• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • communicate pentru evenimente speciale

Rezultate pentru

Communicate pentru evenimente speciale - Import export

 1. PLDB CREATION

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania PLDB CREATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Conceptie si realizare grafica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tipografie, Afise, obiecte publicitare, Design publicitar, Communicate pentru evenimente speciale, Tipografie, Afise, obiecte publicitare, Design publicitar, și Communicate pentru evenimente speciale. Are sediul în Franconville, Franta.

 2. PAPILIO COMMUNICATION SRL

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania PAPILIO COMMUNICATION SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comunicare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Communicate pentru evenimente speciale, Dezvoltare web, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, Communicate pentru evenimente speciale, Dezvoltare web, și Consiliere in domeniul strategiilor de marketing. Are sediul în Evere, Belgia.

 3. AÏZENKO EVÉNEMENTIEL

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania AÏZENKO EVÉNEMENTIEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Video - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Communicate pentru evenimente speciale, Communicate pentru evenimente speciale, 3d design, 3D video, și Web training centre. Are sediul în Paris, Franta.

 4. EVENTS&TRAVEL - ONLINE INTEGRATION FOR COMPANIES

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania EVENTS&TRAVEL - ONLINE INTEGRATION FOR COMPANIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Communicate pentru evenimente speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Online integration, Online integration for companies, Online integration games, Online workshops, Online events, Online integration ideas, și Team building online. Are sediul în Bielsko-Biała, Polonia.

 5. AÏZENKO EVÉNEMENTIEL

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania AÏZENKO EVÉNEMENTIEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Communicate pentru evenimente speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme institutionale, video montage, Multimedia processing (graphic animation, image processing, video, sound), 2-d and 3-d animation, 3d animation, multimedia presentations, și Filme institutionale. Are sediul în Paris, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PRIVATE EVENTS VALET PARKING

  Romania

  Serviciile de Valet parking au aparut in cadrul evenimentelor private din tara noastra relativ recent, reusind in scurt timp sa asigure succesul unui eveniment in egala masura cu celelalte actiuni ce tin de organizarea si desfasurarea acestuia, primirea si plecarea invitatilor fiind unele din cele mai importante momente. Valet parking asigura ca si serviciu integrat in cadrul unui eveniment, pe langa plusul de eleganta, usurinta accesului si defluirii la locatie, invitatii nemaiavand grija spatiului necesar parcarii autovehicolului, a deplasarii ulterioare ori sigurantei acestuia, iar pentru organizatori nu mai exista grija gestionarii problemelor spatiului existent pentru parcare. Parcare cu valet este un serviciu care operează în locuri precum hoteluri și restaurante, în care mașinile clienților sunt parcate de un însoțitor. Personalul care executa serviciul de valet parking este imbracat distinctiv, are pregatirea necesara pentru a conduce o gama larga de autoturisme, prezinta abilitati de comunicare si o permanenta orientare catre client. ( ofera informatii utile, ajuta la transportul bagajelor, etc).

 2. PLACE FORTE

  Franta

  Compania PLACE FORTE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Communicate pentru evenimente speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile events organisation agency. Are sediul în Marcq-En-Barœul, Franta.

 3. S COM SERVICES

  Franta

  Compania S COM SERVICES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Standuri pentru expozitii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Communicate pentru evenimente speciale, kakemono, Visual communication, și Communicate pentru evenimente speciale. Are sediul în Paris, Franta.

 4. LES FÊTES SURPRISES - EVÉNEMENTS

  Franta

  Compania LES FÊTES SURPRISES - EVÉNEMENTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Communicate pentru evenimente speciale. Are sediul în Paris, Franta.

 5. REFLECHI-SON LOCATION

  Franta

  Compania REFLECHI-SON LOCATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Communicate pentru evenimente speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile equipment hire for conferences. Are sediul în Stains, Franta.

 1. MAGIC FLYER INTERNATIONAL

  Franta

  Compania MAGIC FLYER INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Communicate pentru evenimente speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing direct, Oferte promotionale - articole, Marketing direct, și Oferte promotionale - articole. Are sediul în Barbentane, Franta.

 2. BRUSSELS VIDEO CREW

  Belgia

  Compania BRUSSELS VIDEO CREW, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Publicitate audio si video - productie si realizari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Communicate pentru evenimente speciale, Advertising video, live video streaming, video cuts, și Communicate pentru evenimente speciale. Are sediul în Brussels, Belgia.

 1. MUST

  Franta

  Compania MUST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Communicate pentru evenimente speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Organizarea seminariilor si a congreselor, digitisation of plans, virtual reality, organisation of company events, și Organizarea seminariilor si a congreselor. Are sediul în Gif Sur Yvette, Franta.

 2. CONSTANTIN INGÉNIERIE RETAIL MARKETING

  Franta

  Compania CONSTANTIN INGÉNIERIE RETAIL MARKETING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Communicate pentru evenimente speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Visual communication, și cardboard for furnishings. Are sediul în Paris, Franta.

 3. BARBARA LONGIARDI

  Italia

  Compania BARBARA LONGIARDI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Design publicitar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Communicate pentru evenimente speciale, Comunicare, Communicate pentru evenimente speciale, Comunicare, computer graphics, și advertising. Are sediul în Forli' Cesena, Italia.

 4. CARTONKIT EVENTS

  Franta

  Compania CARTONKIT EVENTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Communicate pentru evenimente speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile POS - targuri si saloane, și POS - targuri si saloane. Are sediul în L'isle D'espagnac, Franta.

 5. AGENCE FOREVER-EVENT

  Franta

  Compania AGENCE FOREVER-EVENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Communicate pentru evenimente speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile event planning, și wedding organisation. Are sediul în Champigny-Sur-Marne, Franta.

 6. INSOLITES COLLECTION

  Franta

  Compania INSOLITES COLLECTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Communicate pentru evenimente speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Targuri si expozitii, events organisation agency, Promotional stands, și Targuri si expozitii. Are sediul în Paris, Franta.

 7. L'IMAGE EN MARCHE SARL

  Franta

  Compania L'IMAGE EN MARCHE SARL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Communicate pentru evenimente speciale. Are sediul în Vaureal, Franta.

 8. FOR EVENT

  Franta

  Compania FOR EVENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Communicate pentru evenimente speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile events organisation agency. Are sediul în Montreuil, Franta.

 1. OWR EVENT WIFI

  Regatul Unit

  Compania OWR EVENT WIFI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Communicate pentru evenimente speciale. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. JUST SHAKE IT

  Olanda

  Compania JUST SHAKE IT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Communicate pentru evenimente speciale. Are sediul în Scheveningen, Olanda.

 3. EVENT SOLUTIONS

  Franta

  Compania EVENT SOLUTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Communicate pentru evenimente speciale. Are sediul în Sophia Antipolis, Franta.

 4. MADRID INSÓLITO

  Spania

  Compania MADRID INSÓLITO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Communicate pentru evenimente speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile organisation of company events, și event organisation. Are sediul în Madrid, Spania.

 5. PIX314

  Franta

  Compania PIX314, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Communicate pentru evenimente speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Promotional stands, video projection, și videoboxes. Are sediul în Strasbourg, Franta.

 6. DESIGN YOUR EVENT

  Franta

  Compania DESIGN YOUR EVENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Communicate pentru evenimente speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile performance and entertainment attraction rental, function room rental, și conference hall rental. Are sediul în Sucie-En-Bry, Franta.

 7. RISE TECHNOLOGIES GMBH

  Germania

  Compania RISE TECHNOLOGIES GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Communicate pentru evenimente speciale. Are sediul în Köln, Germania.

 8. EURÊKA EVENTS

  Belgia

  Compania EURÊKA EVENTS, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Communicate pentru evenimente speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, și organisation of company events. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 9. BRUGGE PLUS

  Belgia

  Compania BRUGGE PLUS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creatie publicitara - graficieni, designeri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Communicate pentru evenimente speciale, Communicate pentru evenimente speciale, cultural event service, event organisation, și event planning. Are sediul în Brugge, Belgia.

 10. AGENCE ECLAIREUSE

  Franta

  Compania AGENCE ECLAIREUSE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Communicate pentru evenimente speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile organisation of company events, artistic agencies for performances, și production of performances and entertainment. Are sediul în Paris, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit