• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • trefilarea metalelor neferoase

Rezultate pentru

Trefilarea metalelor neferoase - Import export

 1. TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laminoare pentru metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alama, Trefilarea metalelor neferoase, Profile din metale neferoase, Profile si bare din metale neferoase, Alama, Trefilarea metalelor neferoase, Profile din metale neferoase, și Profile si bare din metale neferoase. Are sediul în Chiari, Italia.

 2. ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED

  Regatul Unit

  Compania ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Trefilarea metalelor neferoase, alloy wire drawn rods, și Trefilarea metalelor neferoase. Are sediul în Brierley Hill, Regatul Unit.

 3. CENTRAL WIRE INDUSTRIES UK LTD

  Regatul Unit

  Compania CENTRAL WIRE INDUSTRIES UK LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel inoxidabil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Trefilarea metalelor neferoase, nickel alloys, Trefilarea metalelor neferoase, și stainless steel wire. Are sediul în Rotherham, Regatul Unit.

 4. LUOYANG GEFEI CO., LTD

  China

  Compania LUOYANG GEFEI CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor neferoase. Are sediul în Luoyang, China.

 5. DRUTECH REJS PIECE C.O.

  Polonia

  Compania DRUTECH REJS PIECE C.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor neferoase. Are sediul în Rypin, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GERVOIS SA

  Franta

  Compania GERVOIS SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor neferoase. Are sediul în Abbeville, Franta.

 2. BAOJI SHENGCHAO NON-FERROUS METAL MATERIALS CO.,LTD

  China

  Compania BAOJI SHENGCHAO NON-FERROUS METAL MATERIALS CO.,LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor neferoase. Are sediul în Baoji, China.

 3. TRAFILERIE DELL'ADDA SRL

  Italia

  Compania TRAFILERIE DELL'ADDA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile copper plates. Are sediul în Verdellino, Italia.

 4. JINAN WOERDE SOLDER CO.,LTD

  China

  Compania JINAN WOERDE SOLDER CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mig welding. Are sediul în Zhangqiu, China.

 5. BIANCHI METALLI S.P.A.

  Italia

  Compania BIANCHI METALLI S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cupru si aliaje de cupru, brass, și Cupru si aliaje de cupru. Are sediul în Brignano Gera D'adda, Italia.

 1. T.F.E. S.R.L.

  Italia

  Compania T.F.E. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor neferoase. Are sediul în Gussago, Italia.

 2. BAOJI UNIQUE TITANIUM INDUSTRY CO., LTD.

  China

  Compania BAOJI UNIQUE TITANIUM INDUSTRY CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor neferoase. Are sediul în Baoji, China.

 1. M.E.A.M. ECOLOGY SRL

  Italia

  Compania M.E.A.M. ECOLOGY SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor neferoase. Are sediul în Fondi, Italia.

 2. ANPING XINXING NICKEL WIRE MESH FACTORY

  China

  Compania ANPING XINXING NICKEL WIRE MESH FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor neferoase. Are sediul în Hengshui, China.

 3. NARDIN & C. S.N.C.

  Italia

  Compania NARDIN & C. S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor neferoase. Are sediul în Nova Milanese, Italia.

 4. LAPP BENELUX B.V.

  Olanda

  Compania LAPP BENELUX B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din aluminiu, Sarma si cablu din metale neferoase, Sarma si cablu din aluminiu, și Sarma si cablu din metale neferoase. Are sediul în Waalre, Olanda.

 5. QINGDAO YIYANG RIGGING HARDWARE CO.,LTD

  China

  Compania QINGDAO YIYANG RIGGING HARDWARE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor neferoase. Are sediul în Qingdao, China.

 6. TRAFILERIE MONZESI S.N.C. DI OGGIONNI GIUSEPPE E FRATELLI

  Italia

  Compania TRAFILERIE MONZESI S.N.C. DI OGGIONNI GIUSEPPE E FRATELLI, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cupru si aliaje de cupru, unit extruders, și Cupru si aliaje de cupru. Are sediul în Ornago, Italia.

 7. BEIJING ZHONGBEI TITANIUM CO.,LTD.

  China

  Compania BEIJING ZHONGBEI TITANIUM CO.,LTD., care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile titanium and alloys. Are sediul în Beijing, China.

 8. WEIHAI MULTICRYSTAL TUNGSTEN & MOLYBDENUM TECHNOLOGIES CO.,LTD

  China

  Compania WEIHAI MULTICRYSTAL TUNGSTEN & MOLYBDENUM TECHNOLOGIES CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor neferoase. Are sediul în Weihai, China.

 1. SLAM S.R.L.

  Italia

  Compania SLAM S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii si garnituri de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - transformare in produse intermediare, Trefilarea metalelor neferoase, Cauciuc - transformare in produse intermediare, și Trefilarea metalelor neferoase. Are sediul în Bellusco, Italia.

 2. ROPE ASSEMBLIES LTD

  Regatul Unit

  Compania ROPE ASSEMBLIES LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Trefilarea metalelor neferoase, și Trefilarea metalelor neferoase. Are sediul în Retford, Regatul Unit.

 3. GSG MASCHINEN UND ZUBEHÖR FÜR DIE DRAHT- UND KALTWALZINDUSTRIE GMNH

  Germania

  Compania GSG MASCHINEN UND ZUBEHÖR FÜR DIE DRAHT- UND KALTWALZINDUSTRIE GMNH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Trefilarea metalelor feroase, și Trefilarea metalelor feroase. Are sediul în Schwerte, Germania.

 4. YUNYANG ELECTRIC CO.,LTD.

  China

  Compania YUNYANG ELECTRIC CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor neferoase. Are sediul în Hohhot, Inner Mongolia, China.

 5. TRAFILERIA BORGHETTI PIETRO S.R.L.

  Italia

  Compania TRAFILERIA BORGHETTI PIETRO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal tubes, și metal plates. Are sediul în Annone Di Brianza, Italia.

 6. LLC TECHNOLIA

  Ucraina

  Compania LLC TECHNOLIA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor neferoase. Are sediul în Dnepr, Ucraina.

 7. VOESTALPINE DRAHT FINSTERWALDE GMBH

  Germania

  Compania VOESTALPINE DRAHT FINSTERWALDE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - modelare si taiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Trefilarea metalelor neferoase, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Oteluri si metale - prelucrare, Trefilarea metalelor neferoase, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, și Oteluri si metale - prelucrare. Are sediul în Finsterwalde, Germania.

 8. BAOJI SANXIN METAL CO.,LTD

  China

  Compania BAOJI SANXIN METAL CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Titanium bars. Are sediul în Balji, China.

 9. ALTHOFF & LÖTTERS GMBH & CO. KG.

  Germania

  Compania ALTHOFF & LÖTTERS GMBH & CO. KG., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Trefilarea metalelor neferoase, și Trefilarea metalelor neferoase. Are sediul în Iserlohn, Germania.

 10. HEBEI WENTAI METAL MESH CO.,LTD

  China

  Compania HEBEI WENTAI METAL MESH CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor neferoase. Are sediul în Shijiazhuang, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Trefilarea metalelor neferoase - Import export

Număr de rezultate

5.233 Intreprinderile