• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • gazoducte si conducte - instalatii

Rezultate pentru

Gazoducte si conducte - instalatii - Import export

 1. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania KAYADERELI CONSTRUCTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimente - import-export, Materiale inerte pentru constructii, Conducte, Tevarie industriala, Gazoducte si conducte - instalatii, Aditivi pentru ciment si mortar, Fructe uscate, fresh fruit, și fresh vegetables. Are sediul în Adana, Turcia.

 2. PIPELINE EQUIPMENT GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PIPELINE EQUIPMENT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gazoducte si conducte - instalatii. Are sediul în Gladbeck, Germania.

 3. SC HENNLICH SRL

  Romania

  Hennlich Romania distribuie produse de inalta calitate din domeniul tehnicii industriale. ocietatea Comercială HENNLICH SRL – tehnică industrială, este o firmă româno-austriacă, aparţinând grupului austriac HENNLICH GmbH. SC HENNLICH SRL, a fost înfiinţată în anul 2005 şi are sediul social în Arad, str. Timotei Cipariu, nr. 5-7. SC HENNLICH SRL distribuie în România produsele fabricate în cadrul grupului cât și a altor parteneri externi de renume pe care îi reprezintă în România. Principalul scop este să vină în sprijinul industriei române cu produse de înaltă calitate, cu echipamente pentru maşini de ultimă generaţie precum şi cu soluţii tehnice pentru fiecare solicitare în parte.

 4. CRIOMEC SA

  Romania

  Compania CRIOMEC SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gazoducte si conducte - instalatii. Are sediul în Galati, Romania.

 5. INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC

  Rusia

  Compania INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Racorduri pentru tevarie din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din otel inox, Gazoducte si conducte - instalatii, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Tevi si conducte din otel inox, Gazoducte si conducte - instalatii, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, și Jonctiuni de dilatare din metale feroase. Are sediul în Bugulma, Rusia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KB UKRSPETSMASH, LTD.

  Ucraina

  Compania KB UKRSPETSMASH, LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gazoducte si conducte - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaskets for high pressure applications, și mechanical seals. Are sediul în Sumy, Ucraina.

 2. PUMP SERVICE AUTOMATIC

  Belgia

  Compania PUMP SERVICE AUTOMATIC, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gazoducte si conducte - instalatii, și Gazoducte si conducte - instalatii. Are sediul în Deurne, Belgia.

 3. ELEKTROMETAL DISTRIBUCIJA PLINA D.O.O. BJELOVAR

  Croatia

  Compania ELEKTROMETAL DISTRIBUCIJA PLINA D.O.O. BJELOVAR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gazoducte si conducte - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile land gas pipeline laying, gas pipeline management, și advice on safety issues. Are sediul în Bjelovar, Croatia.

 4. WELDFAB

  Polonia

  Compania WELDFAB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gazoducte si conducte - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - sudare si brazare, welding, food industry, Oteluri si metale - sudare si brazare, și steel structures. Are sediul în Chojnice, Polonia.

 5. ASTRA TL

  Romania

  Compania ASTRA TL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gazoducte si conducte - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metalworking. Are sediul în Valenii De Munte, Romania.

 1. ALFA ENGINEERING S.C.

  Italia

  Compania ALFA ENGINEERING S.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gazoducte si conducte - instalatii. Are sediul în Modena, Italia.

 2. KTC SYSTEMTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania KTC SYSTEMTECHNIK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gazoducte si conducte - instalatii. Are sediul în Hamburg, Germania.

 1. PETRO GLOBE OIL SERVICES

  Malta

  Compania PETRO GLOBE OIL SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gazoducte si conducte - instalatii, Chemical and thermal surface treatment - machinery and equipment, Oil - distribution of petroleum fuels, și Gazoducte si conducte - instalatii. Are sediul în Birkirkara, Malta.

 2. PROPIPE, SL

  Spania

  Compania PROPIPE, SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gazoducte si conducte - instalatii. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. ENERGOREM SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania ENERGOREM SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gazoducte si conducte - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metal welding, civil and industrial constructions, industrial prefabricated constructions, și Machining of steels and metals. Are sediul în Gorzów Wielkopolski, Polonia.

 4. AERO SYSTEM INSTALACJE TECHNOLOGICZNE

  Polonia

  Compania AERO SYSTEM INSTALACJE TECHNOLOGICZNE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gazoducte si conducte - instalatii. Are sediul în Katowice, Polonia.

 5. ISYSTEMS INDUSTRIAL PLANTS MANUFACTURING AND CONTRACTING CO.

  Turcia

  Compania ISYSTEMS INDUSTRIAL PLANTS MANUFACTURING AND CONTRACTING CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gazoducte si conducte - instalatii. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 6. HALLIBURTON ENERGY SERVICES

  Belgia

  Compania HALLIBURTON ENERGY SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gazoducte si conducte - instalatii, Gaze naturale - instalatii de productie, Gazoducte si conducte - instalatii, Gaze naturale - instalatii de productie, și oil system assembly. Are sediul în Drogenbos, Belgia.

 7. FABRICOM

  Norvegia

  Compania FABRICOM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gazoducte si conducte - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mechanical constructions, engineering and environmental engineering studies, engineering studies and engineering for electric power plants, și electrical engineering, electrical appliances and electronic. Are sediul în Stavanger, Norvegia.

 8. T.D. WILLIAMSON

  Belgia

  Compania T.D. WILLIAMSON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractie miniera - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gazoducte si conducte - instalatii, și Gazoducte si conducte - instalatii. Are sediul în Nivelles, Belgia.

 1. BELSTROYTRANSGAZ-HABAU JV

  Belarus

  Compania BELSTROYTRANSGAZ-HABAU JV, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gazoducte si conducte - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drenaj - lucrari, gas pipelines, land oil pipeline laying, Drenaj - lucrari, și laying gas pipelines. Are sediul în Minsk, Belarus.

 2. OTTO FAHSIG GMBH

  Germania

  Compania OTTO FAHSIG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gazoducte si conducte - instalatii, și Gazoducte si conducte - instalatii. Are sediul în Ainring, Germania.

 3. SARL JCTP ZYTA

  Franta

  Compania SARL JCTP ZYTA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gazoducte si conducte - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Foraje si sondaje - echipamente, boring of offshore oil wells, ground-drilling for public works, Foraje si sondaje - echipamente, și perforation for mineral research. Are sediul în Chargey Les Gray, Franta.

 4. SWEDPARTS HAMBURG

  Germania

  Compania SWEDPARTS HAMBURG, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze naturale si petrol - exploatare, Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale, Gazoducte si conducte - instalatii, Petrochimie - instalatii si materiale, Gaze naturale si petrol - exploatare, Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale, Gazoducte si conducte - instalatii, și Petrochimie - instalatii si materiale. Are sediul în Hamburg, Germania.

 5. ASDAW

  Italia

  Compania ASDAW, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gazoducte si conducte - instalatii. Are sediul în Santeramo In Cavolo, Italia.

 6. TEZAP STENOVICE, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania TEZAP STENOVICE, SPOL. S R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si tuburi din material plastic, Cazane pentru locuinte, Gazoducte si conducte - instalatii, Robinetarie pentru gaz, Tevi si tuburi din material plastic, Cazane pentru locuinte, Gazoducte si conducte - instalatii, și Robinetarie pentru gaz. Are sediul în Stenovice, Republica Ceha.

 7. TEKNIK BORU

  Turcia

  Compania TEKNIK BORU, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gazoducte si conducte - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale industrial technical articles. Are sediul în Izmir, Turcia.

 8. KORPOS SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania KORPOS SP. Z O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gazoducte si conducte - instalatii, Finisari, Gazoducte si conducte - instalatii, și Finisari. Are sediul în Kartuzy, Polonia.

 9. 1. SPZ, SPOL. S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania 1. SPZ, SPOL. S.R.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Distributia apei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scurgerea apelor - instalatii si materiale, Gazoducte si conducte - instalatii, Apa - productie si distributie, Scurgerea apelor - instalatii si materiale, Gazoducte si conducte - instalatii, și Apa - productie si distributie. Are sediul în Pardubice, Republica Ceha.

 10. ELCAS PRODIMPEX

  Romania

  Compania ELCAS PRODIMPEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gazoducte si conducte - instalatii, Electricitate - aparate, Gazoducte si conducte - instalatii, și Electricitate - aparate. Are sediul în Ploiesti, Romania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Gazoducte si conducte - instalatii - Import export

Număr de rezultate

183 Intreprinderile