• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tapeturi speciale

Rezultate pentru

Tapeturi speciale - Import export

 1. I.C.H. S.L.

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania I.C.H. S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapeturi speciale, vinyl wallpaper, Wall coverings on TNT support - non woven, Tapeturi speciale, adhesive friezes, vinyl friezes, Waterslide decals, panoramic, și assorted fabrics. Are sediul în Quart De Poblet-Valencia, Spania.

 2. EDO-TEX WALLPAPER

  Turcia

  Compania EDO-TEX WALLPAPER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet din vinil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapet, Tesaturi decorative pentru pereti, Tapeturi speciale, Tapet, washable wallpaper, Tesaturi decorative pentru pereti, și Tapeturi speciale. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. CORDY & CDM

  Belgia

  Compania CORDY & CDM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapeturi speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - folii pentru acoperirea solului, lining paper, Plastic - folii pentru acoperirea solului, și covering stones. Are sediul în Gistel, Belgia.

 4. KAM ET LEON

  Franta

  Compania KAM ET LEON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapet, Tapeturi speciale, Tapet, și Tapeturi speciale. Are sediul în Champagneux, Franta.

 5. SANGRAF. DRUKARNIA. PRODUCENT NAKLEJEK, FOTOTAPETY

  Polonia

  Compania SANGRAF. DRUKARNIA. PRODUCENT NAKLEJEK, FOTOTAPETY, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapeturi speciale, wallpaper - printing, Tapeturi speciale, nautical wallpaper, și presses. Are sediul în Zielona Góra, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CARTA DA PARATI PERSONALIZZATA

  Italia

  Compania CARTA DA PARATI PERSONALIZZATA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapeturi speciale. Are sediul în Vignate, Italia.

 2. RELJEFNE TAPETE

  Serbia

  Compania RELJEFNE TAPETE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapeturi speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile custom wallpaper, wallpaper - printing, washable wallpaper, și flame-resistant wallpaper. Are sediul în Belgrade, Serbia.

 3. ORNELLA DESIGN

  Romania

  Compania ORNELLA DESIGN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapeturi speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile digital printing, și illuminated advertising signs. Are sediul în Timisoara, Romania.

 4. GALERIAPLAKATU

  Polonia

  Compania GALERIAPLAKATU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapeturi speciale. Are sediul în Białystok, Polonia.

 5. GALAMUR / HORST GANGLOFF

  Germania

  Compania GALAMUR / HORST GANGLOFF, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapet din vinil, Acoperiri textile pentru pereti, Tapet, Tapeturi speciale, Tapet din vinil, Acoperiri textile pentru pereti, Tapet, și Tapeturi speciale. Are sediul în Iserlohn, Germania.

 1. ERCAN CONCEPT

  Turcia

  Compania ERCAN CONCEPT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarie - mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi interioare pentru case, Tapeturi speciale, parquet, Vehicle sales, Usi interioare pentru case, și Tapeturi speciale. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. DONG HYEOK CO., LTD.

  Coreea de Sud

  Compania DONG HYEOK CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, Catifea - tesaturi, Tapeturi speciale, Tesaturi, Catifea - tesaturi, Tapeturi speciale, și textile. Are sediul în Daegu, Coreea de Sud.

 1. SMARTER SURFACES

  Irlanda

  Compania SMARTER SURFACES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapeturi speciale. Are sediul în Dublin, Irlanda.

 2. MURALCONCEPT

  Franta

  Compania MURALCONCEPT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapeturi speciale. Are sediul în Argonay, Franta.

 3. FORNIR KAMIENNY TAPETY KAMIENNE - AURORASTONE

  Polonia

  Compania FORNIR KAMIENNY TAPETY KAMIENNE - AURORASTONE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapeturi speciale, interior design, interior architecture, și Tapeturi speciale. Are sediul în Lubań, Polonia.

 4. WELLS INTERIORS LTD

  Regatul Unit

  Compania WELLS INTERIORS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapeturi speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wallpaper, wallpapering, și wallpapers. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. GEUM JIN CO.,LTD.

  Coreea de Sud

  Compania GEUM JIN CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapeturi speciale. Are sediul în Chyonngwon-gun Chungcheongbuk-do S.KOREA, Coreea de Sud.

 6. TECHNOFLOOR SRL

  Romania

  Compania TECHNOFLOOR SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapeturi speciale, Finisari, Placi si dale, Tapet, Tapeturi speciale, Finisari, Placi si dale, și Tapet. Are sediul în Bucharest, Romania.

 7. WALL RAPTURE GERMANY GMBH

  Germania

  Compania WALL RAPTURE GERMANY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapeturi speciale. Are sediul în Bautzen, Germania.

 8. RUNA ART GMBH

  Germania

  Compania RUNA ART GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapeturi speciale. Are sediul în Berlin Spandau, Germania.

 1. EDEN BIO WALLPAPER

  Coreea de Sud

  Compania EDEN BIO WALLPAPER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapeturi speciale. Are sediul în Anyang-City, Kyunggi-Do, KOREA, Coreea de Sud.

 2. BEHANGKOOPJES

  Olanda

  Compania BEHANGKOOPJES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapeturi speciale. Are sediul în Rotterdam, Olanda.

 3. REZU - PHOTO WALLPAPER FOR EACH WALL

  Olanda

  Compania REZU - PHOTO WALLPAPER FOR EACH WALL, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet din vinil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperiri textile pentru pereti, Tapet, Tapeturi speciale, Acoperiri textile pentru pereti, Tapet, și Tapeturi speciale. Are sediul în Zuidlaren, Olanda.

 4. UWALLS

  Polonia

  Compania UWALLS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapeturi speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile inter-bank banking services, wallpaper with floral designs, și wallpaper replacement. Are sediul în Zamość, Polonia.

 5. SILK PLASTER

  Emiratele Arabe Unite

  Compania SILK PLASTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapeturi speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wall covering. Are sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

 6. LINE WALL ART

  Turcia

  Compania LINE WALL ART, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapeturi speciale. Are sediul în Mersin, Turcia.

 7. BEHANG KLUS NL

  Olanda

  Compania BEHANG KLUS NL, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapeturi speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wallpapering. Are sediul în Dordrecht, Olanda.

 8. BEAUTIFUL WALLS

  Regatul Unit

  Compania BEAUTIFUL WALLS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapeturi speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile nautical wallpaper, și wallpaper with floral designs. Are sediul în Wolverhampton, Regatul Unit.

 9. TAPETAS.LT

  Lituania

  Compania TAPETAS.LT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapeturi speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wallpapers. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 10. SHINE RING PRINTER CONSUMABLES CO.,LTD

  China

  Compania SHINE RING PRINTER CONSUMABLES CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapeturi speciale. Are sediul în Shenzhen, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit