• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tavi si platouri din aluminiu

Rezultate pentru

Tavi si platouri din aluminiu - Import export

 1. MONDO CARTA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MONDO CARTA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton - vesela si obiecte de unica folosinta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje din plastic, Tavi si platouri din aluminiu, Ambalaje din plastic, și Tavi si platouri din aluminiu. Are sediul în Villabate, Italia.

 2. STUDIOPACK

  Ucraina

  Compania STUDIOPACK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si platouri din aluminiu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cooking containers, containers for food use, aluminium containers, și food containers. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 3. SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI

  Turcia

  Compania SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Folie din aluminiu pentru ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aluminiu si aliaje, Tavi si platouri din aluminiu, Aliaje de aluminiu, Obiecte din aluminiu de uz casnic, Aluminiu si aliaje, Tavi si platouri din aluminiu, Aliaje de aluminiu, și Obiecte din aluminiu de uz casnic. Are sediul în ISTANBUL, Turcia.

 4. EMBUNIC

  Franta

  Compania EMBUNIC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton - vesela si obiecte de unica folosinta, Furnituri pentru restaurante, Tavi si platouri din aluminiu, Carton - vesela si obiecte de unica folosinta, Furnituri pentru restaurante, Tavi si platouri din aluminiu, și paper tableware. Are sediul în Bourgoin-Jallieu, Franta.

 5. LEICHT & APPEL GMBH ALUMINIUMSPEZIALVERPACKUNGEN

  Germania

  Compania LEICHT & APPEL GMBH ALUMINIUMSPEZIALVERPACKUNGEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si platouri din aluminiu. Are sediul în Bad Gandersheim, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ZENITH ALLUMINIO SRL

  Italia

  Compania ZENITH ALLUMINIO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si platouri din aluminiu, industrial packing, food containers, Tavi si platouri din aluminiu, și aluminium cans. Are sediul în Manerbio, Italia.

 2. ALUFOIL METAL LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania ALUFOIL METAL LIMITED SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aluminiu si aliaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si platouri din aluminiu, tin-foil, aluminium sheeting, Heating foils, flexible, și Tavi si platouri din aluminiu. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. FOLRES

  Polonia

  Compania FOLRES, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si platouri din aluminiu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bags, self-adhesive tapes, și gloves. Are sediul în RZESZOW, Polonia.

 4. PAPETERIES DE NAMUR

  Belgia

  Compania PAPETERIES DE NAMUR, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela si obiecte de unica folosinta din hartie si plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - ambalaje, Tavi si platouri din aluminiu, Plastic - ambalaje, și Tavi si platouri din aluminiu. Are sediul în Namur, Belgia.

 5. QUADRI GRUPI AS

  Estonia

  Compania QUADRI GRUPI AS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje din sticla, Ambalaje si recipiente metalice, Banda de otel pentru legat, Tavi si platouri din aluminiu, Ambalaje din sticla, Ambalaje si recipiente metalice, Banda de otel pentru legat, și Tavi si platouri din aluminiu. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 1. BATI MAKINA KALIP VE AMBALAJ SAN. TIC. A.Ş

  Turcia

  Compania BATI MAKINA KALIP VE AMBALAJ SAN. TIC. A.Ş, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si platouri din aluminiu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aluminium sheeting, și Aluminium Products. Are sediul în istanbul, Turcia.

 2. CUKI COFRESCO SPA

  Italia

  Compania CUKI COFRESCO SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si platouri din aluminiu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic containers for the food industry, și containers for food use. Are sediul în Volpiano, Italia.

 1. ALFATEC SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania ALFATEC SP. Z O.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si platouri din aluminiu. Are sediul în Suchy Las, Polonia.

 2. ALMEIDA & FREITAS, LDA.

  Portugalia

  Compania ALMEIDA & FREITAS, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si platouri din aluminiu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje si recipiente metalice, Cutii si doze metalice, Ambalaje si recipiente metalice, și Cutii si doze metalice. Are sediul în Vale De Cambra, Portugalia.

 3. CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA.

  Portugalia

  Compania CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si platouri din aluminiu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banda de otel pentru legat, Sticle metalice, Banda de otel pentru legat, și Sticle metalice. Are sediul în Vale Fetal, Portugalia.

 4. ALMATEC AG

  Elvetia

  Compania ALMATEC AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje si recipiente metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si platouri din aluminiu, și Tavi si platouri din aluminiu. Are sediul în Schupfheim, Elvetia.

 5. SARL LA CREQUOISE

  Franta

  Compania SARL LA CREQUOISE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje si recipiente metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si platouri din aluminiu, și Tavi si platouri din aluminiu. Are sediul în Fruges, Franta.

 6. TEICH AKTIENGESELLSCHAFT

  Austria

  Compania TEICH AKTIENGESELLSCHAFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Folie din aluminiu pentru ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si platouri din aluminiu, și Tavi si platouri din aluminiu. Are sediul în Weinburg, Austria.

 7. CONSTANTIA TEICH POLAND SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania CONSTANTIA TEICH POLAND SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje si recipiente metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si platouri din aluminiu, Plastic - ambalaje, Tavi si platouri din aluminiu, și Plastic - ambalaje. Are sediul în Kleszczow, Polonia.

 8. ALUPLUS AMBALAJ SANAYI TICARET ANONIM SIRKETI

  Turcia

  Compania ALUPLUS AMBALAJ SANAYI TICARET ANONIM SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si platouri din aluminiu. Are sediul în Tekirdag, Turcia.

 1. SEIDEL GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania SEIDEL GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje si recipiente metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si platouri din aluminiu, și Tavi si platouri din aluminiu. Are sediul în Marburg, Germania.

 2. LINHARDT & CO. GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Germania

  Compania LINHARDT & CO. GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje si recipiente metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si platouri din aluminiu, și Tavi si platouri din aluminiu. Are sediul în Hambrücken, Germania.

 3. ALLBECON MÜNCHEN GMBH

  Germania

  Compania ALLBECON MÜNCHEN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje si recipiente metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si platouri din aluminiu, și Tavi si platouri din aluminiu. Are sediul în München, Germania.

 4. SZENNA PACK CSOMAGOLOESZKOZGYARTO KFT

  Ungaria

  Compania SZENNA PACK CSOMAGOLOESZKOZGYARTO KFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Folie din aluminiu pentru ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si platouri din aluminiu, și Tavi si platouri din aluminiu. Are sediul în Szenna, Ungaria.

 5. KOP PRODUKTIONS AG

  Elvetia

  Compania KOP PRODUKTIONS AG, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii si doze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si platouri din aluminiu, și Tavi si platouri din aluminiu. Are sediul în Frauenfeld, Elvetia.

 6. STAVANGER INVESTERING AS

  Norvegia

  Compania STAVANGER INVESTERING AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Folie din aluminiu pentru ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si platouri din aluminiu, și Tavi si platouri din aluminiu. Are sediul în Stavanger, Norvegia.

 7. GAZI METAL

  Turcia

  Compania GAZI METAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si platouri din aluminiu. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 8. ALUMINIUMARUGYAR RT

  Ungaria

 9. EUROFOX VERTRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

 10. EUROBOX (S.R.L.)

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit