• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tancuri refrigeratoare

Rezultate pentru

Tancuri refrigeratoare - Import export

 1. GLOBAL GASES GROUP THAI CO LTD

  Tailanda

  Verified by europages badge

  Our range of refrigerant gases can be used for transport, refrigeration, and air conditioning applications. With zero ozone depletion potential (ODP), our gases meet the world’s toughest environmental standards. Here at Global Gases Group Thai, we have a complete range of refrigerant gases available for you to choose from, so don’t hesitate to find something suitable today. Our refrigerant gases are suitable for various needs and wants and are suitable for an array of refrigeration and cooling applications. We supply a wide range of high-quality refrigerant gases, here at Global Gases Group Thai, each of which is quick and easy to use. The refrigerant gases we have in stock are all designed to offer high efficiency and provide quality performance for your refrigeration needs, no matter which gas cylinder you require. Global Gases Group Thai has a range of cylinder sizes to suit your appliance needs specifically. Our products: HFC refrigerants, HC refrigerants, HFO refrigerants, CFC refrigerants, Helium gas, HCFC refrigerants, MAPP gas, refrigerant spare parts and refrigerant iso tank. Partner with us and witness firsthand how our dedication transforms the way you approach refrigeration solutions.

 2. ASPECT QUALITY GMBH PRÜFLABOR

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ASPECT QUALITY GMBH PRÜFLABOR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tancuri refrigeratoare. Are sediul în Reutlingen, Germania.

 3. UCKAR SUT GIDA VE ZIRAI URUN. SAN VE TIC LTD. STI

  Turcia

  Compania UCKAR SUT GIDA VE ZIRAI URUN. SAN VE TIC LTD. STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tancuri refrigeratoare, milk, cheese graters, Tancuri refrigeratoare, și Food grade mixer. Are sediul în Konya, Turcia.

 4. KLIMA SYSTEMS GESELLSCHAFT FÜR KLIMAPRÜFTECHNIK UND UMWELTSIMULATION MBH & CO.KG

  Germania

  Compania KLIMA SYSTEMS GESELLSCHAFT FÜR KLIMAPRÜFTECHNIK UND UMWELTSIMULATION MBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tancuri refrigeratoare. Are sediul în Nümbrecht, Germania.

 5. CTS CLIMA TEMPERATUR SYSTEME GMBH

  Germania

  Compania CTS CLIMA TEMPERATUR SYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tancuri refrigeratoare. Are sediul în Hechingen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. THERMOTEC WEILBURG GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania THERMOTEC WEILBURG GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tancuri refrigeratoare. Are sediul în Weilburg, Germania.

 2. DENKROM MILK PROCESSING MACHINE

  Turcia

  Compania DENKROM MILK PROCESSING MACHINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Branzeturi - instalatii pentru productie, Iaurt - instalatii pentru productie, Tancuri refrigeratoare, Branzeturi - instalatii pentru productie, Iaurt - instalatii pentru productie, și Tancuri refrigeratoare. Are sediul în Denizli, Turcia.

 3. AGROMASTERS LTD

  Grecia

  Compania AGROMASTERS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Muls - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tancuri refrigeratoare, milking systems, și Tancuri refrigeratoare. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 4. MAFRISA - MADURACIÓN Y FRIGORÍFICOS SA

  Spania

  Compania MAFRISA - MADURACIÓN Y FRIGORÍFICOS SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Camere reci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tancuri refrigeratoare, și Tancuri refrigeratoare. Are sediul în Carcaixent-Valencia, Spania.

 5. ENGIE DEUTSCHLAND GMBH TEST BENCHES & ENVIRON. SIMULATIONS

  Germania

  Compania ENGIE DEUTSCHLAND GMBH TEST BENCHES & ENVIRON. SIMULATIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tancuri refrigeratoare. Are sediul în Hamburg, Germania.

 1. SERAP INDUSTRIES

  Franta

  Compania SERAP INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tancuri refrigeratoare, hydraulic cooler, și Tancuri refrigeratoare. Are sediul în Gorron, Franta.

 2. HVM HIGH VACUUM MAINTENANCE S.R.L.

  Italia

  Compania HVM HIGH VACUUM MAINTENANCE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tancuri refrigeratoare. Are sediul în Livorno, Italia.

 1. EURO COLD SRL

  Italia

  Compania EURO COLD SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tancuri refrigeratoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Racitoare pentru apa, Schimbatoare de caldura, Racitoare pentru apa, și Schimbatoare de caldura. Are sediul în Bomporto, Italia.

 2. GALVÁN FRÍO INDUSTRIAL

  Spania

  Compania GALVÁN FRÍO INDUSTRIAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tancuri refrigeratoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial refrigeration, refrigeration system, cooling belt, și Commercial refrigeration. Are sediul în Beriain, Spania.

 3. DENKROM

  Turcia

  Compania DENKROM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Branzeturi - instalatii pentru productie, Tancuri refrigeratoare, Branzeturi - instalatii pentru productie, Tancuri refrigeratoare, și Cooking equipment. Are sediul în Denizli, Turcia.

 4. GENÇTAR MAKINE SANAYI IMPORT&EXPORT CO. LTD.

  Turcia

  Compania GENÇTAR MAKINE SANAYI IMPORT&EXPORT CO. LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Muls - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tancuri refrigeratoare, agricultural machinery and equipment, automatic milking systems, systems and equipment for manure removal, și Tancuri refrigeratoare. Are sediul în Konya, Turcia.

 5. NORDFROST KÜHL UND LAGERHAUS GMBH

  Germania

  Compania NORDFROST KÜHL UND LAGERHAUS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier - servicii logistice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Tancuri refrigeratoare, Antrepozite frigorifice, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Tancuri refrigeratoare, și Antrepozite frigorifice. Are sediul în Schortens, Germania.

 6. FEMAK SOGUTMA

  Turcia

  Compania FEMAK SOGUTMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tancuri refrigeratoare. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. HYDROKOMPLET GRZEGORZ DRESZLER, ANDRZEJ MOLCZYŃSKI S.C.

  Polonia

  Compania HYDROKOMPLET GRZEGORZ DRESZLER, ANDRZEJ MOLCZYŃSKI S.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tancuri refrigeratoare. Are sediul în Grudziądz, Polonia.

 8. SUZHOU BRIGHTECH CO., LTD.

  China

  Compania SUZHOU BRIGHTECH CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare si compartimente de stocare, Tancuri refrigeratoare, Rezervoare si compartimente de stocare, și Tancuri refrigeratoare. Are sediul în Suzhou, China.

 1. OZÇAGRI PASLANMAZ - LIDER KROM

  Turcia

  Compania OZÇAGRI PASLANMAZ - LIDER KROM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tancuri refrigeratoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile milk processing machines. Are sediul în Konya, Turcia.

 2. BRNOFROST SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania BRNOFROST SPOL. S R.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - componente si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tancuri refrigeratoare, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Tancuri refrigeratoare, și Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. Are sediul în Brno Cernovice, Republica Ceha.

 3. WUXI YUBING COOLING EQUIPMENT CO., LTD.

  China

  Compania WUXI YUBING COOLING EQUIPMENT CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tancuri refrigeratoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cooling towers. Are sediul în Xibei Town, China.

 4. SALIS ET FILS

  Benin

  Compania SALIS ET FILS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tancuri refrigeratoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile walnut. Are sediul în Cotonou, Benin.

 5. IZGI KROM MAK.SAN.TIC.LTD.STI.

  Turcia

  Compania IZGI KROM MAK.SAN.TIC.LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tancuri refrigeratoare. Are sediul în Burdur, Turcia.

 6. ZHEJIANG STAR AUTO PARTS CO., LTD

  China

  Compania ZHEJIANG STAR AUTO PARTS CO., LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Tancuri refrigeratoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile water pumps. Are sediul în Wenzhou, China.

 7. NIJSSEN KOELING B.V.

  Olanda

  Compania NIJSSEN KOELING B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tancuri refrigeratoare, și Tancuri refrigeratoare. Are sediul în Leiden, Olanda.

 8. THERMOBIL - MOBILE KÜHLLAGER GMBH

  Germania

  Compania THERMOBIL - MOBILE KÜHLLAGER GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tancuri refrigeratoare, și Tancuri refrigeratoare. Are sediul în Neuss, Germania.

 9. ETSCHEID ANLAGEN GMBH

  Germania

  Compania ETSCHEID ANLAGEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tancuri refrigeratoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, și Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. Are sediul în Neustadt, Germania.

 10. SCHREUDER & CO. B.V.

  Olanda

  Compania SCHREUDER & CO. B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tancuri refrigeratoare, și Tancuri refrigeratoare. Are sediul în Dordrecht, Olanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit