• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tencuieli calorifuge

Rezultate pentru

Tencuieli calorifuge - Import export

 1. KLIMAPLATTE24.DE

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KLIMAPLATTE24.DE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli calorifuge. Are sediul în Duisburg, Germania.

 2. ELISTO GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ELISTO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli calorifuge. Are sediul în Kreuztal, Germania.

 3. SAARPOR KLAUS ECKHARDT GMBH NEUNKIRCHEN KUNSTSTOFFE KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SAARPOR KLAUS ECKHARDT GMBH NEUNKIRCHEN KUNSTSTOFFE KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli calorifuge. Are sediul în Neunkirchen, Germania.

 4. MALVIN SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MALVIN SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli calorifuge. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuiala - masticuri si produse de etansare, Aditivi pentru ciment si mortar, Mortar pentru constructii, Vopsele si lacuri, premixed plasters, damp curing plaster, Tencuiala - masticuri si produse de etansare, biobuilding, și Aditivi pentru ciment si mortar. Are sediul în Gricignano Di Aversa, Italia.

 5. COMITEC S.R.L.

  Italia

  Compania COMITEC S.R.L., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli calorifuge. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compactoare si concasoare pentru deseuri, și Compactoare si concasoare pentru deseuri. Are sediul în Godega Di Sant'urbano, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CALCE & SUGHERO SRL

  Italia

  Compania CALCE & SUGHERO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli calorifuge. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile repairs, și heat insulation. Are sediul în Sant'ippolito, Italia.

 2. MODEW MEMBRAN VE YAPI KIMYASALLARI

  Turcia

  Compania MODEW MEMBRAN VE YAPI KIMYASALLARI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli calorifuge. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chemical adhesives, și thermal insulation for construction projects. Are sediul în Batman, Turcia.

 3. DAYYEG INŞAAT YAPI IZOLASYON ITHALAT IHRACAT LTD STI

  Turcia

  Compania DAYYEG INŞAAT YAPI IZOLASYON ITHALAT IHRACAT LTD STI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli calorifuge. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. DER NATURBAUSTOFFLADEN

  Germania

  Compania DER NATURBAUSTOFFLADEN, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli calorifuge. Are sediul în Waldkirch, Germania.

 5. IDV ISOLIER- UND DÄMMSTOFFVERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania IDV ISOLIER- UND DÄMMSTOFFVERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli calorifuge. Are sediul în Recklinghausen, Germania.

 1. BORSARI GABRIELE

  Italia

  Compania BORSARI GABRIELE, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli calorifuge. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile photovoltaic systems. Are sediul în San Possidonio, Italia.

 2. DEMSAN TEKNIK ISI

  Turcia

  Compania DEMSAN TEKNIK ISI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli calorifuge. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glassfibre, și joints. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. NANO-OPTIC TECHNOLOGY CO., LTD.

  Taiwan (ROC)

  Compania NANO-OPTIC TECHNOLOGY CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli calorifuge. Are sediul în Taichung, Taiwan (ROC).

 2. GALAXY INSULATION AND DRY LINING

  Regatul Unit

  Compania GALAXY INSULATION AND DRY LINING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli calorifuge. Are sediul în Sheffield, Regatul Unit.

 3. PERLOSTONE®

  Grecia

  Compania PERLOSTONE®, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli calorifuge. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heat/sound insulation panels, și perlite. Are sediul în Kavala, Grecia.

 4. FABIKSTIL

  Belarus

  Compania FABIKSTIL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli calorifuge. Are sediul în Minsk, Belarus.

 5. MBS INSULATION GMBH

  Germania

  Compania MBS INSULATION GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli calorifuge. Are sediul în Hamburg, Germania.

 6. MANXUAN DECORATIVE MATERIALS CO.,LTD

  China

  Compania MANXUAN DECORATIVE MATERIALS CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli calorifuge. Are sediul în Guigang, China.

 7. GEOSTROI CONSULT LTD.

  Bulgaria

  Compania GEOSTROI CONSULT LTD., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuieli calorifuge, Tencuiala cu ipsos, Tencuiala - masticuri si produse de etansare, Tencuieli calorifuge, Tencuiala cu ipsos, și Tencuiala - masticuri si produse de etansare. Are sediul în Blagoevgrad, Bulgaria.

 8. MICROSPHERES PRODUCTION ASSOCIATION, LLC

  Ucraina

  Compania MICROSPHERES PRODUCTION ASSOCIATION, LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli calorifuge. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 1. IRONLUX GROUP 2003 SL

  Spania

  Compania IRONLUX GROUP 2003 SL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri acustice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuieli calorifuge, Materiale de constructii, skylights, Panels, Tencuieli calorifuge, și Materiale de constructii. Are sediul în Montcada i Reixac, Spania.

 2. PROTEK ISI VE SU YALITIM KIMYASALLARI A.S

  Turcia

  Compania PROTEK ISI VE SU YALITIM KIMYASALLARI A.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli calorifuge. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lining materials, și Insulating paints. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. C. HASSE & SOHN INH. E. RÄDECKE KG

  Germania

  Compania C. HASSE & SOHN INH. E. RÄDECKE KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuieli calorifuge, Izolare termica - materiale, Bitum de petrol, Minereuri feroase si neferoase, Tencuieli calorifuge, Izolare termica - materiale, Bitum de petrol, și Minereuri feroase si neferoase. Are sediul în Uelzen, Germania.

 4. GT WINDOW FILMS NI

  Regatul Unit

  Compania GT WINDOW FILMS NI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli calorifuge. Are sediul în Waringstown, Regatul Unit.

 5. REBOTHERM UG

  Germania

  Compania REBOTHERM UG, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli calorifuge. Are sediul în Rellingen, Germania.

 6. LAMCOR SEAWEED

  Grecia

  Compania LAMCOR SEAWEED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli calorifuge. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile insulation for buildings, environmentally-friendly products, și environmentally-friendly mattress. Are sediul în Argos, Grecia.

 7. RIB GMBH

  Germania

  Compania RIB GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie si farmacie - utilaje de ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, Sticla pentru industrie, Tencuieli calorifuge, Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, Sticla pentru industrie, și Tencuieli calorifuge. Are sediul în Dorfen, Germania.

 8. CEYPER PERLIT YC ENERJI YAPI SAN. VE TIC A.S.

  Turcia

  Compania CEYPER PERLIT YC ENERJI YAPI SAN. VE TIC A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala cu ipsos. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuieli calorifuge, powder blend, perlite, Insulation, și Tencuieli calorifuge. Are sediul în Diyarbakir, Turcia.

 9. ARMACELL YALITIM A.S.

  Turcia

  Compania ARMACELL YALITIM A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli calorifuge. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rubber foam and synthetic foams, și thermal insulation - materials. Are sediul în Bursa, Turcia.

 10. UMISCREEN

  Belgia

  Compania UMISCREEN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli calorifuge. Are sediul în Sint Niklaas, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit