• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • foraje si sondaje - lucrari

Rezultate pentru

Foraje si sondaje - lucrari - Import export

 1. TAUCHER FREY GMBH - PROFESSIONELLES TAUCHEN IN HAMBURG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania TAUCHER FREY GMBH - PROFESSIONELLES TAUCHEN IN HAMBURG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - lucrari. Are sediul în Hamburg, Germania.

 2. SC N&A TRADE SRL

  Romania

  Suntem o firma de foraje de puturi pentru apa din Sibiu, dar avem foraje relizate pe intreg teritoriul Romaniei. Echipa noastra are o experienta de peste 20 de ani in domeniul forajelor subterane. Flota noastra este formata din utilaje industriale, echipamente, materii si materiale de ultima generatie. Scopul nostru este acela de a oferi foraje executate profesionist, avand o durabilitate indelungata si care sa furnizeze apa potabila sigură pentru dumneavoastra. Executam foraje pentru alimentari cu apa de mare, medie si mica adancime, lucrari de foraj cu utilaje de inalta tehnologie, foraje pentru apa potabila, minerala si termala. Firma noastra executa la puturi pentru apa, la cele mai competitive preturi.

 3. FORAJE PUTURI FORAMAT

  Romania

  Foraje puturi de mare adancime pentru apa potabila, fantani, denisipari, foraje pentru pompe de caldura. Proiectam sisteme pompare si incalzire prin pardoseala, lucrari de interventie. Oferim preturi foarte bune si calitate excelenta. Lucram in Bucuresti, Ilfov dar mergem si in Sibiu, Brasov, Prahova, oriunde in Romania. Tot noi intocmim documentatia si obtinem avizele de forare.

 4. TIPFOR SRL

  Romania

  Tipfor srl Timisoara executa foraje puturi pentru apa mare adancime in zonele Timis, Arges, Sibiu, Dambovita, Brasov dar luam comenzi din orice zona din Romania. Executam fantani in diverse soluri si adancimi, realizam denisipari. Proiectam si realizam integral orice sistem de pompare, foraje in sistem hidraulic, desecari, epusimente, foraje pentru instalatii geotermale.

 5. TOMA ABELE TRIVELLAZIONI SRL

  Italia

  Compania TOMA ABELE TRIVELLAZIONI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii - lucrari, anchorage lines, geognostic and geophysical surveys, Fundatii - lucrari, și drilling. Are sediul în Matera, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. STRATOS BAU GMBH

  Elvetia

  Compania STRATOS BAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - lucrari. Are sediul în Ehrendingen, Elvetia.

 2. PERFORACIONES AIGÜES DE MALLORCA S.L.

  Spania

  Compania PERFORACIONES AIGÜES DE MALLORCA S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile surveys, și water well drilling systems. Are sediul în Sa Pobla (mallorca), Spania.

 3. OTTAVIA TRIVELLAZIONI SRL

  Italia

  Compania OTTAVIA TRIVELLAZIONI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artesian wells, și microprobes. Are sediul în Roma, Italia.

 4. GERMANIA TAUCHER GMBH

  Germania

  Compania GERMANIA TAUCHER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - lucrari. Are sediul în Bochum, Germania.

 5. TENCNO POZZI 2002

  Italia

  Compania TENCNO POZZI 2002, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Foraje si sondaje - echipamente, hydro perforation, artesian well drilling, Foraje si sondaje - echipamente, și Geotechnics - drilling and test boring equipment. Are sediul în Roma, Italia.

 1. DELTATAU - SONDAGENS E ESTUDOS GEOTÉCNICOS, LDA

  Portugalia

  Compania DELTATAU - SONDAGENS E ESTUDOS GEOTÉCNICOS, LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile geological surveys. Are sediul în Aveiro, Portugalia.

 2. SONDEOS NORAGUA

  Spania

  Compania SONDEOS NORAGUA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - lucrari. Are sediul în La Coruña, Spania.

 1. CELIS WATERTECH-PUTBORINGEN

  Belgia

  Compania CELIS WATERTECH-PUTBORINGEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Puturi - constructie, Puturi - constructie, și drills for digging wells. Are sediul în (geetbets), Belgia.

 2. FODETRA

  Belgia

  Compania FODETRA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terasamente - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Foraje si sondaje - lucrari, Foraje si sondaje - lucrari, street lighting, street building, și ducting systems. Are sediul în Courcelles, Belgia.

 3. MARICHAL FORAGE

  Belgia

  Compania MARICHAL FORAGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Puturi - constructie, Puturi - constructie, drilling in rock, hydro perforation, și water well drilling systems. Are sediul în Rochefort, Belgia.

 4. KERNBOHRTECHNIK KAHR

  Germania

  Compania KERNBOHRTECHNIK KAHR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - lucrari. Are sediul în Lehrberg, Germania.

 5. EUROAMBIENTE - TECNOLOGIAS DO AMBIENTE, LDA

  Portugalia

  Compania EUROAMBIENTE - TECNOLOGIAS DO AMBIENTE, LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - lucrari. Are sediul în Arcozelo, Vila Nova De Gaia, Portugalia.

 6. PUTBORINGEN VERHEYDEN

  Belgia

  Compania PUTBORINGEN VERHEYDEN, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa - instalatii si echipamente de extractie, drilling for water sources, Geothermics, și Apa - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Sint-Katelijne-Waver, Belgia.

 7. APER-VERMEULEN

  Belgia

  Compania APER-VERMEULEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Puturi - constructie, Servicii de forare de puţuri, Pompe, Puturi - constructie, Servicii de forare de puţuri, și Pompe. Are sediul în Lichtervelde, Belgia.

 8. PHU SATURN

  Polonia

  Compania PHU SATURN, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Foraje si sondaje - lucrari, Geotechnics - drilling and test boring equipment, Foraje si sondaje - lucrari, geognostics, și geological surveys. Are sediul în Bielsko-Biała, Polonia.

 1. SONDAGENS DO OESTE

  Portugalia

  Compania SONDAGENS DO OESTE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Foraje si sondaje - echipamente, Fundatii, Foraje si sondaje - echipamente, artesian well drilling, și geological surveys. Are sediul în GUIA-POMBAL, Portugalia.

 2. GEBO

  Belgia

  Compania GEBO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Puturi - constructie, Servicii de foraj, Puturi - constructie, plots drilled, drills for digging wells, și Servicii de foraj. Are sediul în Dessel, Belgia.

 3. NOTERMAN PUTBORINGEN

  Belgia

  Compania NOTERMAN PUTBORINGEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Puturi - constructie, Puturi - constructie, deep foundations, și drilling for water sources. Are sediul în Brakel, Belgia.

 4. TECNASOL - FGE, FUNDAÇOES E GEOTECNIA, S.A.

  Portugalia

  Compania TECNASOL - FGE, FUNDAÇOES E GEOTECNIA, S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari subterane - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Foraje si sondaje - lucrari, piloting for foundation building, foundations for public works, și Foraje si sondaje - lucrari. Are sediul în Montijo, Portugalia.

 5. BAUGRUND LINKE GMBH

  Germania

  Compania BAUGRUND LINKE GMBH, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - lucrari. Are sediul în Balgstädt / Ot Größnitz, Germania.

 6. VERHELST LUC

  Belgia

  Compania VERHELST LUC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Geotermie - instalatii, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, horizontal drilling operations, și Geotermie - instalatii. Are sediul în Warneton, Belgia.

 7. PONCIN TP

  Franta

  Compania PONCIN TP, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii pentru irigatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Fose septice - lucrari, Asanare - lucrari, Foraje si sondaje - lucrari, Fundatii, Fose septice - lucrari, Asanare - lucrari, și Foraje si sondaje - lucrari. Are sediul în La Grandville, Franta.

 8. GENDRY ANTILLES GUYANE

  Guadalupa

  Compania GENDRY ANTILLES GUYANE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - lucrari. Are sediul în Baie Mahault, Guadalupa.

 9. AUGUST ZIESSELSBERGER

  Germania

  Compania AUGUST ZIESSELSBERGER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din beton, Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Foraje si sondaje - lucrari, Constructii din beton, Finisari, Lucrari publice - antreprenori, și Foraje si sondaje - lucrari. Are sediul în Viechtach, Germania.

 10. STRAPS STRASSENBAU PRÜFSTELLE GMBH

  Germania

  Compania STRAPS STRASSENBAU PRÜFSTELLE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Foraje si sondaje - lucrari, Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Birouri echipate si fabrici - servicii, Finisari, Foraje si sondaje - lucrari, Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, și Birouri echipate si fabrici - servicii. Are sediul în Leer, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit