinetarie sanitara, și Robinetarie sanitara. Are sediul în Kharkov, Ucraina.

 5. NUOVA SGUASSERO

  Italia

  Compania NUOVA SGUASSERO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte - metale neferoase. Are sediul în San Giorgio Di Nogaro, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MASTER INDUSTRIE

  Franta

  Compania MASTER INDUSTRIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie, Tevarie industriala, Tevi si conducte - metale neferoase, Tinichigerie, Tevarie industriala, Tevi si conducte - metale neferoase, și Piping accessories. Are sediul în La Verrie, Franta.

 2. RIOU

  Franta

  Compania RIOU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevarie industriala, Tinichigerie, Tevarie industriala, Tinichigerie, curving and bending plastic materials, și Sheet metalwork. Are sediul în Petit-Couronne, Franta.

 3. EIDER INDUSTRIE

  Franta

  Compania EIDER INDUSTRIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie, Tevarie industriala, Intretinere industriala, Tinichigerie, Tevarie industriala, Intretinere industriala, și Locksmithing. Are sediul în Durtal, Franta.

 4. EURL JOSSE STEPHANE

  Franta

  Compania EURL JOSSE STEPHANE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie, Tevarie industriala, Tinichigerie, și Tevarie industriala. Are sediul în Saint-Gilles, Franta.

 5. UKF STAINLESS LTD (THE UKF GROUP)

  Regatul Unit

  Compania UKF STAINLESS LTD (THE UKF GROUP), este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aluminiu si aliaje, stainless steel, Aluminiu si aliaje, și laser cutting for stainless steel. Are sediul în Bromsgrove, Regatul Unit.

 1. M.C.I.

  Franta

  Compania M.C.I., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie, Tevarie industriala, Oteluri si metale - modelare si taiere, Tinichigerie, Tevarie industriala, metal curving, și Oteluri si metale - modelare si taiere. Are sediul în Chambly, Franta.

 2. TRONCY

  Franta

  Compania TRONCY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte - metale neferoase, Tevarie industriala, Tinichigerie, Tinichigerie de precizie, Tevi si conducte - metale neferoase, Tevarie industriala, Tinichigerie, și Tinichigerie de precizie. Are sediul în Genelard, Franta.

 1. HARSH STEEL

  India

  Compania HARSH STEEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Buze din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte - metale neferoase, stainless steel sheet products, stainless steel - nickel alloys - titanium, Tevi si conducte - metale neferoase, și nickel and alloys. Are sediul în Mumbai, India.

 2. NOVAPROFIL

  Franta

  Compania NOVAPROFIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte - metale neferoase, Table si benzi - metale neferoase, Profile si bare din metale neferoase, Tevi si conducte - metale neferoase, Table si benzi - metale neferoase, și Profile si bare din metale neferoase. Are sediul în Tignieu-Jameyzieu, Franta.

 3. ACALIN

  Belgia

  Compania ACALIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte - metale neferoase, Otel inoxidabil, Bare din metale neferoase, Table si benzi - metale neferoase, Tevi si conducte - metale neferoase, Otel inoxidabil, Bare din metale neferoase, și Table si benzi - metale neferoase. Are sediul în Ans, Belgia.

 4. PIPE CONSTRUCT

  Belgia

  Compania PIPE CONSTRUCT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte - metale neferoase, Tevi si conducte din aluminiu, Tevi si conducte - metale neferoase, Tevi si conducte din aluminiu, tubes for chemical systems, și lifting appliances. Are sediul în Frameries, Belgia.

 5. EUROPIPE GMBH

  Germania

  Compania EUROPIPE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte - metale neferoase, Tevi si conducte - metale neferoase, și special tubular sections. Are sediul în Mülheim, Germania.

 6. TUBOS CAPILARES SLU

  Spania

  Compania TUBOS CAPILARES SLU, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile capillary tubes, și cutting of tubes. Are sediul în Rubi, Spania.

 7. CEFINOX

  Franta

  Compania CEFINOX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte - metale neferoase, Tevarie industriala, Tinichigerie, Oteluri si metale - prelucrare, Tevi si conducte - metale neferoase, Tevarie industriala, Tinichigerie, și Oteluri si metale - prelucrare. Are sediul în Auxonne, Franta.

 8. METAL INDUSTRIEL

  Franta

  Compania METAL INDUSTRIEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnatorii de cupru, bronz si alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte - metale neferoase, Tevi si conducte - metale neferoase, și High strength brass. Are sediul în Chauny, Franta.

 1. SRE

  Franta

  Compania SRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie industriala, Tinichigerie, Tevarie industriala, Oteluri si metale - prelucrare, Tinichigerie industriala, Tinichigerie, Tevarie industriala, și Oteluri si metale - prelucrare. Are sediul în Fleville Devant Nancy, Franta.

 2. CASA BULL

  Belgia

  Compania CASA BULL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze naturale - instalatii de productie, Conducte, Tevi si conducte - metale neferoase, Tevi si conducte din otel inox, Gaze naturale - instalatii de productie, Conducte, Tevi si conducte - metale neferoase, și Tevi si conducte din otel inox. Are sediul în Izegem, Belgia.

 3. MIDI PYRENEES MAINTENANCE INDUSTRIES

  Franta

  Compania MIDI PYRENEES MAINTENANCE INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie, Tevi si conducte - metale neferoase, Tevarie industriala, Tinichigerie, Tevi si conducte - metale neferoase, și Tevarie industriala. Are sediul în L´union, Franta.

 4. ETABLISSEMENTS PULCINI SA

  Franta

  Compania ETABLISSEMENTS PULCINI SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevarie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte - metale neferoase, Tinichigerie, Tevi si conducte - metale neferoase, Tinichigerie, clothing supplies, și rolling. Are sediul în Vénissieux Cedex, Franta.

 5. JACOB CINTRAGE

  Franta

  Compania JACOB CINTRAGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie, Tevi si conducte - metale neferoase, Tinichigerie, metal pipe bending, și Tevi si conducte - metale neferoase. Are sediul în Chelles, Franta.

 6. LOIRE INOX INDUSTRIE

  Franta

  Compania LOIRE INOX INDUSTRIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie, Tevarie industriala, Tevi si conducte - metale neferoase, Tinichigerie de precizie, Tinichigerie, Tevarie industriala, Tevi si conducte - metale neferoase, și Tinichigerie de precizie. Are sediul în Ancenis Cedex, Franta.

 7. A SIMARD METALINOX

  Franta

  Compania A SIMARD METALINOX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie, Tevarie industriala, Tevi si conducte - metale neferoase, Tinichigerie, Tevarie industriala, Tevi si conducte - metale neferoase, și stainless steel. Are sediul în Foucherans, Franta.

 8. BRT

  Belgia

  Compania BRT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din metale feroase, Tevi si conducte din otel, Tevi si conducte din metale feroase, și Tevi si conducte din otel. Are sediul în Maasmechelen, Belgia.

 9. DI SANTE SUD EST SARL

  Franta

  Compania DI SANTE SUD EST SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie, Tevarie industriala, Tinichigerie, Tevarie industriala, industrial mechanics, și Mechanized welding. Are sediul în Gravelines, Franta.

 10. SARL SERMOI

  Franta

  Compania SARL SERMOI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie, Tevarie industriala, Tinichigerie, Tevarie industriala, Sheet metalwork, și Welding. Are sediul în Tremblay-Les-Villages, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Tevi si conducte - metale neferoase - Import export

Număr de rezultate

5.025 Intreprinderile