• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • catifea - tesaturi

Rezultate pentru

Catifea - tesaturi - Import export

 1. FEAT.COOP

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania FEAT.COOP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lana - tesaturi, Bumbac - tesaturi, Catifea - tesaturi, Tesaturi gumate, Lana - tesaturi, Bumbac - tesaturi, Catifea - tesaturi, și Tesaturi gumate. Are sediul în Lyon, Franta.

 2. LLC PROMOLUXBUSINESS

  Belarus

  Verified by europages badge

  Compania LLC PROMOLUXBUSINESS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Catifea - tesaturi, clothing fabrics, velvet, Catifea - tesaturi, bed linen 100% cotton, bed linen sets, wooden pellets, bed linen, și Jacquard bedspreads. Are sediul în Minsk, Belarus.

 3. EVO DESIGN TEKSTIL TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turcia

  Compania EVO DESIGN TEKSTIL TICARET LIMITED ŞIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Catifea - tesaturi, Catifea - tesaturi, coordinated furnishings, wholesale fabrics for furnishings, și curtain fabrics. Are sediul în Fatih, Turcia.

 4. ARLON TEXTILE

  Turcia

  Compania ARLON TEXTILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catifea - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perdele, Textile - import-export, Tesaturi pentru mobilier, Perdele, cloth, Textile - import-export, și Tesaturi pentru mobilier. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. STOFFE BOOX

  Germania

  Compania STOFFE BOOX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Catifea - tesaturi. Are sediul în Hückelhoven, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ARDCOMPANY

  Turcia

  Compania ARDCOMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catifea - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile furnishing velvets. Are sediul în Bursa, Turcia.

 2. DONG HYEOK CO., LTD.

  Coreea de Sud

  Compania DONG HYEOK CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, Catifea - tesaturi, Tapeturi speciale, Tesaturi, Catifea - tesaturi, Tapeturi speciale, și textile. Are sediul în Daegu, Coreea de Sud.

 3. GIERLINGS VELPOR SA

  Portugalia

  Compania GIERLINGS VELPOR SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catifea - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din blana sintetica, Tapiterie pentru scaune, Haine din blana sintetica, women clothes manufacturing, furnishing velvets, și Tapiterie pentru scaune. Are sediul în Água Longa-Santo Tirso, Portugalia.

 4. LOOME FABRICS

  Regatul Unit

  Compania LOOME FABRICS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Catifea - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile velvet fabrics, woollen fabrics, și linen fabrics. Are sediul în Crewe, Regatul Unit.

 5. RUMELI INTERAKTIF MAG VE PAZ LTD.STI

  Turcia

  Compania RUMELI INTERAKTIF MAG VE PAZ LTD.STI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bumbac - tesaturi, Catifea - tesaturi, Chingi industriale tesute, Bumbac - tesaturi, Catifea - tesaturi, Chingi industriale tesute, și mixed cloths. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. MYK ORME VE DOKUMA KUMAS SANAYI

  Turcia

  Compania MYK ORME VE DOKUMA KUMAS SANAYI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile In - tesaturi, Catifea - tesaturi, Textile - import-export, fabrics, In - tesaturi, Catifea - tesaturi, și Textile - import-export. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. AMR MENSUCAT DOKUMA SAN TIC LTD STI

  Turcia

  Compania AMR MENSUCAT DOKUMA SAN TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catifea - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale fabrics for furnishings, velvet fabrics, și jacquard fabric. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. ÖZERTEKS

  Turcia

  Compania ÖZERTEKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catifea - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile medical services - andrology. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. BROADWAY SDN

  Pakistan

  Compania BROADWAY SDN, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Catifea - tesaturi. Are sediul în Faisalabad, Pakistan.

 3. ZHEJIANG MINGLONG HOLDING CO., LTD.

  China

  Compania ZHEJIANG MINGLONG HOLDING CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catifea - tesaturi. Are sediul în Tongxiang, China.

 4. DENIZLIKAYA TEKSTIL SAN TIC LTD STI

  Turcia

  Compania DENIZLIKAYA TEKSTIL SAN TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi buclate ''eponge'', Catifea - tesaturi, Tesaturi buclate ''eponge'', și Catifea - tesaturi. Are sediul în Denizli, Turcia.

 5. MAHHOUK VELVET

  Siria

  Compania MAHHOUK VELVET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catifea - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile velvet fabrics. Are sediul în Aleppo, Siria.

 6. HAINING HONGDELI INDUSTRIAL CO LTD

  Elvetia

  Compania HAINING HONGDELI INDUSTRIAL CO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catifea - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile velvet fabrics. Are sediul în Geneva, Elvetia.

 7. ALISEO VELLUTI SRL

  Italia

  Compania ALISEO VELLUTI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catifea - tesaturi. Are sediul în Agliana, Italia.

 8. CNC DI DIMAURO ROSA E C. S.A.S.

  Italia

  Compania CNC DI DIMAURO ROSA E C. S.A.S., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Catifea - tesaturi, Bumbac - fire si fibre, Catifea - tesaturi, și Bumbac - fire si fibre. Are sediul în San Giuseppe Vesuviano, Italia.

 1. LEWE GMBH

  Germania

  Compania LEWE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Catifea - tesaturi, Transport rutier, Catifea - tesaturi, și Transport rutier. Are sediul în Recke, Germania.

 2. SUZHOU YILUN SILK&TEXTILE CO.LTD

  China

  Compania SUZHOU YILUN SILK&TEXTILE CO.LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Catifea - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile velvet fabrics. Are sediul în Suzhou, China.

 3. XUZHOU JINMING KNITTING CO.,LTD.

  China

  Compania XUZHOU JINMING KNITTING CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catifea - tesaturi. Are sediul în Xuzhou, China.

 4. B. STERNBERG & SONS LTD

  Regatul Unit

  Compania B. STERNBERG & SONS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Captuseala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi artificiale si sintetice, Catifea - tesaturi, Tesaturi artificiale si sintetice, și Catifea - tesaturi. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 5. ANMEN AS

  Turcia

  Compania ANMEN AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catifea - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rufarie, Tesaturi, fabric factory outlet, Rufarie, și Tesaturi. Are sediul în Bursa, Turcia.

 6. RIFINIZIONE VIGNALI S.P.A.

  Italia

  Compania RIFINIZIONE VIGNALI S.P.A., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsirea tesaturilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Catifea - tesaturi, mixed artificial and synthetic and plant fibre fabrics, și Catifea - tesaturi. Are sediul în Montemurlo, Italia.

 7. PONTOGLIO S.P.A.

  Italia

  Compania PONTOGLIO S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Catifea - tesaturi, Iuta - tesaturi, Catifea - tesaturi, și Iuta - tesaturi. Are sediul în Pontoglio, Italia.

 8. SOGARO SA

  Franta

  Compania SOGARO SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru mobilier, Catifea - tesaturi, Tesaturi pentru mobilier, și Catifea - tesaturi. Are sediul în Lavelanet, Franta.

 9. WUJIANG LIYOU TEXTILE CO.,LTD.

  China

  Compania WUJIANG LIYOU TEXTILE CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catifea - tesaturi. Are sediul în Shengze, China.

 10. COVERTEX LTD

  Regatul Unit

  Compania COVERTEX LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Catifea - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, și Tesaturi. Are sediul în London, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit