• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • orfevrarie - utilaje si materiale

Rezultate pentru

Orfevrarie - utilaje si materiale - Import export

 1. G.L.P. SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania G.L.P. SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupru si aliaje de cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orfevrarie - utilaje si materiale, Lubrifianti industriali, Orfevrarie - utilaje si materiale, și Lubrifianti industriali. Are sediul în Arezzo, Italia.

 2. OZ KOKSALLAR MAKINA SAN. TIC.LTD.STI

  Turcia

  Compania OZ KOKSALLAR MAKINA SAN. TIC.LTD.STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pilaster strips, și saws for concrete and asphalt. Are sediul în Ankara, Turcia.

 3. VIOLI SRL

  Italia

  Compania VIOLI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial machines, iron working machinery, metal working machinery, și machines for working metal wire and small metal parts. Are sediul în Monte San Savino, Italia.

 4. SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH

  Germania

  Compania SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orfevrarie - utilaje si materiale, Laminoare pentru metale feroase, Fonta bruta, Orfevrarie - utilaje si materiale, Laminoare pentru metale feroase, Fonta bruta, și rolled rings. Are sediul în Püttlingen, Germania.

 5. KOLBEN MOTOR SUPAP GAYD VE OTOMOTIV SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania KOLBEN MOTOR SUPAP GAYD VE OTOMOTIV SAN. TIC. LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile motor valves, și valve guides for engines. Are sediul în Konya, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DIE VERGOLDER

  Germania

  Compania DIE VERGOLDER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale, Orfevrarie - utilaje si materiale, Rame si ancadramente, Rame, Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale, Orfevrarie - utilaje si materiale, Rame si ancadramente, și Rame. Are sediul în Frickenhausen, Germania.

 2. BARBARA HELLEIS

  Germania

  Compania BARBARA HELLEIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orfevrarie - utilaje si materiale, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Orfevrarie - utilaje si materiale, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, și Papetarie - articole. Are sediul în Landsberg, Germania.

 3. RESTAURATORIN VDR CHRISTINE SEIBEL

  Germania

  Compania RESTAURATORIN VDR CHRISTINE SEIBEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metale pretioase si speciale, Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale, Orfevrarie - utilaje si materiale, Fundatii, Metale pretioase si speciale, Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale, Orfevrarie - utilaje si materiale, și Fundatii. Are sediul în Alzey, Germania.

 4. WINKLER GOLDSCHMIEDEZUBEHÖR

  Germania

  Compania WINKLER GOLDSCHMIEDEZUBEHÖR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale, Orfevrarie - utilaje si materiale, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale, Orfevrarie - utilaje si materiale, Bijuterie - utilaje si materiale, și Ceasornicarie. Are sediul în Pforzheim, Germania.

 5. GOLDKAUF24 PLUS E.K.

  Germania

  Compania GOLDKAUF24 PLUS E.K., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aur, Orfevrarie - utilaje si materiale, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Chimie organica - produse de baza si derivati, Aur, Orfevrarie - utilaje si materiale, Chimie minerala - produse de baza si derivati, și Chimie organica - produse de baza si derivati. Are sediul în Berlin, Germania.

 1. BECKER & KERSCHNER OHG

  Germania

  Compania BECKER & KERSCHNER OHG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale, Orfevrarie - utilaje si materiale, Bijuterie - utilaje si materiale, Papetarie - articole, Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale, Orfevrarie - utilaje si materiale, Bijuterie - utilaje si materiale, și Papetarie - articole. Are sediul în Keltern, Germania.

 2. M. BRANDENBERGER AG

  Elvetia

  Compania M. BRANDENBERGER AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite de uz casnic, Orfevrarie - utilaje si materiale, Orfevrarie si argintarie, Orfevrarie, Cutite de uz casnic, Orfevrarie - utilaje si materiale, Orfevrarie si argintarie, și Orfevrarie. Are sediul în Thalwil, Elvetia.

 1. NORIS BLATTGOLD GMBH

  Germania

  Compania NORIS BLATTGOLD GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite de uz casnic, Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale, Orfevrarie - utilaje si materiale, Orfevrarie si argintarie, Cutite de uz casnic, Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale, Orfevrarie - utilaje si materiale, și Orfevrarie si argintarie. Are sediul în Schwabach, Germania.

 2. ELKE SCHLÖDER-KASSNER

  Germania

  Compania ELKE SCHLÖDER-KASSNER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metale pretioase si speciale, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale, Orfevrarie - utilaje si materiale, Metale pretioase si speciale, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale, și Orfevrarie - utilaje si materiale. Are sediul în Neustadt, Germania.

 3. J. G. EYTZINGER GMBH

  Germania

  Compania J. G. EYTZINGER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orfevrarie - utilaje si materiale, Metale pretioase si speciale, Orfevrarie - utilaje si materiale, și Metale pretioase si speciale. Are sediul în Schwabach, Germania.

 4. FASTI INDUSTRIALE S.P.A.

  Italia

  Compania FASTI INDUSTRIALE S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orologerie - unelte pentru reparatii, Orfevrarie - utilaje si materiale, Orologerie - unelte pentru reparatii, și Orfevrarie - utilaje si materiale. Are sediul în Montalto Dora, Italia.

 5. DEDEKTOR TURK ALTIN ARAMA

  Turcia

  Compania DEDEKTOR TURK ALTIN ARAMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal detectors. Are sediul în Bursa, Turcia.

 6. B.T.T.

  Italia

  Compania B.T.T., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orologerie - unelte pentru reparatii, Orfevrarie - utilaje si materiale, Orologerie - unelte pentru reparatii, și Orfevrarie - utilaje si materiale. Are sediul în Arezzo, Italia.

 7. SELF FIOA S.R.L.

  Italia

  Compania SELF FIOA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orologerie - unelte pentru reparatii, Orfevrarie - utilaje si materiale, Orologerie - unelte pentru reparatii, și Orfevrarie - utilaje si materiale. Are sediul în Arezzo, Italia.

 8. GLASSLINE GMBH

  Germania

  Compania GLASSLINE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de sticla si produse din sticla, Orfevrarie - utilaje si materiale, Import-export de sticla si produse din sticla, și Orfevrarie - utilaje si materiale. Are sediul în Adelsheim, Germania.

 1. TVN TECH S.R.L.

  Italia

  Compania TVN TECH S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orologerie - unelte pentru reparatii, Orfevrarie - utilaje si materiale, Orologerie - unelte pentru reparatii, și Orfevrarie - utilaje si materiale. Are sediul în Monte San Savino, Italia.

 2. CIEMMEO S.R.L.

  Italia

  Compania CIEMMEO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orologerie - unelte pentru reparatii, Orfevrarie - utilaje si materiale, Orologerie - unelte pentru reparatii, și Orfevrarie - utilaje si materiale. Are sediul în Mussolente, Italia.

 3. NEW TECH S.N.C. DI GOTTI SANDRO & C.

  Italia

  Compania NEW TECH S.N.C. DI GOTTI SANDRO & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orologerie - unelte pentru reparatii, Orfevrarie - utilaje si materiale, Orologerie - unelte pentru reparatii, și Orfevrarie - utilaje si materiale. Are sediul în Arezzo, Italia.

 4. ZORZO TECNOLOGIE S.R.L.

  Italia

  Compania ZORZO TECNOLOGIE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orologerie - unelte pentru reparatii, Orfevrarie - utilaje si materiale, Orologerie - unelte pentru reparatii, și Orfevrarie - utilaje si materiale. Are sediul în Dueville, Italia.

 5. SISMA S.P.A.

  Italia

  Compania SISMA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orologerie - unelte pentru reparatii, Orfevrarie - utilaje si materiale, Orologerie - unelte pentru reparatii, și Orfevrarie - utilaje si materiale. Are sediul în Piovene Rocchette, Italia.

 6. GARBARINO & TITONEL S.R.L.

  Italia

  Compania GARBARINO & TITONEL S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orologerie - unelte pentru reparatii, Orfevrarie - utilaje si materiale, Orologerie - unelte pentru reparatii, și Orfevrarie - utilaje si materiale. Are sediul în Valenza, Italia.

 7. WIEG & CO. GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania WIEG & CO. GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orfevrarie - utilaje si materiale, Metale pretioase si speciale, Orfevrarie - utilaje si materiale, și Metale pretioase si speciale. Are sediul în Hamburg, Germania.

 8. APPARATEBAU NORDHAUSEN GMBH

  Germania

  Compania APPARATEBAU NORDHAUSEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orfevrarie - utilaje si materiale, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Orfevrarie - utilaje si materiale, și Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. Are sediul în Nordhausen, Germania.

 9. HEROVITS & KOSTGELD AG

  Elvetia

  Compania HEROVITS & KOSTGELD AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metale pretioase si speciale, Orfevrarie - utilaje si materiale, Mobilier pentru locuinte, Fundatii, Metale pretioase si speciale, Orfevrarie - utilaje si materiale, Mobilier pentru locuinte, și Fundatii. Are sediul în St. Gallen, Elvetia.

 10. GEBR. OTT GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Germania

  Compania GEBR. OTT GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orfevrarie - utilaje si materiale, și Orfevrarie - utilaje si materiale. Are sediul în Hanau, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Orfevrarie - utilaje si materiale - Import export

Număr de rezultate

18.921 Intreprinderile