• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • plus - tesaturi

Rezultate pentru

Plus - tesaturi - Import export

 1. TOP PERSONNALISATION

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania TOP PERSONNALISATION, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plusarea tesaturilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marcare - produse diverse, Serigrafie pe materiale textile, Serigrafie publicitara, Marcare - produse diverse, Serigrafie pe materiale textile, și Serigrafie publicitara. Are sediul în Minversheim, Franta.

 2. KER-CRÉA

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania KER-CRÉA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plusarea tesaturilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Broderii, Gimnastica - haine, Broderii, și Gimnastica - haine. Are sediul în Thorigne-Fouillard, Franta.

 3. SPANDAUER VELOURS GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SPANDAUER VELOURS GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plus - tesaturi, velvets, Furniture and interiors materials, Plus - tesaturi, Customised textiles, Decorative fabrics, și Functional textiles. Are sediul în Lichtenstein, Germania.

 4. GUMAS STICKEREI-TEXTILE WERBEMITTEL

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GUMAS STICKEREI-TEXTILE WERBEMITTEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plusarea tesaturilor. Are sediul în Albstadt, Germania.

 5. QUODAO

  Franta

  Compania QUODAO, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Plusarea tesaturilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machine embroidery, și embroidered company logos. Are sediul în Le Mans, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TRIBU DE PARIS

  Franta

  Compania TRIBU DE PARIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimarea tesaturilor, Plusarea tesaturilor, custom-made clothing, embroidery, Imprimarea tesaturilor, și Plusarea tesaturilor. Are sediul în Ivry Sur Seine, Franta.

 2. PILOU SHOP 64

  Franta

  Compania PILOU SHOP 64, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plusarea tesaturilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile customisable items and objects for advertising, silk-screen printing of textiles and textile products, customizable bags, și t-shirt printing. Are sediul în Pau, Franta.

 3. COP SÉRIGRAPHIE

  Franta

  Compania COP SÉRIGRAPHIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plusarea tesaturilor, silk-screen printing workshop, adhesives for signs, embroidered company logos, și Plusarea tesaturilor. Are sediul în Champagney, Franta.

 4. FLOCATS TÈCNICS

  Spania

  Compania FLOCATS TÈCNICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plusarea tesaturilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manechine pentru prezentare, și Manechine pentru prezentare. Are sediul în Sant Celoni, Spania.

 5. FOAMTEC AG

  Elvetia

  Compania FOAMTEC AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plusarea tesaturilor. Are sediul în Altstätten, Elvetia.

 1. ÖRSAŞ TEKSTIL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania ÖRSAŞ TEKSTIL SAN. VE TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plusarea tesaturilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veste si jachete tricotate, Haine de gata, men's sweaters, women's sweaters, Veste si jachete tricotate, și Haine de gata. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. BORMAN INDUSTRIA TEXTIL S.L.

  Spania

  Compania BORMAN INDUSTRIA TEXTIL S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plus - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Polyester yarns, și cot sheets. Are sediul în Zaragoza, Spania.

 1. BAKÜ ÖRME

  Turcia

  Compania BAKÜ ÖRME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plusarea tesaturilor, Motorised bed frames, fabric export, raw textile processing, și Plusarea tesaturilor. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. DENIZ PELUŞ

  Turcia

  Compania DENIZ PELUŞ, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plus - tesaturi. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. SELTEKS TEKSTIL ÜRETIM VE TICARET A.Ş.

  Turcia

  Compania SELTEKS TEKSTIL ÜRETIM VE TICARET A.Ş., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele moale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plus - tesaturi, Tesaturi pentru mobilier, suede fabrics, imitation leathers, Plus - tesaturi, și Tesaturi pentru mobilier. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. MAAG FLOCKMASCHINEN GMBH

  Germania

  Compania MAAG FLOCKMASCHINEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plusarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plusarea tesaturilor, flocking machines for mattresses, machines and equipment for flocking fabrics, Plusarea tesaturilor, și velvet application for textile products. Are sediul în Kusterdingen, Germania.

 5. ALKYN GRAVURE

  Franta

  Compania ALKYN GRAVURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marcare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plusarea tesaturilor, engraving of plates, Plusarea tesaturilor, și laser marking systems. Are sediul în Ozoir La Ferriere, Franta.

 6. SOTEGUI HOME TEXTILES

  Portugalia

  Compania SOTEGUI HOME TEXTILES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plusarea tesaturilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pillows, și plaids. Are sediul în S. Tiago De Candoso, Portugalia.

 7. ATLAS RIBANA

  Turcia

  Compania ATLAS RIBANA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plusarea tesaturilor, și Plusarea tesaturilor. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. MAGLIASTAMPATA.COM

  Italia

  Compania MAGLIASTAMPATA.COM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plus - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile t-shirts. Are sediul în Andria, Italia.

 1. KOLUNSAG MOUFLON COMPANY

  Turcia

  Compania KOLUNSAG MOUFLON COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plus - tesaturi. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. DTCOMPAGNIE

  Franta

  Compania DTCOMPAGNIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plusarea tesaturilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tipografie, clothes, Tipografie, și textile marking. Are sediul în Arnouville, Franta.

 3. CEM STATIONERY

  Turcia

  Compania CEM STATIONERY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole scolare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plus - tesaturi, erasers, pencil sharpener, pencil case, și Plus - tesaturi. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. ATELIER AFDAL

  Franta

  Compania ATELIER AFDAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plusarea tesaturilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marcare - produse diverse, embroidery, work apparel printing, Marcare - produse diverse, și Publicity clothing and textile printing. Are sediul în La Celle Saint Cloud, Franta.

 5. CELIPRESS

  Franta

  Compania CELIPRESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plusarea tesaturilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Afise, obiecte publicitare, Visual communication, Design, advertising, Afise, obiecte publicitare, și Flyers printing. Are sediul în Le Passage, Franta.

 6. BDX PRINT

  Franta

  Compania BDX PRINT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plusarea tesaturilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Presa speciala - editare, advertising banners, presses, signs, și Presa speciala - editare. Are sediul în Mérignac, Franta.

 7. NEW BOGRA S.L

  Spania

  Compania NEW BOGRA S.L, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plus - tesaturi. Are sediul în Elda, Spania.

 8. GEBESOGLU TEKSTIL

  Turcia

  Compania GEBESOGLU TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plusarea tesaturilor, Textile - import-export, Plusarea tesaturilor, Textile - import-export, și fabric export. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. ARIADNE FABRIC

  Regatul Unit

  Compania ARIADNE FABRIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiterie pentru scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru mobilier, Creatori de tesaturi, Tesaturi, Plus - tesaturi, Tesaturi pentru mobilier, Creatori de tesaturi, Tesaturi, și Plus - tesaturi. Are sediul în St Leonards-On-Sea, Regatul Unit.

 10. TEXTILDRUCKEREI COTTON CLUB INH. DENNIS HELLMUND

  Germania

  Compania TEXTILDRUCKEREI COTTON CLUB INH. DENNIS HELLMUND, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Caractere tipografice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Imprimarea tesaturilor, Plusarea tesaturilor, Tesaturi de uz profesional sau industrial, Finisarea produselor textile, Imprimarea tesaturilor, Plusarea tesaturilor, și Tesaturi de uz profesional sau industrial. Are sediul în Berlin, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit