• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tamplarie - utilaje si materiale

Rezultate pentru

Tamplarie - utilaje si materiale - Import export

 1. PAUL OTT GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Paul OTT GmbH is a family-run business with decades of expertise in mechanical engineering. The company develops and constructs special machinery for woodworking. From steel construction to final assembly and setting, the steps are performed in the two factories in Lambach. OTT represents precise edgebanding solutions. Its customers are joineries and the furniture industry, both in Germany and abroad. We are one of the leading manufacturers of premium edgebanders.

 2. SCHÊNE

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania SCHÊNE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de slefuit pentru lemn, Tamplarie - utilaje si materiale, Masini de slefuit pentru lemn, și Tamplarie - utilaje si materiale. Are sediul în Chaineux, Belgia.

 3. ATELIER LES GAILLETTES

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania ATELIER LES GAILLETTES, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tamplarie - utilaje si materiale, metal assembly work, outdoor installations, Interior fittings, garden shed kit, wooden chalets, food processing, labelling, și bundling machines for packing. Are sediul în Battice, Belgia.

 4. FLORIN CHELEA S.A

  Belgia

  Suntem o companie care vinde și instalează ferestre din PVC, aluminiu și lemn. Serviciile noastre includ vânzarea și instalarea altor produse, cum ar fi obloane, uși, uși de garaj, pridvoare, pereți cortina. Vindem ferestre din pvc, ferestre din aluminium

 5. MBM METALWORK JSC

  Bulgaria

  Compania MBM METALWORK JSC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laser - aparate de sudura si de taiat, și Laser - aparate de sudura si de taiat. Are sediul în Ruse, Bulgaria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. POUWELS MB TECHNOLOGY

  Belgia

  Compania POUWELS MB TECHNOLOGY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tamplarie - utilaje si materiale, Tamplarie - utilaje si materiale, Staircase router, Manual router, și CNC router. Are sediul în Thimister-B, Belgia.

 2. ECMA CONCEPT

  Franta

  Compania ECMA CONCEPT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie - utilaje si materiale. Are sediul în Ancenis, Franta.

 3. KAZI TANI

  Franta

  Compania KAZI TANI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Import-export de masini-unelte, Aluminiu - utilaje si materiale pentru tamplarie, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Import-export de masini-unelte, Aluminiu - utilaje si materiale pentru tamplarie, și Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Nevers, Franta.

 4. VACUUM-CNC

  Spania

  Compania VACUUM-CNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile numerically controlled machines, airtight components, și Suction cup. Are sediul în Alcorcón, Spania.

 5. TECAUMA

  Franta

  Compania TECAUMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Board Storage, Automatic storage systems, industrial robots, și loading and unloading robots. Are sediul în Les Essarts, Franta.

 1. RAMIA S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania RAMIA S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile joiners' supplies, și carpenter's bench. Are sediul în Písek, Republica Ceha.

 2. COMPENSATI SU MISURA FAI DA TE

  Italia

  Compania COMPENSATI SU MISURA FAI DA TE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tamplarie - utilaje si materiale, Unelte de mana fara motor pentru bricolaj, wood working and production, Tamplarie - utilaje si materiale, Wooden sheds, și Unelte de mana fara motor pentru bricolaj. Are sediul în Talsano-Taranto, Italia.

 1. SÜMA GMBH

  Germania

  Compania SÜMA GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood treatment machines. Are sediul în Ottersweier, Germania.

 2. SOCOMEC S.R.L.

  Italia

  Compania SOCOMEC S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile circular saws, band saws, sanding machines, și wood planes. Are sediul în Torriana, Italia.

 3. CUTWRIGHTS LTD

  Regatul Unit

  Compania CUTWRIGHTS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie - utilaje si materiale. Are sediul în Hanworth, Regatul Unit.

 4. AMELIA HOME

  Franta

  Compania AMELIA HOME, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie, Feronerie, arbours, aluminium casting, și Aluminium joinery. Are sediul în Wassy, Franta.

 5. VAUGEOIS MACHINE A BOIS

  Franta

  Compania VAUGEOIS MACHINE A BOIS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie - utilaje si materiale. Are sediul în Bonchamps-Les-Laval, Franta.

 6. OLIVIER PINOT MENUISERIE

  Franta

  Compania OLIVIER PINOT MENUISERIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice usoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Broaste, inchizatoare si chei, Tamplarie - utilaje si materiale, Broaste, inchizatoare si chei, Tamplarie - utilaje si materiale, windows, și canopy. Are sediul în Port-Sur-Saone, Franta.

 7. VERGA ERCOLE DI ROBERTO VERGA & C. SAS

  Italia

  Compania VERGA ERCOLE DI ROBERTO VERGA & C. SAS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile used machinery bought and sold. Are sediul în Cantu', Italia.

 8. OUVÉO

  Franta

  Compania OUVÉO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obloane rulante, Obloane batante, window manufacturing plant, Obloane rulante, Obloane batante, și doors and windows. Are sediul în St Médard De Guizières, Franta.

 1. HAMA ALU HOLZBAUWERK GMBH

  Germania

  Compania HAMA ALU HOLZBAUWERK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de fabricat usi si ferestre din PVC si aluminiu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tamplarie si dulgherie - lucrari, Acoperirea constructiilor - lucrari, Tamplarie - utilaje si materiale, Tamplarie si dulgherie - lucrari, Acoperirea constructiilor - lucrari, și Tamplarie - utilaje si materiale. Are sediul în Rottenburg, Germania.

 2. TIMMERBEDRIJF GROENER

  Olanda

  Compania TIMMERBEDRIJF GROENER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tamplarie si dulgherie - lucrari, cabinetmakers, joinery, Tamplarie si dulgherie - lucrari, și carpentry work. Are sediul în De Lutte, Olanda.

 3. SARL EXPLOITATION NORALU

  Franta

  Compania SARL EXPLOITATION NORALU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice usoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tamplarie - utilaje si materiale, Broaste, inchizatoare si chei, Tamplarie - utilaje si materiale, și Broaste, inchizatoare si chei. Are sediul în Bruyères-Et-Montbérault, Franta.

 4. NOUVEAUX DOCKS

  Franta

  Compania NOUVEAUX DOCKS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor pentru bricolaj, Tamplarie - utilaje si materiale, Unelte portabile cu motor pentru bricolaj, Tamplarie - utilaje si materiale, și insulation systems. Are sediul în Gerardmer, Franta.

 5. UM&BAU GMBH

  Elvetia

  Compania UM&BAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie - utilaje si materiale. Are sediul în Bern, Elvetia.

 6. SINTERSA

  Spania

  Compania SINTERSA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie - utilaje si materiale. Are sediul în Arrigorriaga, Spania.

 7. BRIQUETERIE D'ARLON

  Belgia

  Compania BRIQUETERIE D'ARLON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Materiale pentru acoperisuri, timber for furniture factories and joineries, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Materiale pentru acoperisuri, și tiling. Are sediul în Arlon, Belgia.

 8. JM&G CARPINTERÍA

  Spania

  Compania JM&G CARPINTERÍA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie - utilaje si materiale. Are sediul în Meaño, Spania.

 9. PORTES INTÉRIEURES.BE

  Belgia

  Compania PORTES INTÉRIEURES.BE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Wooden door cores, door handles, doors, și spare door parts. Are sediul în Vichte, Belgia.

 10. MENARD DISTRIBUTION

  Franta

  Compania MENARD DISTRIBUTION, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tamplarie - utilaje si materiale, Feronerie, Tamplarie - utilaje si materiale, joinery articles, Feronerie, și arbours. Are sediul în L Union, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Tamplarie - utilaje si materiale - Import export

Număr de rezultate

18.747 Intreprinderile