• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • table si benzi - metale neferoase

Rezultate pentru

Table si benzi - metale neferoase - Import export

 1. FRANKEN FAHRZEUGTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FRANKEN FAHRZEUGTECHNIK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. Are sediul în Wallersdorf, Germania.

 2. BLECHCON GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BLECHCON GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. Are sediul în Solingen, Germania.

 3. FB TECNO

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania FB TECNO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din metale feroase, Otel, mici piese metalice, Trading in steel, mould steel, Tevi si conducte din metale feroase, Tool steels, Otel, și vacuum furnace components. Are sediul în Milano, Italia.

 4. HP-POLYTECHNIK OHG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HP-POLYTECHNIK OHG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. Are sediul în Iserlohn, Germania.

 5. BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Compania BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din cupru, brass tapes, aluminium sheeting, Table si benzi din cupru, și stainless steel foils. Are sediul în Graben-Neudorf, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. JORDAN GMBH

  Germania

  Compania JORDAN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. Are sediul în Raddestorf, Germania.

 2. LASERHUB GMBH

  Germania

  Compania LASERHUB GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 3. SAVI SERBATOI

  Italia

  Compania SAVI SERBATOI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabla si tevi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi - metale neferoase, Construcții industriale, Table si benzi - metale neferoase, și Construcții industriale. Are sediul în Calendasco, Italia.

 4. METALOFFCUTS

  Regatul Unit

  Compania METALOFFCUTS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. Are sediul în Liverpool, Regatul Unit.

 5. H. PEPPING WERKZEUG-UND APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania H. PEPPING WERKZEUG-UND APPARATEBAU GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. Are sediul în Köln, Germania.

 1. EISELE BLECHBEARBEITUNG GMBH

  Germania

  Compania EISELE BLECHBEARBEITUNG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. Are sediul în Schwaigern, Germania.

 2. METALVIN EXPORT SLU

  Spania

  Compania METALVIN EXPORT SLU, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aluminium sheets, carpentry works, Titanium bars, și Titanium tube. Are sediul în Cartagena, Spania.

 1. SAVOJNI SRL

  Italia

  Compania SAVOJNI SRL, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabla si tevi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din metale feroase, Table si benzi - metale neferoase, Platbanda de otel laminata la rece, Table si benzi din metale feroase, Table si benzi - metale neferoase, custom-cut, și Platbanda de otel laminata la rece. Are sediul în Moncalieri, Italia.

 2. METAL ROLLING SERVICES

  Franta

  Compania METAL ROLLING SERVICES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupru si aliaje de cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi - metale neferoase, nickel silver strips for industry, și Table si benzi - metale neferoase. Are sediul în Vannes, Franta.

 3. NOVAPROFIL

  Franta

  Compania NOVAPROFIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte - metale neferoase, Table si benzi - metale neferoase, Profile si bare din metale neferoase, Tevi si conducte - metale neferoase, Table si benzi - metale neferoase, și Profile si bare din metale neferoase. Are sediul în Tignieu-Jameyzieu, Franta.

 4. ACALIN

  Belgia

  Compania ACALIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte - metale neferoase, Otel inoxidabil, Bare din metale neferoase, Table si benzi - metale neferoase, Tevi si conducte - metale neferoase, Otel inoxidabil, Bare din metale neferoase, și Table si benzi - metale neferoase. Are sediul în Ans, Belgia.

 5. STAALHANDEL STERNOTTE CH

  Belgia

  Compania STAALHANDEL STERNOTTE CH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table laminate - metale neferoase, Table laminate - metale neferoase, Trading in steel, iron products, și steel sheet. Are sediul în Hasselt, Belgia.

 6. MAYERS METALS

  Belgia

  Compania MAYERS METALS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte - metale neferoase, Table si benzi - metale neferoase, Metale - colectare si reciclare, Tevi si conducte - metale neferoase, Table si benzi - metale neferoase, Metale - colectare si reciclare, și non-ferrous metal recycling. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 7. STANSTECHNIEK GAANDEREN BV

  Olanda

  Compania STANSTECHNIEK GAANDEREN BV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile punching, și prototypes built. Are sediul în Gaanderen, Olanda.

 8. EURO-K

  Ucraina

  Compania EURO-K, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din plumb. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi - metale neferoase, pewter, și Table si benzi - metale neferoase. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 1. SOTOMET

  Franta

  Compania SOTOMET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte - metale neferoase, Table si benzi - metale neferoase, Profile si bare din metale neferoase, Tevi si conducte - metale neferoase, Table si benzi - metale neferoase, și Profile si bare din metale neferoase. Are sediul în Chatellerault, Franta.

 2. PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE

  Republica Ceha

  Compania PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi din metale neferoase, Table ondulate - metale neferoase, Table laminate - metale neferoase, Table si benzi - metale neferoase, Placi din metale neferoase, Table ondulate - metale neferoase, Table laminate - metale neferoase, și Table si benzi - metale neferoase. Are sediul în Lipnik Nad Becvou, Republica Ceha.

 3. W. MÜLLER U. CO. GMBH

  Germania

  Compania W. MÜLLER U. CO. GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi - metale neferoase, Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea metalelor, Table si benzi - metale neferoase, și Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea metalelor. Are sediul în Grafing b. München, Germania.

 4. ITLA S.P.A.

  Italia

  Compania ITLA S.P.A., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabla si tevi, Tinichigerie, Tabla si tevi, și Tinichigerie. Are sediul în Casole D'elsa, Italia.

 5. CARMOR DI MORANDIN MIRIAM IRIDE

  Italia

  Compania CARMOR DI MORANDIN MIRIAM IRIDE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabla si tevi, Table si benzi - metale neferoase, Tabla si tevi, și Table si benzi - metale neferoase. Are sediul în Lurate Caccivio, Italia.

 6. CARPENTERIA FACCHINI S.R.L.

  Italia

  Compania CARPENTERIA FACCHINI S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabla si tevi, Tinichigerie, Tabla si tevi, și Tinichigerie. Are sediul în Sora, Italia.

 7. CARPENTERIA CORVETTI

  Italia

  Compania CARPENTERIA CORVETTI, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabla si tevi, Table si benzi - metale neferoase, Tabla si tevi, și Table si benzi - metale neferoase. Are sediul în Calcinato, Italia.

 8. METAL'S S.P.A.

  Italia

  Compania METAL'S S.P.A., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabla si tevi, Tinichigerie, Tabla si tevi, și Tinichigerie. Are sediul în Borgoricco, Italia.

 9. B.L.

  Italia

  Compania B.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabla si tevi, Tinichigerie, Tabla si tevi, și Tinichigerie. Are sediul în Loreto, Italia.

 10. GHELLER

  Italia

  Compania GHELLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabla si tevi, Tinichigerie, Tabla si tevi, și Tinichigerie. Are sediul în Giavera Del Montello, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit