• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • agenti refrigeranti uscati

Rezultate pentru

Agenti refrigeranti uscati - Import export

 1. HAUSMANN LUFTTECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HAUSMANN LUFTTECHNIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agenti refrigeranti uscati. Are sediul în Dresden, Germania.

 2. FACO SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania FACO SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aeroterme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti refrigeranti uscati, Grupuri electrogene, vaned-pipe heat exchangers, cooling towers, air heater, Agenti refrigeranti uscati, manufacturer of heat exchangers, Grupuri electrogene, și industrial heat exchangers. Are sediul în Varallo Pombia, Italia.

 3. FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Camere reci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Agregate frigorifice, Vitrine si rafturi frigorifice, Agenti refrigeranti uscati, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Agregate frigorifice, Vitrine si rafturi frigorifice, și Agenti refrigeranti uscati. Are sediul în Sivas, Turcia.

 4. AEROTECHNIK E. SIEGWART GMBH

  Germania

  Compania AEROTECHNIK E. SIEGWART GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agenti refrigeranti uscati. Are sediul în Friedrichsthal, Germania.

 5. COLDEX PRZEMYSŁOWE INSTALACJE CHŁODNICZE

  Polonia

  Compania COLDEX PRZEMYSŁOWE INSTALACJE CHŁODNICZE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agenti refrigeranti uscati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Condensatori, Camere reci, Condensatori, Camere reci, și industrial refrigeration plants. Are sediul în Plonsk, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CLIMAVIV

  Franta

  Compania CLIMAVIV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnuri de racire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti refrigeranti uscati, și Agenti refrigeranti uscati. Are sediul în Villeurbanne, Franta.

 2. GOHL-KTK GMBH

  Germania

  Compania GOHL-KTK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnuri de racire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Condensatori, Agenti refrigeranti uscati, Condensatori, și Agenti refrigeranti uscati. Are sediul în Durmersheim, Germania.

 3. ROBERT GEIGER TECHNISCHE BAUTEILE GMBH

  Germania

  Compania ROBERT GEIGER TECHNISCHE BAUTEILE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agenti refrigeranti uscati. Are sediul în Ichenhausen, Germania.

 4. BERGCOLD KÄLTELÖSUNGEN

  Germania

  Compania BERGCOLD KÄLTELÖSUNGEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Racitoare pentru apa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agregate frigorifice, Agenti refrigeranti uscati, water cooler, Agregate frigorifice, și Agenti refrigeranti uscati. Are sediul în Duisburg, Germania.

 5. PEK SERVIS SPOL. S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania PEK SERVIS SPOL. S.R.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Climatizare - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti refrigeranti uscati, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Agenti refrigeranti uscati, și Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. Are sediul în Kolin, Republica Ceha.

 1. VENTILEX B.V.

  Olanda

  Compania VENTILEX B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti refrigeranti uscati, Uscatoare si storcatoare industriale, Turnuri uscate de racire, Agenti refrigeranti uscati, Uscatoare si storcatoare industriale, și Turnuri uscate de racire. Are sediul în Heerde, Olanda.

 2. AERVENT GROUP LTD

  Irlanda

  Compania AERVENT GROUP LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitrine si rafturi frigorifice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti refrigeranti uscati, și Agenti refrigeranti uscati. Are sediul în Dublin, Irlanda.

 1. YORK A.C.R. LTD

  Irlanda

 2. FAGGIANI SUSI

  Italia

  Compania FAGGIANI SUSI, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti de asigurari, Docuri uscate, Agenti de asigurari, și Docuri uscate. Are sediul în Latisana, Italia.

 3. BALTIMORE AIRCOIL ITALIA S.R.L.

  Italia

 4. F R BENSON & PARTNERS LTD

  Regatul Unit

  Compania F R BENSON & PARTNERS LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne uscata, Carne uscata, dried mushrooms, și gluten-free product. Are sediul în Kings Langley, Regatul Unit.

 5. WHIRLPOOL, FILIAL AF SVENSK SELSKAB WHIRLPOOL NORDIC AB

  Danemarca

 6. COSP IMPORT EXPORT

  Franta

  Compania COSP IMPORT EXPORT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - agenti, și Import-export - agenti. Are sediul în Paradou, Franta.

 7. INDUSTRIEVERTRETUNGEN HANS-PETER LEHNARDT

  Germania

  Compania INDUSTRIEVERTRETUNGEN HANS-PETER LEHNARDT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtrare - aparate si materiale, Schimbatoare de caldura, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Import-export - agenti, Filtrare - aparate si materiale, Schimbatoare de caldura, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, și Import-export - agenti. Are sediul în Pforzheim, Germania.

 8. FICONS FISCHER INTERNATIONAL CONSULTANT

  Elvetia

  Compania FICONS FISCHER INTERNATIONAL CONSULTANT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - software, Import-export - agenti, Mesagerie internationala, Comisionari pentru transporturi internationale, Informatica - software, Import-export - agenti, Mesagerie internationala, și Comisionari pentru transporturi internationale. Are sediul în Hildisrieden, Elvetia.

 1. EBM HAUSGERÄTE GMBH

  Austria

  Compania EBM HAUSGERÄTE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Bucatarie - mobilier, Finisari, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Bucatarie - mobilier, și Finisari. Are sediul în Wien, Austria.

 2. TKD HAUSGERÄTE-TECHNIK GMBH

  Germania

  Compania TKD HAUSGERÄTE-TECHNIK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Schimbatoare de caldura, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Finisari, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Schimbatoare de caldura, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, și Finisari. Are sediul în Essen, Germania.

 3. RENATO MOLINARI S.R.L.

  Italia

 4. MEIER HAUSHALTAPPARATE

  Elvetia

  Compania MEIER HAUSHALTAPPARATE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Bucatarie - mobilier, Finisari, Electricitate - lucrari, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Bucatarie - mobilier, Finisari, și Electricitate - lucrari. Are sediul în Spiegel, Elvetia.

 5. MARKUS MONSE

  Germania

  Compania MARKUS MONSE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Bucatarie - mobilier, Finisari, Electricitate - lucrari, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Bucatarie - mobilier, Finisari, și Electricitate - lucrari. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 6. DIPL.-ING. ( FH ) ANNETTE KABLER -WW-VERSAND-

  Germania

  Compania DIPL.-ING. ( FH ) ANNETTE KABLER -WW-VERSAND-, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de spalat si storcatoare industriale, Schimbatoare de caldura, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Finisari, Masini de spalat si storcatoare industriale, Schimbatoare de caldura, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, și Finisari. Are sediul în Waldbrunn, Germania.