• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • telecomunicatii - servicii

Rezultate pentru

Telecomunicatii - servicii - Import export

 1. ARCUS NETWORKS

  Franta

  Verified by europages badge

  ARCUS NETWORKS positions itself as a top-flight business in the field of Telecoms and Information Systems guidance. We are determined to become your trusted on the strength of our specialist expertise, by offering you customised guidance through al the stages of your projects. Whether it be strategic advice, setting up infrastructures, engineering solutions or rolling out complex systems efficiently, our dedicated team will endeavour to meet your specific needs. At ARCUS NETWORKS, we understand that every project is unique, which is why we undertake to customise our services to ensure your success. Our main aim is to help you create and strengthen your value proposition on the market. We aim to identify your strengths, optimise your resources and draw up innovative strategies by working in close collaboration with you.

 2. DIMOTEC

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania DIMOTEC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte conectate, și Obiecte conectate. Are sediul în Paris, Franta.

 3. UNIWAN

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania UNIWAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audit informatic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, Servicii informatice, Telefonie pe Internet, Telecomunicatii - servicii, Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, Servicii informatice, Telefonie pe Internet, și Telecomunicatii - servicii. Are sediul în Pont-À-Celles, Belgia.

 4. MULTIMEDIAN

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania MULTIMEDIAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audit informatic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, Servicii informatice, Telecomunicatii - servicii, Retele informatizate - instalare si administrare, Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, Servicii informatice, Telecomunicatii - servicii, și Retele informatizate - instalare si administrare. Are sediul în Grez-Doiceau, Belgia.

 5. PHONATYS BUSINESS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania PHONATYS BUSINESS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie pe Internet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefonie - materiale si sisteme, Telecomunicatii - servicii, Telefonie - materiale si sisteme, și Telecomunicatii - servicii. Are sediul în Plescop, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SOLUTIONS IP

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SOLUTIONS IP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - cabluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telecomunicatii - servicii, Telefonie pe Internet, Telecomunicatii - servicii, și Telefonie pe Internet. Are sediul în Paris, Franta.

 2. GPS1.RO MONITORIZARE GPS AUTO RO

  Romania

  Ce beneficii aduce monitorizarea GPS auto unei firme ? Creșteți eficiența afacerii dvs. cu sistemul de monitorizare GPS pentru vehicule.GPS1.RO spune ca sistemele de monitorizare cu GPS pentru flotele auto au dovedit că ajută firmele sa își sporeasca performanța. Cele mai multe dintre aceste beneficii sunt legate de eficiență, ajutând firmele să reducă costurile și să îmbunătățească profitabilitatea.Intr-un articol de pe site-ul http: //gps1.ro se mentioneaza ca: Atunci când gestionează o flotă de vehicule, cunoașterea locației în timp real a tuturor vehiculelor din flota auto permite managerului de parc auto să satisfacă nevoile clienților mai eficient. Fie că este vorba de livrare, de servicii sau de alte activitati cu mai multe vehicule, firmele au nevoie de dispozitive GPS si un contract cu o firma care ofera servicii de monitorizare GPS auto cum ar fi GPS1.RO .Companiile care închiriaza mașini utilizează, de asemenea, pentru a-și monitoriza flota auto sisteme se monitorizare GPS pentru vehicule pentru informatii cum ar fi comportamentul conducătorului auto, urmărirea în timp real a vehiculelor, analiza rutei, manager de conectare pentru a gestiona mai multe intrări ca și ierarhie și rapoarte zilnice, săptămânale și lunare generate de GPS prin sistemul de monitorizare auto online pe http: //gps1.ro .În lumea de astăzi cu ritm rapid, automatizarea forței de munca pe teren permite firmelor să gestioneze echipele de teren de oriunde.

 3. HOLDING BIT TELECOM

  Romania

  Companie specializată în conectarea producatorilor cu beneficiarii finali. Eliminarea verigilor intermediare care denaturează pretul corect al produselor, utilajelor si echipamentelor. Domenii de activitate: telecomunicatii, industrie, agricultura, reciclare, robotica, energii neconvenționale, medicină holistică, turism. Inovare și inventică aplicată. Specializata in licitații pe platforme electronice, întocmire documentații. Proiecte din fonduri parțial nerambursabile, implementare, gasirea furnizorilor, monitorizare in perioada de implementare. Promovarea artelor si a traditiilor. Idei de afaceri pentru tineri si vârstnici, îndrumare, finalizare. Atitudine fermă împotriva actelor de corupție de orice fel.

 4. SINED SERVCOM SRL

  Romania

  Compania noastra, parte dintr-un grup de firme, asigura internet WIFI de mare viteza in retelele 3G, 4G-LTE in interiorul autocarelor pentru transport international de persoane.

 5. AGIL SERVICES

  Franta

  Compania AGIL SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - cabluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telecomunicatii - servicii, Securitate - servicii, Computer & telecom network engineering, Videoconferencing systems, Telecomunicatii - servicii, și Securitate - servicii. Are sediul în Vincennes Cedex, Franta.

 1. MOYOA SOLUTIONS

  Franta

  Compania MOYOA SOLUTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile web marketing, și sales services. Are sediul în Lyon, Franta.

 2. INTERCOM TECHNOLOGIES

  Franta

  Compania INTERCOM TECHNOLOGIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fibre optics, network installation, și data transmission networks. Are sediul în Paris, Franta.

 1. BOLTIC

  Belgia

  Compania BOLTIC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electronice active. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telecomunicatii - servicii, Telecomunicatii - servicii, datacenter, și analysis and research laboratory. Are sediul în Samart, Belgia.

 2. LINEA EROTICA BARATA

  Spania

  Compania LINEA EROTICA BARATA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - servicii. Are sediul în Hospitalet De Llobregat, Spania.

 3. ANSWERCONNECT

  Regatul Unit

  Compania ANSWERCONNECT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - servicii. Are sediul în Edinburgh, Regatul Unit.

 4. KAREL SANTRAL TEKNIK SERVISI

  Turcia

  Compania KAREL SANTRAL TEKNIK SERVISI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - servicii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. INFORTEL COMUNICACIONES S.L.

  Spania

  Compania INFORTEL COMUNICACIONES S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Information technology and Telecom. Are sediul în Madrid, Spania.

 6. CIBERSYS

  Columbia

  Compania CIBERSYS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - servicii. Are sediul în Bogota, Columbia.

 7. VIRGINIA VILLARROYA LOCUTORA ONLINE ESPAÑOL CATALÁN

  Spania

  Compania VIRGINIA VILLARROYA LOCUTORA ONLINE ESPAÑOL CATALÁN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - servicii. Are sediul în Mataró, Spania.

 8. ECKHARDT SOFTWARE GMBH

  Germania

  Compania ECKHARDT SOFTWARE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile voip telephony, plants and equipment for cti ( computer telephony integration ) systems, systems and equipment for telecommunications and telephony, și Interfacing - websites. Are sediul în Wallenhorst, Germania.

 1. TELEFONANLAGEN UND TELEFONANSCHLUSS SHOP & BERATUNG

  Austria

  Compania TELEFONANLAGEN UND TELEFONANSCHLUSS SHOP & BERATUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile services for telecommunications and telephony, articles for telecommunications, telecommunication systems advice and design, și systems and equipment for telecommunications and telephony. Are sediul în Salzburg, Austria.

 2. EHLERS GMBH

  Austria

  Compania EHLERS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - servicii. Are sediul în Mauthausen, Austria.

 3. IB-LENHARDT AG

  Germania

  Compania IB-LENHARDT AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile non-destructive test laboratories, accredited laboratories, radiocontrol, și Automatic door openers. Are sediul în St. Ingbert, Germania.

 4. T-MOBILE PARTNER STOCKERAU

  Austria

  Compania T-MOBILE PARTNER STOCKERAU, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - servicii. Are sediul în Stockerau, Austria.

 5. GSM INDOOR

  Franta

  Compania GSM INDOOR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - servicii. Are sediul în Vincennes, Franta.

 6. ESPACE TELECOM

  Franta

  Compania ESPACE TELECOM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre optice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telecomunicatii - servicii, internet, company communication, Telecomunicatii - servicii, și Information technology and Telecom. Are sediul în Nice, Franta.

 7. PLANET NUMBERS LTD

  Regatul Unit

  Compania PLANET NUMBERS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor, voip telephony advice, sales and maintenance, VoIP service providers, virtual office for telecoms operators, și Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor. Are sediul în Bournemouth, Regatul Unit.

 8. GEOBORDERS ITALY S.R.L.

  Italia

  Compania GEOBORDERS ITALY S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - servicii. Are sediul în Genova, Italia.

 9. MOBILNY-RANKING.PL

  Polonia

  Compania MOBILNY-RANKING.PL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - servicii. Are sediul în Krasne, Polonia.

 10. MEETUPCALL CONFERENCE CALL SERVICES

  Regatul Unit

  Compania MEETUPCALL CONFERENCE CALL SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile teleconferencing services, și audio conferencing stations. Are sediul în Doncaster, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Telecomunicatii - servicii - Import export

Număr de rezultate

5.627 Intreprinderile