• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • terminal cargo

Rezultate pentru

Terminal cargo - Import export

 1. S.D.A.G. SPA STAZIONI DOGANALI AUTOPORTUALI DI GORIZIA - AUTOPORTO

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania S.D.A.G. SPA STAZIONI DOGANALI AUTOPORTUALI DI GORIZIA - AUTOPORTO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminal cargo. Are sediul în Gorizia, Italia.

 2. SETTI TRASPORTI DI CARLO SETTI & C. SNC

  Italia

  Compania SETTI TRASPORTI DI CARLO SETTI & C. SNC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminal cargo. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - vehicule si materiale de transport, intermodal goods shipments and transport, ADR transport, groupage of goods by road, și Import-export - vehicule si materiale de transport. Are sediul în Castelnuovo Scrivia, Italia.

 3. TRANSPORTS BERGES

  Franta

  Compania TRANSPORTS BERGES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminal cargo, Terminal cargo, courier for europe, și integrated logistics services. Are sediul în Rouffiac Tolosan, Franta.

 4. SUHRANENIE NA LICHNI VESHTI, BAGAJ, MEBELI

  Bulgaria

  Compania SUHRANENIE NA LICHNI VESHTI, BAGAJ, MEBELI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminal cargo. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 5. DACHSER TRANSPORT

  Franta

  Compania DACHSER TRANSPORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminal cargo. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile logistics, și pallet. Are sediul în Carvin, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GLOBAL LOGISTIC SRL

  Romania

  Compania GLOBAL LOGISTIC SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminal cargo. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile transport, și National and international expeditions. Are sediul în Oradea, Romania.

 2. GATEWAY RECRUITMENT SERVICES

  Regatul Unit

  Compania GATEWAY RECRUITMENT SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Recrutare personal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminal cargo, și Terminal cargo. Are sediul în Ipswich, Regatul Unit.

 3. LEITHS (SCOTLAND) LIMITED

  Regatul Unit

  Compania LEITHS (SCOTLAND) LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminal cargo, Transporturi exceptionale, Terminal cargo, și Transporturi exceptionale. Are sediul în Aberdeen, Regatul Unit.

 4. AUTOCARES AIZPURUA

  Spania

  Compania AUTOCARES AIZPURUA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminal cargo. Are sediul în Gipuzkoa, Spania.

 5. AUTOVIE VENETE S.P.A.

  Italia

  Compania AUTOVIE VENETE S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminal cargo, logistics, și Terminal cargo. Are sediul în Trieste, Italia.

 1. FRIULI VENEZIA GIULIA STRADE S.P.A.

  Italia

  Compania FRIULI VENEZIA GIULIA STRADE S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminal cargo, Logistica integrata, Terminal cargo, și Logistica integrata. Are sediul în Porcia, Italia.

 2. AUTOSTRADA DEI FIORI S.P.A.

  Italia

  Compania AUTOSTRADA DEI FIORI S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminal cargo, Logistica integrata, Terminal cargo, și Logistica integrata. Are sediul în Imperia, Italia.

 1. SAE TRANSPORTS MICHEL CLETON

  Franta

  Compania SAE TRANSPORTS MICHEL CLETON, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi in cisterne - lichide alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi in cisterne - lichide industriale sau petroliere, Transport in cisterne - granule si pulberi, Terminal cargo, Transporturi in cisterne - lichide industriale sau petroliere, Transport in cisterne - granule si pulberi, și Terminal cargo. Are sediul în Nielles Les Blequin, Franta.

 2. WESKAMP TRANSPORT GMBH

  Germania

  Compania WESKAMP TRANSPORT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminal cargo, Agentii maritime - navlositori, Terminal cargo, și Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Siegen, Germania.

 3. VERDION AIRPARK

  Germania

  Compania VERDION AIRPARK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminal cargo. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchirierea antrepozitelor, și Inchirierea antrepozitelor. Are sediul în Schönefeld, Germania.

 4. S.A.V. S.P.A.

  Italia

  Compania S.A.V. S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminal cargo, Logistica integrata, Terminal cargo, și Logistica integrata. Are sediul în Chatillon, Italia.

 5. NIKO CLEANING

  Belgia

  Compania NIKO CLEANING, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminal cargo. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile express delivery, courier for europe, și solvent-based adhesive. Are sediul în Stekene, Belgia.

 6. PERRET SAS

  Franta

  Compania PERRET SAS, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminal cargo, Transporturi de mase indivizibile, Terminal cargo, și Transporturi de mase indivizibile. Are sediul în L Aigle, Franta.

 7. GALLERIA DI BASE DEL BRENNERO BBT SE

  Italia

  Compania GALLERIA DI BASE DEL BRENNERO BBT SE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminal cargo, Logistica integrata, Terminal cargo, și Logistica integrata. Are sediul în Bolzano, Italia.

 8. OURRY

  Franta

  Compania OURRY, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier - camioane cisterna. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminal cargo, Transport rutier, Terminal cargo, și Transport rutier. Are sediul în Champdeuil, Franta.

 1. CONCESSIONI AUTOSTRADALI VENETE - CAV S.P.A.

  Italia

  Compania CONCESSIONI AUTOSTRADALI VENETE - CAV S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminal cargo, logistics, și Terminal cargo. Are sediul în VENEZIA, Italia.

 2. AUTOPORTO VALLE D'AOSTA S.P.A.

  Italia

  Compania AUTOPORTO VALLE D'AOSTA S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Expeditii internationale, Terminal cargo, Expeditii internationale, și Terminal cargo. Are sediul în Pollein, Italia.

 3. PORTENA TRANSPORT- EN VEEMBEDRIJF B.V.

  Olanda

  Compania PORTENA TRANSPORT- EN VEEMBEDRIJF B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi la temperatura controlata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminal cargo, Transport rutier, Terminal cargo, și Transport rutier. Are sediul în Heerenveen, Olanda.

 4. AUTOSTRADA DEL BRENNERO S.P.A.

  Italia

  Compania AUTOSTRADA DEL BRENNERO S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri si autostrazi - exploatare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminal cargo, Logistica integrata, Terminal cargo, și Logistica integrata. Are sediul în Trento, Italia.

 5. SOCIEDAD ANONIMA LABORAL CANARIA AUTOBUSES INTERURBANOS

  Spania

  Compania SOCIEDAD ANONIMA LABORAL CANARIA AUTOBUSES INTERURBANOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminal cargo, și Terminal cargo. Are sediul în Las Palmas De Gran Canaria, Spania.

 6. TROST & CO. GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Germania

  Compania TROST & CO. GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminal cargo, și Terminal cargo. Are sediul în Bad Camberg, Germania.

 7. KAUFMANN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KAUFMANN GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terminal cargo. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier, și Transport rutier. Are sediul în Schwegenheim, Germania.

 8. FAKTA A/S

  Danemarca

  Compania FAKTA A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminal cargo, și Terminal cargo. Are sediul în Vejle, Danemarca.

 9. AUTOS SAMA SA

  Spania

  Compania AUTOS SAMA SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminal cargo, și Terminal cargo. Are sediul în Gijon, Spania.

 10. TRANSPORTS DELCROIX DE DOUAI

  Franta

  Compania TRANSPORTS DELCROIX DE DOUAI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminal cargo, și Terminal cargo. Are sediul în Auby, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit