• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • serigrafie pe plastic si pvc

Rezultate pentru

Serigrafie pe plastic si pvc - Import export

 1. STIL ELEKTRONIK

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania STIL ELEKTRONIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electronice pasive si circuite imprimate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie pe plastic si PVC, Componente electronice, Auxiliare de comanda - electricitate, Ecrane plate, Plastic products for the electrical industry, electronic keyboard, touch screen, Membrane keypad, și Membrane switch components. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. VALVER GROUP

  Spania

  Compania VALVER GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe plastic si PVC. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile emblems for cars, și IML plastic injection. Are sediul în Tui, Spania.

 3. ANPING COUNTY PFM SCREEN CO.,LTD.

  China

  Compania ANPING COUNTY PFM SCREEN CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe plastic si PVC. Are sediul în Hebei, China.

 4. IPS GRAPHICS LTD

  Regatul Unit

  Compania IPS GRAPHICS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe plastic si PVC. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie pe metale, silk-screen printing on plastic materials, self-adhesive labels, și Serigrafie pe metale. Are sediul în Letchworth Garden City, Regatul Unit.

 5. SERIVENETA SNC DI ROLLE ANDREA & DARIO

  Italia

  Compania SERIVENETA SNC DI ROLLE ANDREA & DARIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe plastic si PVC. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimare digitala, self-adhesive labels, Imprimare digitala, membrane keyboards, și prespaced stickers. Are sediul în Vigonza, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EXANTIA LTD

  Regatul Unit

  Compania EXANTIA LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe plastic si PVC. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile banners, și pvc banners. Are sediul în Barking, Regatul Unit.

 2. WERBESCHILD24.DE

  Germania

  Compania WERBESCHILD24.DE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe plastic si PVC. Are sediul în Stade, Germania.

 3. SAGIPER - PRODUÇAO E COMERCIALIZAÇAO DE PERFIS EM PVC, LDA.

  Portugalia

  Compania SAGIPER - PRODUÇAO E COMERCIALIZAÇAO DE PERFIS EM PVC, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe plastic si PVC. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Profile din material plastic, Profile din material plastic, și pvc sun screens. Are sediul în Vagos, Portugalia.

 4. MES S.R.L.

  Italia

  Compania MES S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie industriala, Serigrafie pe plastic si PVC, Serigrafie industriala, Serigrafie pe plastic si PVC, hosiery wholesale, și presses. Are sediul în Sant'anastasia, Italia.

 5. SAS GAUDISSARD

  Franta

  Compania SAS GAUDISSARD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aluminiu si aliaje, Serigrafie pe plastic si PVC, Aluminiu si aliaje, și Serigrafie pe plastic si PVC. Are sediul în Aigrefeuille-D'aunis, Franta.

 1. ESSEGIENNE S.R.L.S.

  Italia

  Compania ESSEGIENNE S.R.L.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe plastic si PVC. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile articles and items for advertising and promotions, photo albums, products and supplies for chemist's, și photographic laboratory articles. Are sediul în Aci Sant'antonio, Italia.

 2. METE PANEL

  Turcia

  Compania METE PANEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe plastic si PVC. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aluminium radiant suspended ceilings, și Accessories for wall coverings. Are sediul în Ankara, Turcia.

 1. JQL

  Spania

  Compania JQL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe plastic si PVC. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile safety signs, photoluminescent signage, și gardening tools. Are sediul în Murcia, Spania.

 2. WERBUNG & DRUCK JÖRG WEIGT GMBH

  Germania

  Compania WERBUNG & DRUCK JÖRG WEIGT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie pe plastic si PVC, Serigrafie pe metale, Serigrafie, Serigrafie industriala, Serigrafie pe plastic si PVC, Serigrafie pe metale, Serigrafie, și Serigrafie industriala. Are sediul în Göttingen, Germania.

 3. DBR

  Spania

  Compania DBR, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe plastic si PVC. Are sediul în Murcia, Spania.

 4. SERIGRAPHIE INDUSTRIELLE DE L'OUEST

  Franta

  Compania SERIGRAPHIE INDUSTRIELLE DE L'OUEST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie pe hartie si carton, Serigrafie pe metale, Serigrafie pe plastic si PVC, Serigrafie industriala, Serigrafie pe hartie si carton, Serigrafie pe metale, Serigrafie pe plastic si PVC, și Serigrafie industriala. Are sediul în Beaucouze, Franta.

 5. OOMPH MADE LIMITED

  Regatul Unit

  Compania OOMPH MADE LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe plastic si PVC. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile custom printing, barcodes, și microchip cards. Are sediul în Liphook, Regatul Unit.

 6. ATELIER SERIGRAPHIE DU FOREZ

  Franta

  Compania ATELIER SERIGRAPHIE DU FOREZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie publicitara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie pe metale, Serigrafie industriala, Serigrafie pe plastic si PVC, Serigrafie pe hartie si carton, Serigrafie pe metale, Serigrafie industriala, Serigrafie pe plastic si PVC, și Serigrafie pe hartie si carton. Are sediul în Veauche, Franta.

 7. THAMES TECHNOLOGY LTD

  Regatul Unit

  Compania THAMES TECHNOLOGY LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe plastic si PVC. Are sediul în Essex, Regatul Unit.

 8. BRERO SHOP

  Spania

  Compania BRERO SHOP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe plastic si PVC. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Merchandising, signs, Adhesives, display, și Merchandising. Are sediul în Alcalá De Guadaíra, Spania.

 1. CALF S.P.A.

  Italia

  Compania CALF S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini tipografice offset. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie pe plastic si PVC, și Serigrafie pe plastic si PVC. Are sediul în Montecchio Emilia, Italia.

 2. TUNCELI DESIGN & PACKAGING

  Spania

  Compania TUNCELI DESIGN & PACKAGING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe plastic si PVC. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cases, boxes, clipboards, și attache cases. Are sediul în Sant Cugat Del Valles, Spania.

 3. ANPING COUNTY WANGDA WIRE MESH CO.,LTD

  China

  Compania ANPING COUNTY WANGDA WIRE MESH CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe plastic si PVC. Are sediul în Anping, China.

 4. ABG SCREEN

  Belgia

  Compania ABG SCREEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare si compozitie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie publicitara, Serigrafie pe plastic si PVC, Imprimarea tesaturilor, Serigrafie publicitara, Serigrafie pe plastic si PVC, billboards, și Imprimarea tesaturilor. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. FORTUNECARD-TECH LTD

  Hong Kong

  Compania FORTUNECARD-TECH LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe plastic si PVC. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic cards, și smart cards. Are sediul în Kwong, Hong Kong.

 6. QUARTANA TIPOGRAFI

  Italia

  Compania QUARTANA TIPOGRAFI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare - tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie pe plastic si PVC, tampographical printing, printed labels, Serigrafie pe plastic si PVC, și hot printed labels. Are sediul în Sciacca, Italia.

 7. SHENZHEN DONGKE PLASTIC PACKAGING CO., LTD.

  China

  Compania SHENZHEN DONGKE PLASTIC PACKAGING CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe plastic si PVC. Are sediul în Shenzhen, China.

 8. DEQING KANGPIN BUILDING MATERIALS CO.LTD

  China

  Compania DEQING KANGPIN BUILDING MATERIALS CO.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe plastic si PVC. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pvc panels. Are sediul în deqing, China.

 9. SCOVILLE PRINTING LIMITED

  China

  Compania SCOVILLE PRINTING LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe plastic si PVC. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gift boxes. Are sediul în Shenzhen, China.

 10. SHENZHEN BOYE SMART CARD CO.,LTD

  China

  Compania SHENZHEN BOYE SMART CARD CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe plastic si PVC. Are sediul în Shenzhen, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit