• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tesere - utilaje si materiale

Rezultate pentru

Tesere - utilaje si materiale - Import export

 1. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Masini de cusut industriale si accesorii, Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, industrial textile machine supplies and accessories, și Imprimarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Esparreguera-Barcelona, Spania.

 2. TEXSOLV AB

  Suedia

  Compania TEXSOLV AB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesere - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artificial and synthetic textile fibre spinning looms, chains for weaving, weaving, și loom parts and accessories. Are sediul în Tösse, Suedia.

 3. KAYABASI MAKINE VE MUHENDISLIK

  Turcia

  Compania KAYABASI MAKINE VE MUHENDISLIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesere - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje si material, Machine manufacturing, Textile machine manufacture, Textile - utilaje si material, și machine tools with chip removal for metalworking. Are sediul în Denizli, Turcia.

 4. VAUPEL TEXTILMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania VAUPEL TEXTILMASCHINEN GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesere - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile textile machinery. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 5. ITEMA S.P.A.

  Italia

  Compania ITEMA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesere - utilaje si materiale, și Tesere - utilaje si materiale. Are sediul în Colzate, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TISSAGE REVIRON

  Franta

  Compania TISSAGE REVIRON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Tesere - utilaje si materiale, Tesaturi artificiale si sintetice, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, vegetable growing, Tesere - utilaje si materiale, și Tesaturi artificiale si sintetice. Are sediul în Sainte Sigolène, Franta.

 2. ELASTA IND

  Belgia

  Compania ELASTA IND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesere - utilaje si materiale, Finisarea produselor textile, stretch bandages, Tesere - utilaje si materiale, Finisarea produselor textile, și sleeves. Are sediul în Waregem, Belgia.

 3. ASIEUR TEXTILE SPARE PARTS

  Irlanda

  Compania ASIEUR TEXTILE SPARE PARTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesere - utilaje si materiale, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Tesere - utilaje si materiale, machines and equipment for spinning and twisting, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, și parts and accessories for textile machines. Are sediul în Galway, Irlanda.

 4. ZENON TEKSTIL SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania ZENON TEKSTIL SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesere - utilaje si materiale, Embroidery for household textiles, machines and equipment for embroidery, lace, netting and tulle, Tesere - utilaje si materiale, și embroidery machines. Are sediul în Düzce, Turcia.

 5. MIRZAMLI BALATA

  Turcia

  Compania MIRZAMLI BALATA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesere - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje si material, și Textile - utilaje si material. Are sediul în Denizli, Turcia.

 1. JOHN SPENCER (TEXTILES) LTD

  Regatul Unit

  Compania JOHN SPENCER (TEXTILES) LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesere - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, contract yarn weaving, Tesaturi, linen yarns, și manufacture and forming of fabrics. Are sediul în Burnley, Regatul Unit.

 2. NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD

  China

  Compania NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, și Imprimarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Ningbo, China.

 1. ÖZARSAN TMS

  Turcia

  Compania ÖZARSAN TMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesere - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile weaving looms, și warping. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. PNT-SERVICE

  Germania

  Compania PNT-SERVICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, și Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. Are sediul în Kempten, Germania.

 3. LSB TEXTILE MACHINERY GMBH

  Elvetia

  Compania LSB TEXTILE MACHINERY GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Masini de cusut industriale si accesorii, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, și Masini de cusut industriale si accesorii. Are sediul în Waldkirch, Elvetia.

 4. EASY CLEAN TEXTILREINIGUNG AG

  Elvetia

  Compania EASY CLEAN TEXTILREINIGUNG AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, și Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. Are sediul în Dübendorf, Elvetia.

 5. NDS NADELLEISTEN DRESSEL GMBH

  Germania

  Compania NDS NADELLEISTEN DRESSEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, și Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. Are sediul în Schwabach, Germania.

 6. NIKOSINT E.H.S.

  Italia

  Compania NIKOSINT E.H.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesere - utilaje si materiale. Are sediul în Imola, Italia.

 7. XI'AN ZHIZUN INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD

  China

  Compania XI'AN ZHIZUN INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesere - utilaje si materiale. Are sediul în Xi'an, China.

 8. WILHELM RIEGER GMBH

  Germania

  Compania WILHELM RIEGER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Pepiniere si silvicultura, Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, Tesere - utilaje si materiale, și Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. Are sediul în Leonberg, Germania.

 1. FONG'S EUROPE GMBH

  Germania

  Compania FONG'S EUROPE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, și Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. Are sediul în Michelbach An Der Bilz, Germania.

 2. LIBERTY REED CO INC

  Statele Unite ale Americii

  Compania LIBERTY REED CO INC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesere - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile weaving, și weaving combs. Are sediul în Spartanburg, Statele Unite ale Americii.

 3. E & M EICHLER UND MEURERS INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Germania

  Compania E & M EICHLER UND MEURERS INDUSTRIETECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, și Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. Are sediul în Chemnitz, Germania.

 4. SARVAN MASCHINENHANDEL GMBH

  Germania

  Compania SARVAN MASCHINENHANDEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, și Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. Are sediul în Krefeld, Germania.

 5. PROMATEX VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR TEXTILMASCHINENTEILE MBH

  Germania

  Compania PROMATEX VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR TEXTILMASCHINENTEILE MBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, și Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. Are sediul în Tann, Germania.

 6. H.T.T.S. HIGH TECHNOLOGY TEXTILE SPARE PARTS INH. HASAN SÜREK

  Germania

  Compania H.T.T.S. HIGH TECHNOLOGY TEXTILE SPARE PARTS INH. HASAN SÜREK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, și Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. Are sediul în Darmstadt, Germania.

 7. STRICKMASCHINEN RÜDIGER ONKEN

  Germania

  Compania STRICKMASCHINEN RÜDIGER ONKEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, și Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. Are sediul în Köln, Germania.

 8. WILHELM GERICKS

  Germania

  Compania WILHELM GERICKS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, și Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. Are sediul în Vreden, Germania.

 9. MEYER TEXTILMASCHINEN GMBH

  Germania

  Compania MEYER TEXTILMASCHINEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, și Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. Are sediul în Happurg, Germania.

 10. MEMMINGEN TEXTIL ENGINEERING GMBH

  Germania

  Compania MEMMINGEN TEXTIL ENGINEERING GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, și Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. Are sediul în Berlin, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Tesere - utilaje si materiale - Import export

Număr de rezultate

17.781 Intreprinderile