• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tavi si cuve din plastic

Rezultate pentru

Tavi si cuve din plastic - Import export

 1. PLASTIBAC

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania PLASTIBAC, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si cuve din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje izolante termic, Ambalaje din plastic, Ambalaje izolante termic, Ambalaje din plastic, plastic box pallets, Plastic containers, Plastic stacking bins, Plastic transport containers, și Plastic dustbins. Are sediul în Kuurne, Belgia.

 2. AT TECHNIC

  Franta

  Compania AT TECHNIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si cuve din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic machining, Plv, signs, și advertising signs. Are sediul în Saint Quentin, Franta.

 3. APIS INDUSTRY

  Algeria

  Compania APIS INDUSTRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si cuve din plastic. Are sediul în Alger, Algeria.

 4. FIBERGLAS

  Spania

  Compania FIBERGLAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si cuve din plastic, Cuve de vinificare, Plastic - ambalaje, Tavi si cuve din plastic, Cuve de vinificare, Plastic - ambalaje, și storage tanks. Are sediul în Arteixo (a Coruña), Spania.

 5. NORAH PLASTICS

  Olanda

  Compania NORAH PLASTICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si cuve din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje izolante termic, Ambalaje izolante termic, și plastic containers for the food industry. Are sediul în Arnhem, Olanda.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GILAC

  Franta

  Compania GILAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si cuve din plastic. Are sediul în Charbonnières-Les-Bains, Franta.

 2. CEMO FRANCE

  Franta

  Compania CEMO FRANCE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitare - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si cuve din plastic, și Tavi si cuve din plastic. Are sediul în Montanay, Franta.

 3. ACTIPLAST

  Franta

  Compania ACTIPLAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si cuve din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic work, industrial pipes, și industrial ventilation. Are sediul în Emieville, Franta.

 4. ETIP COMPOSITES

  Franta

  Compania ETIP COMPOSITES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare materiale plastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si cuve din plastic, Poliester, Plastic work, Tavi si cuve din plastic, Poliester, și composite piping. Are sediul în Abidos, Franta.

 5. HOLLARTS PLASTIC GROUP

  Olanda

  Compania HOLLARTS PLASTIC GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si cuve din plastic. Are sediul în Didam, Olanda.

 1. AT PLAST

  Franta

  Compania AT PLAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si cuve din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compartimente si bacuri de depozitare, Rezervoare si compartimente de stocare, Compartimente si bacuri de depozitare, Rezervoare si compartimente de stocare, Containers and plastic pallets, și plastic tray. Are sediul în La Rixouse, Franta.

 2. ROTOMOULAGE DU SUD

  Maroc

  Compania ROTOMOULAGE DU SUD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paleti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara, Tavi si cuve din plastic, Containers and plastic pallets, Plastic - produse pentru industria agricola si alimentara, playground product, și Tavi si cuve din plastic. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 1. SEMAQ

  Franta

  Compania SEMAQ, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si cuve din plastic, bottles for packaging, barrels, și Tavi si cuve din plastic. Are sediul în Bruges Cedex, Franta.

 2. CENTNER

  Belgia

  Compania CENTNER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carucioare de transport, Tavi si cuve din plastic, lift trucks for goods handling, Carucioare de transport, Tavi si cuve din plastic, și Wardrobe rails. Are sediul în Verviers, Belgia.

 3. CONCEPTCUVE CHAUDRONNERIE PLASTIQUE

  Franta

  Compania CONCEPTCUVE CHAUDRONNERIE PLASTIQUE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si cuve din plastic. Are sediul în Vieux-Thann, Franta.

 4. VENTACID HUNGÁRIA KFT.

  Ungaria

  Compania VENTACID HUNGÁRIA KFT., care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si cuve din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic work. Are sediul în Nagykanizsa, Ungaria.

 5. AKCJUM. B.H. MIROSŁAW STRZYŻ

  Polonia

  Compania AKCJUM. B.H. MIROSŁAW STRZYŻ, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si cuve din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tub seats for the disabled. Are sediul în Piastów, Polonia.

 6. WELTER-PLASTIC

  Germania

  Compania WELTER-PLASTIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si cuve din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acvacutura si piscicultura, Plastic cisterns and tanks, și Acvacutura si piscicultura. Are sediul în Merzkirchen, Germania.

 7. ARICON KUNSTSTOFFWERK GMBH

  Germania

  Compania ARICON KUNSTSTOFFWERK GMBH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si cuve din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chests and reservoirs. Are sediul în Solingen, Germania.

 8. PLASTILUX

  Luxemburg

  Compania PLASTILUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acvacutura si piscicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si cuve din plastic, Sudarea cauciucului si a plasticului, Instalatii de piscicultura, Tratarea apei - aparate si instalatii, Tavi si cuve din plastic, Sudarea cauciucului si a plasticului, Instalatii de piscicultura, și Tratarea apei - aparate si instalatii. Are sediul în Wormeldange-Haut, Luxemburg.

 1. BONAPLAST SA

  Grecia

  Compania BONAPLAST SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si cuve din plastic. Are sediul în Markopoulo, Grecia.

 2. SC HIPOCAR 3 SRL

  Romania

  Compania SC HIPOCAR 3 SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poliester. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si cuve din plastic, Polyester storage tanks, Tavi si cuve din plastic, și fiberglass swimming pool shell. Are sediul în Oradea, Romania.

 3. FIRMA HOLGER WENDT

  Germania

  Compania FIRMA HOLGER WENDT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafea si ceai. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Material plastic - produse pentru industrie, Tavi si cuve din plastic, Plastic - ambalaje, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Material plastic - produse pentru industrie, Tavi si cuve din plastic, și Plastic - ambalaje. Are sediul în Castrop-Rauxel, Germania.

 4. BRB-LAGERTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania BRB-LAGERTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si cuve din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shelving, și transportation equipment. Are sediul în Wenden, Germania.

 5. PENTAS MOULDING

  Germania

  Compania PENTAS MOULDING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tuburi si tevi din cauciuc si plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Materiale plastice - produse pentru constructii, Material plastic - produse pentru industrie, Tavi si cuve din plastic, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Materiale plastice - produse pentru constructii, Material plastic - produse pentru industrie, și Tavi si cuve din plastic. Are sediul în Bad Bentheim, Germania.

 6. S&K SWIERINGA KUNSTSTOF

  Olanda

  Compania S&K SWIERINGA KUNSTSTOF, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje izolante termic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si cuve din plastic, și Tavi si cuve din plastic. Are sediul în Marum, Olanda.

 7. RSD - RICHARD SCHULZ-DUSENSCHÖN

  Germania

  Compania RSD - RICHARD SCHULZ-DUSENSCHÖN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurante - masini si materiale, Material plastic - produse pentru industrie, Tavi si cuve din plastic, Lemn brut, Restaurante - masini si materiale, Material plastic - produse pentru industrie, Tavi si cuve din plastic, și Lemn brut. Are sediul în Lübeck, Germania.

 8. ENGELS LOGISTIEK

  Olanda

  Compania ENGELS LOGISTIEK, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si cuve din plastic. Are sediul în Eindhoven, Olanda.

 9. MERTENS PLASTIQUE

  Belgia

  Compania MERTENS PLASTIQUE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material plastic - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Racorduri din plastic pentru tuburi si tevi, Tavi si cuve din plastic, Racorduri din plastic pentru tuburi si tevi, și Tavi si cuve din plastic. Are sediul în Thimister-Clermont, Belgia.

 10. LINDNER BAW - NATÜRLICHE UND BIOLOGISCH ABBAUBARE PRODUKTE

  Germania

  Compania LINDNER BAW - NATÜRLICHE UND BIOLOGISCH ABBAUBARE PRODUKTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafea si ceai. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Material plastic - produse pentru industrie, Tavi si cuve din plastic, Plastic - ambalaje, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Material plastic - produse pentru industrie, Tavi si cuve din plastic, și Plastic - ambalaje. Are sediul în Emseloh, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit