• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • refrigeratoare cu gheata

Rezultate pentru

Refrigeratoare cu gheata - Import export

 1. 3P FRANCE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania 3P FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje izolante din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Refrigeratoare cu gheata, și Refrigeratoare cu gheata. Are sediul în Saint-Ouen-L'aumône, Franta.

 2. TECNO EUROTRADING SL

  Spania

  Compania TECNO EUROTRADING SL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Refrigeratoare cu gheata, Cold storage rooms for frozen products, Cold storage rooms for perishable products, Utility trailer, și Refrigeratoare cu gheata. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. LA GLACIÈRE

  Belgia

  Compania LA GLACIÈRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigeratoare cu gheata. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. VINOTECAS.COM

  Spania

  Compania VINOTECAS.COM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigeratoare cu gheata. Are sediul în Valencia, Spania.

 5. BREMA ICE MAKERS S.P.A.

  Italia

  Compania BREMA ICE MAKERS S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigeratoare cu gheata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuburi si bucatele de gheata - masini, water ice block and flake machines, Cuburi si bucatele de gheata - masini, și ice makers. Are sediul în Villa Cortese, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PROFESSIONAL TECHNICS

  Belgia

  Compania PROFESSIONAL TECHNICS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Refrigeratoare cu gheata, Refrigeratoare cu gheata, și ice-cream machines for the ice-cream industry. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 2. TEFCOLD A/S

  Danemarca

  Compania TEFCOLD A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Congelatoare de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Refrigeratoare cu gheata, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, și Refrigeratoare cu gheata. Are sediul în Viborg, Danemarca.

 3. TATEO

  Italia

  Compania TATEO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigeratoare cu gheata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fantani automate, Racitoare pentru apa, Fantani automate, și Racitoare pentru apa. Are sediul în Conversano, Italia.

 4. POLO NORD ICE CUBES S.R.L.

  Italia

  Compania POLO NORD ICE CUBES S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigeratoare cu gheata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuburi si bucatele de gheata - masini, și Cuburi si bucatele de gheata - masini. Are sediul în Pastrengo, Italia.

 5. WITT HVIDEVARER A/S

  Danemarca

  Compania WITT HVIDEVARER A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Congelatoare de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de spalat de uz casnic, Refrigeratoare cu gheata, Masini de spalat de uz casnic, și Refrigeratoare cu gheata. Are sediul în Herning, Danemarca.

 1. MR ICE S.R.L.

  Italia

  Compania MR ICE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigeratoare cu gheata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuburi si bucatele de gheata - masini, și Cuburi si bucatele de gheata - masini. Are sediul în Milano, Italia.

 2. REFRIGERATION ENGINEERING LTD

  Irlanda

  Compania REFRIGERATION ENGINEERING LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Climatizare - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Refrigeratoare cu gheata, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, și Refrigeratoare cu gheata. Are sediul în Kilkenny, Irlanda.

 1. VIBOCOLD, BRUNO SIMONSEN A/S

  Danemarca

  Compania VIBOCOLD, BRUNO SIMONSEN A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Congelatoare de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitrine si rafturi frigorifice, Refrigeratoare cu gheata, Vitrine si rafturi frigorifice, și Refrigeratoare cu gheata. Are sediul în Viborg, Danemarca.

 2. A/S VESTFROST

  Danemarca

  Compania A/S VESTFROST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigeratoare cu gheata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Congelatoare de uz casnic, și Congelatoare de uz casnic. Are sediul în Esbjerg Oe, Danemarca.

 3. BAKER, SUSAN

  Regatul Unit

  Compania BAKER, SUSAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inghetata - masini industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Refrigeratoare cu gheata, și Refrigeratoare cu gheata. Are sediul în Minehead, Regatul Unit.

 4. KOELE-MOELLER A/S

  Danemarca

  Compania KOELE-MOELLER A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigeratoare cu gheata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de spalat de uz casnic, și Masini de spalat de uz casnic. Are sediul în Frederiksberg C, Danemarca.

 5. GELANDIA DI D'ASCOLA FABIO

  Italia

  Compania GELANDIA DI D'ASCOLA FABIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier profesional, Refrigeratoare cu gheata, Mobilier profesional, și Refrigeratoare cu gheata. Are sediul în Basiglio, Italia.

 6. DOMETIC

  Franta

  Compania DOMETIC, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigeratoare cu gheata. Are sediul în PLAILLY, Franta.

 7. DI.LA.R. S.R.L.

  Italia

  Compania DI.LA.R. S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Repararea bunurilor de larg consum, Refrigeratoare cu gheata, Repararea bunurilor de larg consum, și Refrigeratoare cu gheata. Are sediul în Modena, Italia.

 8. ATTREZZATURE GAGGIA SIMONE

  Italia

  Compania ATTREZZATURE GAGGIA SIMONE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Repararea bunurilor de larg consum, Refrigeratoare cu gheata, Repararea bunurilor de larg consum, și Refrigeratoare cu gheata. Are sediul în Torino, Italia.

 1. FRI-JADO SUPER SERVICE B.V.

  Olanda

  Compania FRI-JADO SUPER SERVICE B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigeratoare cu gheata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitrine si rafturi frigorifice, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Vitrine si rafturi frigorifice, și Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. Are sediul în Etten-Leur, Olanda.

 2. BONACCORSO AGATINO & FRATELLI

  Italia

  Compania BONACCORSO AGATINO & FRATELLI, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de peste, fructe de mare si melci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Refrigeratoare cu gheata, Pesti - procesare, Refrigeratoare cu gheata, și Pesti - procesare. Are sediul în Catania, Italia.

 3. CAMPANIA SALI S.A.S. DI PEPE GIUSEPPE & C.

  Italia

  Compania CAMPANIA SALI S.A.S. DI PEPE GIUSEPPE & C., care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie minerala - produse de baza si derivati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sare industriala, Refrigeratoare cu gheata, Sare industriala, și Refrigeratoare cu gheata. Are sediul în Pagani, Italia.

 4. GRAM EQUIPMENT A/S

  Danemarca

  Compania GRAM EQUIPMENT A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Refrigeratoare cu gheata, și Refrigeratoare cu gheata. Are sediul în Vojens, Danemarca.

 5. CAVARRA FRANCESCO E FIGLI S.R.L.

  Italia

  Compania CAVARRA FRANCESCO E FIGLI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigeratoare cu gheata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuburi si bucatele de gheata - masini, domestic ice machines, și Cuburi si bucatele de gheata - masini. Are sediul în Portopalo Di Capo Passero, Italia.

 6. DBU INDUSTRIE TECHNIEK B.V.

  Olanda

  Compania DBU INDUSTRIE TECHNIEK B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigeratoare cu gheata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, și Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. Are sediul în Nieuwegein, Olanda.

 7. PANICHI GINO

  Italia

  Compania PANICHI GINO, care își desfășoară activitatea în domeniul Compresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, Refrigeratoare cu gheata, Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, și Refrigeratoare cu gheata. Are sediul în Roma, Italia.

 8. TECNOGRUPPO

  Italia

  Compania TECNOGRUPPO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Refrigeratoare cu gheata, și Refrigeratoare cu gheata. Are sediul în San Giovanni In Marignano, Italia.

 9. PATRICK PURCELL

  Irlanda

  Compania PATRICK PURCELL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigeratoare cu gheata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Vitrine si rafturi frigorifice, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, și Vitrine si rafturi frigorifice. Are sediul în Thurles, Irlanda.

 10. TOKYO PLAST INTERNATIONAL LIMITED

  India

  Compania TOKYO PLAST INTERNATIONAL LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigeratoare cu gheata. Are sediul în Mumbai, India.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit