• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tesaturi decorative pentru pereti

Rezultate pentru

Tesaturi decorative pentru pereti - Import export

 1. EDO-TEX WALLPAPER

  Turcia

  Compania EDO-TEX WALLPAPER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet din vinil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapet, Tesaturi decorative pentru pereti, Tapeturi speciale, Tapet, washable wallpaper, Tesaturi decorative pentru pereti, și Tapeturi speciale. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. DELCROIX DÉCO

  Belgia

  Compania DELCROIX DÉCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi artificiale si sintetice, Tesaturi pentru mobilier, Tesaturi decorative pentru pereti, Piele artificiala, Tesaturi artificiale si sintetice, Tesaturi pentru mobilier, Tesaturi decorative pentru pereti, și Piele artificiala. Are sediul în Sombreffe, Belgia.

 3. HAMOTEC AG

  Elvetia

  Compania HAMOTEC AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi decorative pentru pereti. Are sediul în Dielsdorf, Elvetia.

 4. SCHMITZ-WERKE GMBH & CO KG

  Germania

  Compania SCHMITZ-WERKE GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi decorative pentru pereti. Are sediul în Emsdetten, Germania.

 5. ATELIER CRÉATION RESTAURATION

  Franta

  Compania ATELIER CRÉATION RESTAURATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi decorative pentru pereti. Are sediul în Severac D'aveyron, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. JARAPAS Y ARTESANÍA "HECHO CON CARIÑO"

  Spania

  Compania JARAPAS Y ARTESANÍA "HECHO CON CARIÑO", este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi decorative pentru pereti. Are sediul în Pampaneira (granada), Spania.

 2. FLUFFO. FABRYKA MIĘKKICH ŚCIAN

  Polonia

  Compania FLUFFO. FABRYKA MIĘKKICH ŚCIAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi decorative pentru pereti. Are sediul în Borzęcin Duży, Polonia.

 3. TISSAGE MAHIEU

  Belgia

  Compania TISSAGE MAHIEU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi decorative pentru pereti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperiri textile pentru pereti, wall coverings, Acoperiri textile pentru pereti, wall coverings, și textile industry. Are sediul în Sint-Eloois-Vijve, Belgia.

 4. SILK PLASTER GREECE

  Grecia

  Compania SILK PLASTER GREECE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi decorative pentru pereti. Are sediul în Athens, Grecia.

 5. HIMPE-DESMET

  Belgia

  Compania HIMPE-DESMET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi decorative pentru pereti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru mobilier, Tesaturi pentru mobilier, și hotel furniture. Are sediul în Izegem, Belgia.

 1. ARTE

  Belgia

  Compania ARTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi decorative pentru pereti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wall coverings, și wallpaper. Are sediul în Zonhoven, Belgia.

 2. ESCOLYS TEXTILES

  Belgia

  Compania ESCOLYS TEXTILES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi decorative pentru pereti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapiserii, textile products, Tapiserii, wall coverings, și textile cords. Are sediul în Ingooigem, Belgia.

 1. VESCOM FRANCE

  Franta

  Compania VESCOM FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi decorative pentru pereti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wall coverings, și coordinated furnishings. Are sediul în HERBLAY, Franta.

 2. MARI & STEFANI TEXTILE DESIGN

  Bulgaria

  Compania MARI & STEFANI TEXTILE DESIGN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi decorative pentru pereti. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 3. RAUM & OBJEKT GARDINEN BARTH GMBH

  Germania

  Compania RAUM & OBJEKT GARDINEN BARTH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - folii pentru acoperirea solului, Tesaturi decorative pentru pereti, Tapet, Parchet, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Tesaturi decorative pentru pereti, Tapet, și Parchet. Are sediul în Flieden, Germania.

 4. DESIGNGALLERY

  Ucraina

  Compania DESIGNGALLERY, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi decorative pentru pereti. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 5. IMATEX S.P.A.

  Italia

  Compania IMATEX S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru jaluzele si prelate, Tesaturi decorative pentru pereti, Tesaturi pentru jaluzele si prelate, și Tesaturi decorative pentru pereti. Are sediul în Nibionno, Italia.

 6. ASOLA S.A.S. DI MAURIZIO BIONDETTI

  Italia

  Compania ASOLA S.A.S. DI MAURIZIO BIONDETTI, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru jaluzele si prelate, Tesaturi decorative pentru pereti, Tesaturi pentru jaluzele si prelate, și Tesaturi decorative pentru pereti. Are sediul în Colle Umberto, Italia.

 7. GAMMA S.R.L.

  Italia

  Compania GAMMA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru jaluzele si prelate, Tesaturi decorative pentru pereti, Tesaturi pentru jaluzele si prelate, și Tesaturi decorative pentru pereti. Are sediul în Cascina, Italia.

 8. NORDECO S.R.L.

  Italia

  Compania NORDECO S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru jaluzele si prelate, Tesaturi decorative pentru pereti, Tesaturi pentru jaluzele si prelate, și Tesaturi decorative pentru pereti. Are sediul în Opera, Italia.

 1. ADAMTEX

  Italia

  Compania ADAMTEX, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru jaluzele si prelate, Tesaturi decorative pentru pereti, Tesaturi pentru jaluzele si prelate, și Tesaturi decorative pentru pereti. Are sediul în Colzate, Italia.

 2. GALTEX LINES S.R.L.

  Italia

  Compania GALTEX LINES S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru jaluzele si prelate, Tesaturi decorative pentru pereti, Tesaturi pentru jaluzele si prelate, și Tesaturi decorative pentru pereti. Are sediul în Monsano, Italia.

 3. PIERRE FREY ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania PIERRE FREY ITALIA S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru jaluzele si prelate, Tesaturi decorative pentru pereti, Tesaturi pentru jaluzele si prelate, și Tesaturi decorative pentru pereti. Are sediul în Torino, Italia.

 4. D'ETOFFE S.P.A.

  Italia

  Compania D'ETOFFE S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru jaluzele si prelate, Tesaturi decorative pentru pereti, Tesaturi pentru jaluzele si prelate, și Tesaturi decorative pentru pereti. Are sediul în Montale, Italia.

 5. GIESSE SCAMPOLI S.R.L.

  Italia

  Compania GIESSE SCAMPOLI S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru jaluzele si prelate, Tesaturi decorative pentru pereti, Tesaturi pentru jaluzele si prelate, și Tesaturi decorative pentru pereti. Are sediul în NEGRAR, Italia.

 6. J. PELZ & CIE SA

  Elvetia

  Compania J. PELZ & CIE SA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiterie pentru scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru mobilier, Perdele, Tesaturi decorative pentru pereti, Tesaturi pentru mobilier, Perdele, și Tesaturi decorative pentru pereti. Are sediul în Cartigny, Elvetia.

 7. TREATEX S.R.L.

  Italia

  Compania TREATEX S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru jaluzele si prelate, Tesaturi decorative pentru pereti, Tesaturi pentru jaluzele si prelate, și Tesaturi decorative pentru pereti. Are sediul în Macherio, Italia.

 8. BELTA S.A.S. DI PAGANI PAOLINO & C.

  Italia

  Compania BELTA S.A.S. DI PAGANI PAOLINO & C., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru jaluzele si prelate, Tesaturi decorative pentru pereti, Tesaturi pentru jaluzele si prelate, și Tesaturi decorative pentru pereti. Are sediul în Limido Comasco, Italia.

 9. ZOLI DINO & C. S.R.L.

  Italia

  Compania ZOLI DINO & C. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru jaluzele si prelate, Tesaturi decorative pentru pereti, Tesaturi pentru jaluzele si prelate, și Tesaturi decorative pentru pereti. Are sediul în Forli', Italia.

 10. JOINT COTTON TEXTILES S.R.L.

  Italia

  Compania JOINT COTTON TEXTILES S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru jaluzele si prelate, Tesaturi decorative pentru pereti, Tesaturi pentru jaluzele si prelate, și Tesaturi decorative pentru pereti. Are sediul în Gallarate, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit