• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • telefonie prin satelit - servicii

Rezultate pentru

Telefonie prin satelit - servicii - Import export

 1. GPS INVEST

  Ucraina

  Compania GPS INVEST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie prin satelit - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile anti-theft alarm with GPS positioner and tracer, și maintenance and installation of electrical systems. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 2. UFEL UFUK ELEKTRONIK

  Turcia

  Compania UFEL UFUK ELEKTRONIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie prin satelit - servicii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. IEC TELECOM

  Franta

  Compania IEC TELECOM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie prin satelit - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Satellite communications. Are sediul în Gennevilliers, Franta.

 4. UNIVERSAT ITALIA SERVICES

  Italia

  Compania UNIVERSAT ITALIA SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie prin satelit - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile satellite antenna, și satellite phone rental. Are sediul în Roma, Italia.

 5. OASIS NETWORKS

  Spania

  Compania OASIS NETWORKS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie prin satelit - servicii. Are sediul în Madrid, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GLOBALTT

  Belgia

  Compania GLOBALTT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie prin satelit - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, satellite connection, satellite communications systems and equipment, și Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme. Are sediul în Louvain-La-Neuve, Belgia.

 2. ATTISAT SA

  Grecia

  Compania ATTISAT SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie prin satelit - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tv satellite dishes. Are sediul în Moschato, Grecia.

 3. ASMIN ELEKTRONIK

  Turcia

  Compania ASMIN ELEKTRONIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie prin satelit - servicii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. BARAN ELEKTRONIK SISTEMLERI SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania BARAN ELEKTRONIK SISTEMLERI SAN. VE TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie prin satelit - servicii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. MACQ

  Belgia

  Compania MACQ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie prin satelit - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Traffic control. Are sediul în Brussels, Belgia.

 1. GSM PROFI SAT-PHONE.EU

  Germania

  Compania GSM PROFI SAT-PHONE.EU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie prin satelit - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radiocomunicatii - materiale si sisteme, Aprovizionarea navelor, satellite phone rental, Radiocomunicatii - materiale si sisteme, amateur radio operator system, și Aprovizionarea navelor. Are sediul în Trier, Germania.

 2. DEFISAT

  Belgia

  Compania DEFISAT, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefonie prin satelit - servicii, Telefonie prin satelit - servicii, Drone, Renewable energies, și satellite system. Are sediul în Holsbeek, Belgia.

 1. REDU SPACE SERVICES

  Belgia

  Compania REDU SPACE SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie prin satelit - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile services for satellite communications for public networks, aeronautical engineering, și Satellite communications. Are sediul în Redu, Belgia.

 2. E-TECHSAT LTD

  Regatul Unit

  Compania E-TECHSAT LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie prin satelit - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile alarm system, cctv system installation, Satellite communications, și Security services. Are sediul în Docklands, London, Regatul Unit.

 3. BASE

  Belgia

  Compania BASE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefoane mobile, Telefonie prin satelit - servicii, Telefoane publice, Telefoane mobile, telephone relays, Telefonie prin satelit - servicii, și Telefoane publice. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. MEGATECH COMMUNICATION GMBH

  Germania

  Compania MEGATECH COMMUNICATION GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie prin satelit - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - suporturi de stocare a datelor, Telecomunicatii - servicii, Telefonie pe Internet, Informatica - suporturi de stocare a datelor, Telecomunicatii - servicii, și Telefonie pe Internet. Are sediul în Schöllnach, Germania.

 5. EDEN SECURE LTD

  Regatul Unit

  Compania EDEN SECURE LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefonie prin satelit - servicii, installation, Fibre optics, cabling, și Telefonie prin satelit - servicii. Are sediul în Wolverhampton, Regatul Unit.

 6. LYOVA S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania LYOVA S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie prin satelit - servicii. Are sediul în Plzen, Republica Ceha.

 7. SES

  Luxemburg

  Compania SES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie prin satelit - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile satellite tv, și Satellite communications. Are sediul în Betzdorf, Luxemburg.

 8. TS2 TECHNOLOGIE SATELITARNE

  Polonia

  Compania TS2 TECHNOLOGIE SATELITARNE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie prin satelit - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile satellite phone rental, și services for satellite communications for public networks. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 1. INESIA

  Republica Ceha

  Compania INESIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie prin satelit - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tv antenna systems. Are sediul în Praha 4-Michle, Republica Ceha.

 2. AMC AERIALS

  Regatul Unit

  Compania AMC AERIALS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie prin satelit - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile satellite tv installation, și tv aerial installation. Are sediul în Belper, Regatul Unit.

 3. CLEAR PICTURE

  Regatul Unit

  Compania CLEAR PICTURE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie prin satelit - servicii. Are sediul în Ramsgate, Regatul Unit.

 4. CET TELEPORT

  Regatul Unit

  Compania CET TELEPORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie prin satelit - servicii. Are sediul în Godalming, Regatul Unit.

 5. TV & SATELLITE EQUIPMENT

  Turcia

  Compania TV & SATELLITE EQUIPMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie prin satelit - servicii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. VERASAT GLOBAL SL

  Spania

  Compania VERASAT GLOBAL SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie prin satelit - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sim cards. Are sediul în Castelldefels, Spania.

 7. NAVSIM

  Polonia

  Compania NAVSIM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie prin satelit - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile satellite phone rental, și satellite communications systems and equipment. Are sediul în Boleslawiec, Polonia.

 8. LABO DES APPLICATIONS NUMERIQUES

  Franta

  Compania LABO DES APPLICATIONS NUMERIQUES, care își desfășoară activitatea în domeniul Satelit - material si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefonie prin satelit - servicii, Telecomunicatii - aparate periferice, Telefonie prin satelit - servicii, și Telecomunicatii - aparate periferice. Are sediul în Tauxigny, Franta.

 9. SATYRICOM

  Irlanda

  Compania SATYRICOM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie prin satelit - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile satellite communications systems and equipment, Satellite communications, satellite phone rental, și satellite navigation systems. Are sediul în Dublin, Irlanda.

 10. KERAIES DORIFORIKA

  Grecia

  Compania KERAIES DORIFORIKA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie prin satelit - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile installation of condominium antennas, și satellite antenna. Are sediul în Palaio Faliro, Grecia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit