• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • telefonie - materiale si sisteme

Rezultate pentru

Telefonie - materiale si sisteme - Import export

 1. VISIONLINK

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania VISIONLINK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii informatice, Software, Consumabile - periferice pentru imprimante, Laptopuri, it engineering, it experts, IT maintenance service, IT network protection, și it product distribution. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 2. PHONATYS BUSINESS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania PHONATYS BUSINESS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie pe Internet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefonie - materiale si sisteme, Telecomunicatii - servicii, Telefonie - materiale si sisteme, și Telecomunicatii - servicii. Are sediul în Plescop, Franta.

 3. R&R HANDEL OG

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania R&R HANDEL OG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie - materiale si sisteme. Are sediul în Kirchberg B.mattighofen, Austria.

 4. IHUNT TECHNOLOGY IMPORT EXPORT

  Romania

  iHunt Technology a fost infiintata in anul 2015 si este producator sub brand propriu, importator si distribuitor de telefoane mobile si echipamente electronice. Aflata in plina ascensiune pe piata locala, compania romaneasca iHunt Technology, tinde sa devina cel mai mare importator direct de telefoane mobile chinezesti bazat pe diversitate din Romania.iHunt este printre primii importatori de telefoane mobile accesibile din China, ca alternativa la brandurile consacrate si printre primele companii care a oferit solutii accesibile in segmentul telefoanelor rezistente la apa, socuri si praf - inclusiv pentru aplicatii profesionale/industriale , asumandu-si serios rolul de pionier, investind in promovarea produselor cu exclusivitate teritoriala si oferind servicii corecte, cumparatorului. Ca urmare a pozitiei de piata, a bunelor colaborari si a promovarii, iHunt a obtinut drepturi exclusive teritoriale pentru marcile Blackview, Allcall, AGM Mobile, UmiDigi, Oukitel, Koolnee, Doopro, astfel devenind singurul importator si distribuitor autorizat.iHunt detine relatii stranse de colaborare cu cei mai importanti furnizori si fabrici din China, cu vechimi considerabile in domeniu. Productia produselor sub brand propriu se desfasoara in mai multe fabrici, in functie de ofertele, capacitatile si serviciile acestora.

 5. AVELIA

  Franta

  Compania AVELIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefonie pe Internet, systems and equipment for telecommunications and telephony, Telefonie pe Internet, telecommunications and telephony networks, și Internet connection. Are sediul în Paris, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ESSE-TI SRL

  Italia

  Compania ESSE-TI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile burglar alarm telephone controllers, telephone exchanges, telephone exchanges, și telecommunications and telephony access systems. Are sediul în Recanati, Italia.

 2. VENTAELECTRONICA.ES

  Spania

  Compania VENTAELECTRONICA.ES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile touch screen. Are sediul în Coslada Madrid, Spania.

 3. NEVOX INFORMATIQUE TELEPHONIE

  Franta

  Compania NEVOX INFORMATIQUE TELEPHONIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii informatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefonie - materiale si sisteme, Telefonie - materiale si sisteme, telephone exchanges, IT facilities management, și System backup. Are sediul în Lyon, Franta.

 4. MMCALL SUISSE

  Elvetia

  Compania MMCALL SUISSE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie - materiale si sisteme. Are sediul în Corbières, Elvetia.

 5. TELENATIE

  Belgia

  Compania TELENATIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefonie - materiale si sisteme, Radiotelefonie, Telecomunicatii - servicii, Telefonie - materiale si sisteme, Radiotelefonie, Internet connection, și Telecomunicatii - servicii. Are sediul în Jabbeke, Belgia.

 1. EHUA STORE

  Franta

  Compania EHUA STORE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie - materiale si sisteme. Are sediul în Paris, Franta.

 2. WESTKO NETWORK SERVICE GMBH

  Germania

  Compania WESTKO NETWORK SERVICE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie - materiale si sisteme. Are sediul în Alfeld (leine), Germania.

 1. ATE

  Belgia

  Compania ATE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefonie - materiale si sisteme, Controlarea accesului - instalatii si material, Telefonie - materiale si sisteme, fire detection systems, Controlarea accesului - instalatii si material, și anti-intrusion system. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. TENOVIS DIRECT GMBH

  Germania

  Compania TENOVIS DIRECT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie - materiale si sisteme. Are sediul în Babenhausen, Germania.

 3. LOUKIL COM

  Tunisia

  Compania LOUKIL COM, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefonie - materiale si sisteme, Telecomunicatii - aparate periferice, Retele informatizate - instalare si administrare, Informatica - cabluri, Telefonie - materiale si sisteme, Telecomunicatii - aparate periferice, Retele informatizate - instalare si administrare, și Informatica - cabluri. Are sediul în TUNIS CARTHAGE, Tunisia.

 4. PRO CONFERENCE UK LIMITED

  Regatul Unit

  Compania PRO CONFERENCE UK LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie - materiale si sisteme. Are sediul în Crowthorne, Regatul Unit.

 5. OPWING

  Canada

  Compania OPWING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie - materiale si sisteme. Are sediul în Wuhan, Canada.

 6. HEADSET COMPETENCE KARASU GMBH

  Germania

  Compania HEADSET COMPETENCE KARASU GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie - materiale si sisteme. Are sediul în Hamburg, Germania.

 7. FIRMAFON

  Danemarca

  Compania FIRMAFON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie - materiale si sisteme. Are sediul în København Ø, Danemarca.

 8. ACTAPHONE

  Belgia

  Compania ACTAPHONE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefonie - materiale si sisteme, Telefonie - materiale si sisteme, corporate communication products, professional video system, și videophones. Are sediul în Gosselies, Belgia.

 1. TNS GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania TNS GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefonie - materiale si sisteme, Retele informatizate - instalare si administrare, Reapelare automata, Telecomunicatii - servicii, Telefonie - materiale si sisteme, Retele informatizate - instalare si administrare, Reapelare automata, și Telecomunicatii - servicii. Are sediul în Herford, Germania.

 2. ATELSYS

  Franta

  Compania ATELSYS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile integration solutions for telecoms, Digital videosurveillance recorder, Alarms and intrusion, și telephone operators. Are sediul în Longvic, Franta.

 3. STORACALL VOICE SYSTEMS 2019 LTD

  Regatul Unit

  Compania STORACALL VOICE SYSTEMS 2019 LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie - materiale si sisteme. Are sediul în Sileby, Regatul Unit.

 4. CEGECOM

  Luxemburg

  Compania CEGECOM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefonie - materiale si sisteme, services for cable and broadcast transmission systems for public networks, Telefonie - materiale si sisteme, datacenter, și internet. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 5. GRUPA MULTIPLAY

  Polonia

  Compania GRUPA MULTIPLAY, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere multimedia - servicii Internet, internet, internet television, Consiliere multimedia - servicii Internet, și Hosting service. Are sediul în Opole, Polonia.

 6. BELSATI SISTEMAS, S.L.

  Spania

  Compania BELSATI SISTEMAS, S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie - materiale si sisteme. Are sediul în Premia De Dalt, Spania.

 7. DELTASYSTEM

  Ungaria

  Compania DELTASYSTEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems for telephone centres. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 8. ELECTRO-WATT

  Luxemburg

  Compania ELECTRO-WATT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul INSTALATII ELECTRICE. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electricitate - lucrari, Telefonie - materiale si sisteme, Alarme - material de supraveghere, Electricitate - lucrari, Telefonie - materiale si sisteme, Alarme - material de supraveghere, și electrical field measurements. Are sediul în Elvange (burmerange), Luxemburg.

 9. COMPUTER E TELEFONIA

  Italia

  Compania COMPUTER E TELEFONIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie - materiale si sisteme. Are sediul în Ancona, Italia.

 10. CBC INFORMATIQUE

  Luxemburg

  Compania CBC INFORMATIQUE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Retele informatizate - instalare si administrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefonie - materiale si sisteme, Telefonie - materiale si sisteme, GPS equipment, Internet - service providers, și network management services. Are sediul în Bascharage, Luxemburg.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Telefonie - materiale si sisteme - Import export

Număr de rezultate

4.991 Intreprinderile