• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • terminale de containere

Rezultate pentru

Terminale de containere - Import export

 1. MT CONTAINER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  MT Container GmbH is an established, dynamic, successful business in the container sector. As one of the few specialist businesses in the reefer container sector, quality and reliability are our guiding principles when it comes to processing your orders. An understanding of our customers and the ability to assist them with their needs using years of experience and expertise are the foundations that MT Container GmbH is built on. Our field of activity includes the following sectors: Container trade, container rental, container transport, reefer container maintenance and repair, reefer service and a 24-hour emergency service, Pre Trip Inspections (PTIs), warehouse and sea container repairs, depot service and terminal service.

 2. ALUMERO SYSTEMATIC SOLUTIONS GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania ALUMERO SYSTEMATIC SOLUTIONS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Producţie de energie solară, Energie solara - instalatii, Terminale de containere, structures for photovoltaic installations, solar plants, Producţie de energie solară, photovoltaic solar panels, exposed solar panels, și industrial applications of solar power. Are sediul în Seeham, Austria.

 3. CMR-CONTAINER MAINTENANCE REPAIR-HAMBURG GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CMR-CONTAINER MAINTENANCE REPAIR-HAMBURG GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale de containere. Are sediul în Hamburg, Germania.

 4. MAGITU GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MAGITU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale de containere. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. DYNAMO-GROUP GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DYNAMO-GROUP GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale de containere. Are sediul în Langenhagen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HEUER LOGISTICS GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HEUER LOGISTICS GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale de containere. Are sediul în Bremerhaven, Germania.

 2. DENNINGHAUS GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania DENNINGHAUS GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale de containere. Are sediul în Bönen, Germania.

 3. BINDER SPEDITION + LOGISTIK GMBH

  Germania

  Compania BINDER SPEDITION + LOGISTIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale de containere. Are sediul în Bremerhaven, Germania.

 4. ROSTOCKER ZEMENTUMSCHLAGSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania ROSTOCKER ZEMENTUMSCHLAGSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale de containere. Are sediul în Rostock, Germania.

 5. SÜDDEUTSCHE LAGERLOGISTIK GMBH

  Germania

  Compania SÜDDEUTSCHE LAGERLOGISTIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale de containere. Are sediul în Ulm, Germania.

 1. A. VAN LOOVEREN CONTAINERDIENST

  Belgia

  Compania A. VAN LOOVEREN CONTAINERDIENST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale de containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gestionarea deseurilor industriale, Gestionarea deseurilor industriale, container services, Refuse containers, și containerized transport. Are sediul în Olen, Belgia.

 2. AWTAAN CO LTD

  Arabia Saudita

  Compania AWTAAN CO LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale de containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Shipping and handling. Are sediul în Jeddah, Arabia Saudita.

 1. BUDE

  Belgia

  Compania BUDE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminale de containere, Containere industriale, waste collection containers, Terminale de containere, Containere industriale, și moulds for glass containers. Are sediul în Dilsen, Belgia.

 2. A.B.A.C. LOGISTICS

  Regatul Unit

  Compania A.B.A.C. LOGISTICS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale de containere. Are sediul în Liverpool, Regatul Unit.

 3. ADPO

  Belgia

  Compania ADPO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale de containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Containere - trasnsport maritim, Logistica in antrepozite, Rezervoare si compartimente de stocare, Containere - trasnsport maritim, Logistica in antrepozite, Rezervoare si compartimente de stocare, și drumming. Are sediul în Kallo, Belgia.

 4. INDEPENDENT CONTAINER LINE, EUROPE

  Belgia

  Compania INDEPENDENT CONTAINER LINE, EUROPE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale de containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile consoles, containers, și ocean liners. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 5. ALUMAC CONSTRUCT

  Belgia

  Compania ALUMAC CONSTRUCT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminale de containere, Terminale de containere, trucks, semi-trailers, și Light-duty vehicles. Are sediul în Heule, Belgia.

 6. CONTSHIP ITALIA S.P.A.

  Italia

  Compania CONTSHIP ITALIA S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale de containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi mixte feroviare-autostrada, Docuri si antrepozite, Transporturi mixte feroviare-autostrada, customs assistance, logistics, și Docuri si antrepozite. Are sediul în Melzo, Italia.

 7. SOGEMAR S.P.A.

  Italia

  Compania SOGEMAR S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri si antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminale de containere, Transporturi feroviare in containere, Terminale de containere, și Transporturi feroviare in containere. Are sediul în Melzo, Italia.

 8. VDA PORT SERVICES

  Belgia

  Compania VDA PORT SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere maritima, Terminale de containere, Containere - trasnsport maritim, Intretinere maritima, Terminale de containere, și Containere - trasnsport maritim. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 1. HITZEFREI® GMBH

  Germania

  Compania HITZEFREI® GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje si recipiente metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Santiere - materiale si echipamente, Containere, Sisteme de standuri mobile, Terminale de containere, Santiere - materiale si echipamente, Containere, Sisteme de standuri mobile, și Terminale de containere. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 2. AJK HYDROLIFT

  Belgia

  Compania AJK HYDROLIFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminale de containere, Terminale de containere, waste containers, transport services, și presses. Are sediul în Kaulille, Belgia.

 3. NILOS MARITIME & TRADING LTD

  Turcia

  Compania NILOS MARITIME & TRADING LTD, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport maritim de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminale de containere, goods transport by sea, Terminale de containere, goods transport by sea, și road hauliers. Are sediul în Iskenderun, Turcia.

 4. VERONA TERMINAL S.R.L.

  Italia

  Compania VERONA TERMINAL S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchirierea antrepozitelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminale de containere, dry-box containers, Terminale de containere, și containers. Are sediul în Verona, Italia.

 5. GROUPE GUSTAVE PORTIER INDUSTRIES SA

  Belgia

  Compania GROUPE GUSTAVE PORTIER INDUSTRIES SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Beton gata preparat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere maritima, Terminale de containere, Intretinere maritima, și Terminale de containere. Are sediul în Flemalle, Belgia.

 6. CONTAINER TECHNICS

  Belgia

  Compania CONTAINER TECHNICS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminale de containere, containers, și Terminale de containere. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 7. AVELGEM CONTAINER TERMINAL

  Belgia

  Compania AVELGEM CONTAINER TERMINAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminale de containere, Containere - trasnsport maritim, Terminale de containere, și Containere - trasnsport maritim. Are sediul în Avelgem, Belgia.

 8. LIÈGE CONTAINER TERMINAL

  Belgia

  Compania LIÈGE CONTAINER TERMINAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale de containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile road haulage, și logistics. Are sediul în Angleur, Belgia.

 9. NOORD NATIE

  Belgia

  Compania NOORD NATIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Logistica in antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere maritima, Terminale de containere, Intretinere maritima, și Terminale de containere. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 10. WIENCONT CONTAINER TERMINAL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania WIENCONT CONTAINER TERMINAL GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminale de containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Expeditori si consolidatori, Comisionari pentru transporturi internationale, Mesagerie internationala, Expeditori si consolidatori, Comisionari pentru transporturi internationale, și Mesagerie internationala. Are sediul în Wien, Austria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit