• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului

Rezultate pentru

Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului - Import export

 1. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA

  Portugalia

  Verified by europages badge

  MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA is a Portuguese company founded in 1996 and specializing as the best outsourcing partner for the production and manufacturing of precision mechanics – cut 3, 4 or 5 pieces (aluminum, steel or stainless steel. We supply all Central and Northern Europe with CNC precision machining, welding, made-to-measure projects, bespoke outsourcing, production in medium series, precision CNC machining of components in metallic alloys, project development and assembly. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO has a technical team of experts that provides your company with fast delays and customer support throughout the entire journey. Contact us today to know more about!

 2. MOVINGROUP S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  The company develops and markets plastic gaskets and customised industrial components. It has a team made of qualified people with experience and technical know-how that has been built up in over thirty years in the gasket and plastics processing sector. Movingroup supports large companies in the naval sector, hydraulic parts SMEs, earth-moving machinery producers, industrial plant builders and many more. ISO 9001, traceability for all shipments.

 3. MPO

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MPO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Termoformarea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului, Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, și Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Pluvigner, Franta.

 4. TORCAMES

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania TORCAMES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj, Otel, Masini-unelte pentru prelucrarea metalelor - piese si accesorii, Alama, Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului, Strunjirea otelurilor si a metalelor, CNC 4-axis milling work, CNC aluminum processing, și CNC milling. Are sediul în Espinhel Águeda, Portugalia.

 5. MARTIN JOSEPH SA

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MARTIN JOSEPH SA, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Strunjirea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mecanica generala - cu materialele clientului, Oteluri si metale - prelucrare, Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului, Mecanica generala - cu materialele clientului, Oteluri si metale - prelucrare, Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului, precision mechanical workshop, Precision undercutting, și number control rolling. Are sediul în Vougy, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FA. SIEGFRIED LANGANKE, INH. RALF LANGANKE E.K.

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FA. SIEGFRIED LANGANKE, INH. RALF LANGANKE E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Albstadt, Germania.

 2. KOVINARSTVO IVANETIČ D.O.O.

  Slovenia

  Verified by europages badge

  Compania KOVINARSTVO IVANETIČ D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Strunjirea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului, EDM wire cutting, CNC milling, CNC prototypes, CNC turned parts, CNC turning, 5 axis milling, turning, și Precision turning. Are sediul în Semic, Slovenia.

 3. ZÜMRE MAKINA LTD.

  Turcia

  Compania ZÜMRE MAKINA LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. HPTEC GMBH

  Germania

  Compania HPTEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Freze si burghiuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului, dentistry profiles, Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului, metal drilling, și drill bits. Are sediul în Ravensburg, Germania.

 5. CMS DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania CMS DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezare - utilaje pentru prelucrarea lemnului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului, Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului, CNC router, CNC milling, și milling machines for marble, granite and stone. Are sediul în Kulmbach, Germania.

 1. KELLER CNC TECHNIK GMBH

  Germania

  Compania KELLER CNC TECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Weyerbusch, Germania.

 2. R-MECA PRECISION SUD OUEST

  Franta

  Compania R-MECA PRECISION SUD OUEST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaurire - masini-unelte, Mecanica generala - cu materialele clientului, Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului, Gaurire - masini-unelte, Mecanica generala - cu materialele clientului, Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului, și 5-axis milling. Are sediul în Toulouse, Franta.

 1. MIKRONAR

  Polonia

  Compania MIKRONAR, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile milling, Lathe tools, turning, și resharpening. Are sediul în Radom, Polonia.

 2. OPARA VIDO S.P.

  Slovenia

  Compania OPARA VIDO S.P., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Strunjirea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului, Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului, și Cutting of plastic materials. Are sediul în Dob, Slovenia.

 3. GERIMEX

  Olanda

  Compania GERIMEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Polizarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Buloane produse dupa specificatii, Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului, Surface coating - steels and metals, Buloane produse dupa specificatii, și Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Hengelo Ov, Olanda.

 4. SUD MATIERES PLASTIQUES

  Franta

  Compania SUD MATIERES PLASTIQUES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Manosque, Franta.

 5. SIA BALTIC PROWELD

  Letonia

  Compania SIA BALTIC PROWELD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea otelurilor si a metalelor - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru constructii, Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului, Placarea fatadelor, Materiale pentru constructii, Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului, și Placarea fatadelor. Are sediul în Riga, Letonia.

 6. GESELLSCHAFT FÜR KUNSTSTOFFVERARBEITUNG FOLIFORM MBH

  Germania

  Compania GESELLSCHAFT FÜR KUNSTSTOFFVERARBEITUNG FOLIFORM MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc si plastic - prelucrare, Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Materiale plastice - produse pentru constructii, Cauciuc si plastic - prelucrare, Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, și Materiale plastice - produse pentru constructii. Are sediul în Lünen, Germania.

 7. HRISTOV 16 EOOD

  Bulgaria

  Compania HRISTOV 16 EOOD, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare industriale, Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului, Vopsire - utilaje si instalatii, Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Uscatoare industriale, Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului, Vopsire - utilaje si instalatii, și Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 8. CADCAMATIC

  Belgia

  Compania CADCAMATIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Ruddervoorde, Belgia.

 1. MODELPLAST SAS

  Italia

  Compania MODELPLAST SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brioche moulds. Are sediul în Schio, Italia.

 2. PKM GMBH

  Germania

  Compania PKM GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului, Fixare - materiale, Buloane, Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului, Fixare - materiale, și Buloane. Are sediul în Elchingen, Germania.

 3. DOMAKO S.R.O.,

  Republica Ceha

  Compania DOMAKO S.R.O.,, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - obiecte prelucrate, Import-export de masini-unelte, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Strunjirea otelurilor si a metalelor, Lemn - obiecte prelucrate, Import-export de masini-unelte, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, și Strunjirea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Domazlice, Republica Ceha.

 4. MENTEC GMBH

  Germania

  Compania MENTEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic Housings, și membrane keyboard. Are sediul în Riemerling, Germania.

 5. HUBER MASCHINENBAU GMBH

  Austria

  Compania HUBER MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare cu combustie interna - componente si piese, Motoare cu combustie interna, Mecanica generala - cu materialele clientului, Motoare cu combustie interna - componente si piese, Motoare cu combustie interna, și Mecanica generala - cu materialele clientului. Are sediul în Mils, Austria.

 6. NEDO OÜ

  Finlanda

  Compania NEDO OÜ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Strunjirea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului, Frezarea otelurilor si a metalelor, Alezarea otelurilor si a metalelor, Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului, Frezarea otelurilor si a metalelor, și Alezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Lahti, Finlanda.

 7. OFFICINA MECCANICA A.D. DI ANDREA DOSSI

  Italia

  Compania OFFICINA MECCANICA A.D. DI ANDREA DOSSI, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru mecanica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea cauciucului si a materialului plastic, Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului, Taierea cauciucului si a materialului plastic, și Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Agrate Brianza (Mb), Italia.

 8. DEGEN UND REITER GMBH

  Germania

  Compania DEGEN UND REITER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului, Strunjirea otelurilor si a metalelor, Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului, și Strunjirea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Karlsfeld, Germania.

 9. HUARE MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD.

  China

  Compania HUARE MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Ningbo, China.

 10. SHENZHEN QUICK MOLDING

  China

  Compania SHENZHEN QUICK MOLDING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Shenzhen, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit