• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tavi si forme pentru copt in cuptor

Rezultate pentru

Tavi si forme pentru copt in cuptor - Import export

 1. AMC TEIXEIRA

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania AMC TEIXEIRA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si forme pentru copt in cuptor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela si obiecte de unica folosinta din hartie si plastic, disposable items for pastry, cake base moulds, tulip liner for cakes, muffins and cupcakes, tulip muffin liners, Cakeboard Round, cake bottoms, supplies for cake shops, și Disposable Cake Circle Base Boards. Are sediul în Vila Nova Do Campo, Portugalia.

 2. ACS COATING SYSTEMS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ACS COATING SYSTEMS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si forme pentru copt in cuptor. Are sediul în Wilhelmshaven, Germania.

 3. ANNELIESE BACKTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ANNELIESE BACKTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si forme pentru copt in cuptor. Are sediul în Eschweiler, Germania.

 4. HAPPYFLEX BY ELASTOTECH

  Italia

  Compania HAPPYFLEX BY ELASTOTECH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si forme pentru copt in cuptor. Are sediul în Bergamo, Italia.

 5. VALS-PRINT UKRAINE LTD

  Ucraina

  Compania VALS-PRINT UKRAINE LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si forme pentru copt in cuptor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile patisserie boxes, packaging for confectionary, Moulds, confectionery industry, și moulds for sweets. Are sediul în Kharkov, Ucraina.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DEMMLER GMBH

  Germania

  Compania DEMMLER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si forme pentru copt in cuptor. Are sediul în Berlin, Germania.

 2. FORBANMETAL

  Spania

  Compania FORBANMETAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panificatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si forme pentru copt in cuptor, non-stick baking trays, moulds, Trays, și Tavi si forme pentru copt in cuptor. Are sediul în Terrassa, Spania.

 3. CONTACTO BANDER GMBH

  Germania

  Compania CONTACTO BANDER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si forme pentru copt in cuptor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutlery boxes. Are sediul în Erkrath, Germania.

 4. A.H. LEHMANN BLECHWARENFABRIK GMBH

  Germania

  Compania A.H. LEHMANN BLECHWARENFABRIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si forme pentru copt in cuptor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile moulds for sweets, cake base moulds, baking moulds for industrial bakery products, și Cake-setting rings for bakery production. Are sediul în Schorndorf, Germania.

 5. AMERICAN PAN UK

  Regatul Unit

  Compania AMERICAN PAN UK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si forme pentru copt in cuptor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile baking tins, și non-stick baking trays. Are sediul în Irlam, Regatul Unit.

 1. RUTH GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania RUTH GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si forme pentru copt in cuptor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje din hartie si carton, Pasta de migdale, Ambalaje din hartie si carton, Food colourings, chocolate, și Pasta de migdale. Are sediul în Bochum-Wattenscheid, Germania.

 2. SIPALDIS SA

  Franta

  Compania SIPALDIS SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje din hartie si carton, Tavi si forme pentru copt in cuptor, Ambalaje din hartie si carton, aluminium food containers, și Tavi si forme pentru copt in cuptor. Are sediul în Andrézieux Bouthéon, Franta.

 1. OPELKA GMBH

  Germania

  Compania OPELKA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul brutărie - Maşini şi echipament. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si forme pentru copt in cuptor, și Tavi si forme pentru copt in cuptor. Are sediul în Remseck Am Neckar, Germania.

 2. PANIBOIS

  Franta

  Compania PANIBOIS, care își desfășoară activitatea în domeniul Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si forme pentru copt in cuptor, Ambalaje din lemn, Tavi si forme pentru copt in cuptor, și Ambalaje din lemn. Are sediul în Marcilly En Villette, Franta.

 3. DEBAG DEUTSCHE BACKOFENBAU GMBH

  Germania

  Compania DEBAG DEUTSCHE BACKOFENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare pentru brutarii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si forme pentru copt in cuptor, industrial cooling, și Tavi si forme pentru copt in cuptor. Are sediul în Bautzen, Germania.

 4. CONSERVOR SAS - AGENCE SAINT MARCEL

  Franta

  Compania CONSERVOR SAS - AGENCE SAINT MARCEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si forme pentru copt in cuptor, și Tavi si forme pentru copt in cuptor. Are sediul în Saint Marcel, Franta.

 5. ENO SAS

  Franta

  Compania ENO SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si forme pentru copt in cuptor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resouri si lampi pentru camping, Gradini publice - jocuri in aer liber, Resouri si lampi pentru camping, household cooking appliances, heater, și Gradini publice - jocuri in aer liber. Are sediul în Niort Cedex 9, Franta.

 6. JOANNA LEVIN HAMBURG BAKERY MACHINERY

  Germania

  Compania JOANNA LEVIN HAMBURG BAKERY MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul brutărie - Maşini şi echipament. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare pentru brutarii, Tavi si forme pentru copt in cuptor, Cuptoare pentru brutarii, blades for bread slicing machines, și Tavi si forme pentru copt in cuptor. Are sediul în Hamburg, Germania.

 7. H. RÄUCHLE BACKGERÄTE

  Germania

  Compania H. RÄUCHLE BACKGERÄTE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cochilii, crustacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste, Obiecte metalice de uz casnic, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Tavi si forme pentru copt in cuptor, Peste, Obiecte metalice de uz casnic, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, și Tavi si forme pentru copt in cuptor. Are sediul în Ditzingen, Germania.

 8. BMTEC GMBH

  Germania

  Compania BMTEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul brutărie - Maşini şi echipament. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si forme pentru copt in cuptor, și Tavi si forme pentru copt in cuptor. Are sediul în Rechtmehring, Germania.

 1. CLEAN BAKING PRODUCTS

  Belgia

  Compania CLEAN BAKING PRODUCTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si forme pentru copt in cuptor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile craft bread making, și cooking plant and equipment for the food and preserves industry. Are sediul în Zwijndrecht, Belgia.

 2. AMERICAN PAN EUROPE

  Romania

  Compania AMERICAN PAN EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si forme pentru copt in cuptor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile baking tins, și non-stick baking trays. Are sediul în Alexandria, Romania.

 3. DREIER GMBH

  Germania

  Compania DREIER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cochilii, crustacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Tavi si forme pentru copt in cuptor, Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, Peste, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Tavi si forme pentru copt in cuptor, și Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale. Are sediul în Georgsmarienhütte, Germania.

 4. F-B-S BALKE INTERNATIONAL GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania F-B-S BALKE INTERNATIONAL GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte de taiat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru taiere industriala, Cutite industriale, Tavi si forme pentru copt in cuptor, Masini-unelte pentru taiere industriala, Cutite industriale, și Tavi si forme pentru copt in cuptor. Are sediul în Solingen, Germania.

 5. BLEX, A.S.

  Republica Ceha

  Compania BLEX, A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si forme pentru copt in cuptor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile barbour waxing. Are sediul în Karlovy Vary, Republica Ceha.

 6. BAKE&DISPLAY

  Regatul Unit

  Compania BAKE&DISPLAY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - vesela si obiecte de unica folosinta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si forme pentru copt in cuptor, Vesela si obiecte de unica folosinta din hartie si plastic, baking moulds for industrial bakery products, articles produced by the paper and board industry for packing and packaging, Tavi si forme pentru copt in cuptor, și Vesela si obiecte de unica folosinta din hartie si plastic. Are sediul în Newcastle Upon Tyne,, Regatul Unit.

 7. METALTEX BELUX

  Belgia

  Compania METALTEX BELUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte din aluminiu de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si forme pentru copt in cuptor, Tavi si forme pentru copt in cuptor, și houseware. Are sediul în Pepinster, Belgia.

 8. ASSENMAKER

  Belgia

  Compania ASSENMAKER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite si modele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si forme pentru copt in cuptor, Tavi si forme pentru copt in cuptor, și moulds for sweets. Are sediul în Ferrieres, Belgia.

 9. BICO GMBH

  Germania

  Compania BICO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si forme pentru copt in cuptor, Maturi, Tavi si forme pentru copt in cuptor, și Maturi. Are sediul în Pfaffenhofen, Germania.

 10. CRYSTAL

  Turcia

  Compania CRYSTAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si forme pentru copt in cuptor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sugar bowls. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit