• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • specialitati farmaceutice

Rezultate pentru

Specialitati farmaceutice - Import export

 1. LAB-SERVICE

  Franta

  Verified by europages badge

  LAB SERVICE: Created in 1981, our company's core business is granulometric analysis. It remains, to this day, a family-run and independent company. Lab Service works in collaboration with chemical, pharmaceutical, cosmetic and food processing industries. Our company specialises in: Micronisation - Grinding and sieving - Granulometric analysis.

 2. UBIOPHARMA LABORATORIOS

  Spania

  Verified by europages badge

  Laboratorios Ubiopharma S.L. is a pharmaceutical company founded on 24 December 1927. Its main commercial activity is manufacturing and selling pharmaceutical specialities, as well as selling products made by third parties. Registered with number 1247.

 3. RETAIL TOOLS S.L.

  Spania

  Compania RETAIL TOOLS S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Specialitati farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile import-export assistance, clinical thermometers, digital thermometers, și thermometers for residential use. Are sediul în Madrid, Spania.

 4. BIOSERVICE TUNISIE

  Tunisia

  Compania BIOSERVICE TUNISIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Specialitati farmaceutice. Are sediul în Enfidha, Tunisia.

 5. AENSA

  Spania

  Compania AENSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Specialitati farmaceutice, screwers, Specialitati farmaceutice, și Cosmetics. Are sediul în Ripollet, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BH DIFFUSION

  Franta

  Compania BH DIFFUSION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Specialitati farmaceutice. Are sediul în Lyon, Franta.

 2. UNIPHARMA SA

  Spania

  Compania UNIPHARMA SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Specialitati farmaceutice, Specialitati farmaceutice, și cosmetics laboratory. Are sediul în El Papiol-Barcelona, Spania.

 3. PROPHAMEDIS AFRICA

  Mauritania

  Compania PROPHAMEDIS AFRICA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Formarea in sectorul paramedical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Specialitati farmaceutice, Produse farmaceutice, pharmaceutical product consultants, Generic pharmaceutical products, și Specialitati farmaceutice. Are sediul în Nouakchott, Mauritania.

 4. ELIS ECZA DEPOSU (PHARMACEUTICAL WHOLESALER)

  Turcia

  Compania ELIS ECZA DEPOSU (PHARMACEUTICAL WHOLESALER), este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Specialitati farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vaccines, wholesale of pharmaceutical products, supplies for the pharmaceutical industry, și pharmaceutical products for the blood and haematopoietic organs. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. MAXIN FARMA EXPORT PHARMA DISTRIBUTORS

  Spania

  Compania MAXIN FARMA EXPORT PHARMA DISTRIBUTORS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Specialitati farmaceutice, Farmaceutice - produse de baza si auxiliare, services and activities for the pharmaceutical industry, medication agents and representatives, Specialitati farmaceutice, și Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. Are sediul în Madrid, Spania.

 1. PEDERSEN BIOTECH A/S

  Danemarca

  Compania PEDERSEN BIOTECH A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Specialitati farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de ingrijire a pielii, food additives, și Produse de ingrijire a pielii. Are sediul în Vejle, Danemarca.

 2. IRE

  Belgia

  Compania IRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie minerala - produse de baza si derivati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Specialitati farmaceutice, nuclear medicine, nuclear components, Produse farmaceutice, și Specialitati farmaceutice. Are sediul în Fleurus, Belgia.

 1. NIC NATURAL MEDICAL PRODUCTS GMBH

  Germania

  Compania NIC NATURAL MEDICAL PRODUCTS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - produse agro-alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extracte alimentare, Specialitati farmaceutice, medicinal plants, antioxidants, Extracte alimentare, și Specialitati farmaceutice. Are sediul în Homburg, Germania.

 2. CONFORMA

  Belgia

  Compania CONFORMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Medicamente, Specialitati farmaceutice, Chimie si farmacie - utilaje de ambalare, Medicamente, chemical products for the pharmaceutical industry, Specialitati farmaceutice, și Chimie si farmacie - utilaje de ambalare. Are sediul în Destelbergen, Belgia.

 3. PHYTO ELAN

  Franta

  Compania PHYTO ELAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Specialitati farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sanitisers, și soaps. Are sediul în Lancrans Valserhone, Franta.

 4. GLOW HEALTH SL

  Spania

  Compania GLOW HEALTH SL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Specialitati farmaceutice. Are sediul în Las Rozas De Madrid, Spania.

 5. LAVEEN

  Olanda

  Compania LAVEEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Specialitati farmaceutice. Are sediul în Den Haag, Olanda.

 6. MPCA

  Belgia

  Compania MPCA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Specialitati farmaceutice, Specialitati farmaceutice, pharmacy laboratories, research and medical experimentation, și medical consulting. Are sediul în Assenede, Belgia.

 7. LUNOR DISTRIBUTION

  Franta

  Compania LUNOR DISTRIBUTION, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Specialitati farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Leguminoase, Leguminoase, Packaging of food products, și agricultural cooperative. Are sediul în Luneray, Franta.

 8. PRO SAFE PLUS S.L.

  Spania

  Compania PRO SAFE PLUS S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Specialitati farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile protective work masks, protective screens, și disposable shirts. Are sediul în Elche, Spania.

 1. SOUFI PARA SARL

  Maroc

  Compania SOUFI PARA SARL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Specialitati farmaceutice. Are sediul în Oujda, Maroc.

 2. HTTPS://WWW.NUTRIMEDICAL.GR/

  Grecia

  Compania HTTPS://WWW.NUTRIMEDICAL.GR/, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Specialitati farmaceutice. Are sediul în Athens, Grecia.

 3. PHARMA PLANT

  Turcia

  Compania PHARMA PLANT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de baza si auxiliare pentru medicamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Specialitati farmaceutice, internal medicine, Produse farmaceutice, și Specialitati farmaceutice. Are sediul în İstanbul, Turcia.

 4. CRATIA LTD

  Ucraina

  Compania CRATIA LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Specialitati farmaceutice. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 5. LABORATOIRE QUIES

  Franta

  Compania LABORATOIRE QUIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Specialitati farmaceutice, Specialitati farmaceutice, și wax. Are sediul în Palaiseau, Franta.

 6. SIGMA-TAU PHARMA BELGIUM

  Belgia

  Compania SIGMA-TAU PHARMA BELGIUM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Specialitati farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Medicamente, Produse farmaceutice, Medicamente, și Produse farmaceutice. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 7. RDI-CHARLES KAESER

  Elvetia

  Compania RDI-CHARLES KAESER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Specialitati farmaceutice. Are sediul în Servion, Elvetia.

 8. VECTEM S.A.

  Spania

  Compania VECTEM S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Specialitati farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile health and beauty products and cosmetics, și industrial hygiene. Are sediul în Rubí, Spania.

 9. NOVO NORDISK PRODUCTION SAS

  Franta

  Compania NOVO NORDISK PRODUCTION SAS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Specialitati farmaceutice, Specialitati farmaceutice, chemical and pharmaceutical, și endocrinology and diabetology. Are sediul în Chartres, Franta.

 10. HYPNOSE-CD-SHOP

  Germania

  Compania HYPNOSE-CD-SHOP, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Specialitati farmaceutice. Are sediul în Hamburg, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Specialitati farmaceutice - Import export

Număr de rezultate

188 Intreprinderile