• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • terminale pentru computere

Rezultate pentru

Terminale pentru computere - Import export

 1. COMPMALL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania COMPMALL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale pentru computere. Are sediul în München, Germania.

 2. ADS-TEC INDUSTRIAL IT GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ADS-TEC INDUSTRIAL IT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industrial PC, HMI, HMI monitor, Panel PC, Panel monitor, Industry terminal, Vehicle terminal, Fork lift terminal, și Production. Are sediul în Nürtingen, Germania.

 3. EFCO ELECTRONICS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania EFCO ELECTRONICS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fanless industrial computers, Touch panel computers, 5G routers, LTE routers, Industrial computers, Industrial PC, Panel PC, Switches for networks, și Modular embedded PC solutions. Are sediul în Deggendorf, Germania.

 4. SOLCON SYSTEMTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania SOLCON SYSTEMTECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale pentru computere. Are sediul în Lübeck, Germania.

 5. KORYO DIGIWORKS CO. LTD

  Coreea de Sud

  Compania KORYO DIGIWORKS CO. LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale pentru computere. Are sediul în SEOUL, Coreea de Sud.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. NANJING COREWISE SMART TECHNOLOGY INC

  China

  Compania NANJING COREWISE SMART TECHNOLOGY INC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale pentru computere. Are sediul în Nanjing, China.

 2. ACD ELEKTRONIK GMBH

  Germania

  Compania ACD ELEKTRONIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale pentru computere. Are sediul în Achstetten, Germania.

 3. LIMETECH

  Armenia

  Compania LIMETECH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale pentru computere. Are sediul în Yerevan, Armenia.

 4. PROLOGISTIK GMBH + CO KG

  Germania

  Compania PROLOGISTIK GMBH + CO KG, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale pentru computere. Are sediul în Dortmund, Germania.

 5. 4LOGISTIC LTD.

  Germania

  Compania 4LOGISTIC LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile barcode systems, și trolley. Are sediul în Pforzheim, Germania.

 1. HOTPOT INTERNATIONAL CO., LTD.

  Taiwan (ROC)

  Compania HOTPOT INTERNATIONAL CO., LTD., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pos systems, și touch screen. Are sediul în New Taipei City, Taiwan (ROC).

 2. CCE(CHINA) ELECTRONICS CO., LIMITED

  Canada

  Compania CCE(CHINA) ELECTRONICS CO., LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale pentru computere. Are sediul în Shenzhen, Canada.

 1. A2C SERVICES

  Regatul Unit

  Compania A2C SERVICES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Microcomputere personale, Monitoare pentru calculator, Terminale pentru computere, Memorii suplimentare pentru computere, Microcomputere personale, Monitoare pentru calculator, Terminale pentru computere, și Memorii suplimentare pentru computere. Are sediul în Portsmouth, Regatul Unit.

 2. DATASYSTEM

  Spania

  Compania DATASYSTEM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale pentru computere. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. SHENZHEN YACOO TECHNOLOGY CO.,LTD.

  China

  Compania SHENZHEN YACOO TECHNOLOGY CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale pentru computere. Are sediul în 518100, China.

 4. G2TPV

  Spania

  Compania G2TPV, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Point of sale terminals, touch screen, thermal printers, și customized software application packages. Are sediul în Marratxi, Spania.

 5. PS TESTWARE

  Belgia

  Compania PS TESTWARE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminale pentru computere, Editare de Programe informatice, Terminale pentru computere, Editare de Programe informatice, și Software configuration management. Are sediul în Leuven, Belgia.

 6. LENOVOTECH

  Spania

  Compania LENOVOTECH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rentals and repairs, computer maintenance services, și laptop computer repairs. Are sediul în Madrid, Spania.

 7. DANNIE.CC TR

  Turcia

  Compania DANNIE.CC TR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electronica pentru navigatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminale pentru computere, Plata automata - sisteme, Componente electronice, Terminale pentru computere, Plata automata - sisteme, electronics, și Componente electronice. Are sediul în Fethiye, Turcia.

 8. MEEMO SRL

  Italia

  Compania MEEMO SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Modemuri si interfete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - periferice pentru computere, Terminale pentru computere, Informatica - periferice pentru computere, Terminale pentru computere, și Computer components (processors, RAM, hard drives). Are sediul în Casoria, Italia.

 1. EMPIRE COMPUTER

  Italia

  Compania EMPIRE COMPUTER, care își desfășoară activitatea în domeniul Laptopuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tastaturi pentru computere, Informatica - articole si furnituri, Terminale pentru computere, Monitoare pentru calculator, Tastaturi pentru computere, Informatica - articole si furnituri, Terminale pentru computere, și Monitoare pentru calculator. Are sediul în Roccarainola (Na), Italia.

 2. CASH GLOBAL SOLUTION

  Elvetia

  Compania CASH GLOBAL SOLUTION, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale pentru computere. Are sediul în Ependes Vd, Elvetia.

 3. MPRESA TECHNOLOGIES PVT LTD

  India

  Compania MPRESA TECHNOLOGIES PVT LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale pentru computere. Are sediul în Ahmedabad, India.

 4. SHENZHEN JUNFIRER TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO.,LTD

  China

  Compania SHENZHEN JUNFIRER TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ip cameras. Are sediul în Shenzhen, China.

 5. INSTRULOG REHAB A/S

  Danemarca

  Compania INSTRULOG REHAB A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Software de gestiune pentru firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminale pentru computere, Microcomputere personale, Software tehnic si stiintific, Terminale pentru computere, Microcomputere personale, și Software tehnic si stiintific. Are sediul în Maaloev, Danemarca.

 6. DANSK COMPUTER CENTER A/S

  Danemarca

  Compania DANSK COMPUTER CENTER A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Microcomputere personale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - informatica, Terminale pentru computere, Informatica - periferice pentru computere, Import-export - informatica, Terminale pentru computere, și Informatica - periferice pentru computere. Are sediul în Hinnerup, Danemarca.

 7. WUHAN HUAJIN TECHNOLOGY ENTERPRISE

  China

  Compania WUHAN HUAJIN TECHNOLOGY ENTERPRISE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rfid chips for animals. Are sediul în Wuhan, China.

 8. LONDON LAPTOP REPAIR CLINIC

  Regatul Unit

  Compania LONDON LAPTOP REPAIR CLINIC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile laptop computer repairs, și on-board computer repair. Are sediul în London, Regatul Unit.

 9. LOGICOM PUBLIC LIMITED

  Cipru

  Compania LOGICOM PUBLIC LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminale pentru computere, Informatica - software, Terminale pentru computere, și Informatica - software. Are sediul în Nicosia, Cipru.

 10. APTUS TECHNOLOGY LTD

  Regatul Unit

  Compania APTUS TECHNOLOGY LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile computers. Are sediul în Reigate, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit