• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • jonctiuni de dilatare din metale neferoase

Rezultate pentru

Jonctiuni de dilatare din metale neferoase - Import export

 1. DILANDA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania DILANDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile custom gaskets to design, rubber gaskets, seals, piston seals, sheared gaskets, nylon washers, și rubber washers. Are sediul în Milano, Italia.

 2. JANNASCH GMBH & CO KG

  Germania

  Compania JANNASCH GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Neuhausen, Germania.

 3. DILANDA

  Italia

  Compania DILANDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile custom gaskets to design, rubber gaskets, seals, și piston seals. Are sediul în Milano, Italia.

 4. E.T.I. S.R.L.

  Italia

  Compania E.T.I. S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile actuators, pressure gauges, thermometers, și pressure regulators. Are sediul în Belpasso, Italia.

 5. ALMOFLON SNC

  Italia

  Compania ALMOFLON SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flat joints, Industrial technical items, și components for valves. Are sediul în Grumello Del Monte, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SPIROFLEX D.O.O.

  Croatia

  Compania SPIROFLEX D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Ruscica, Croatia.

 2. INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC

  Rusia

  Compania INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Racorduri pentru tevarie din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din otel inox, Gazoducte si conducte - instalatii, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Tevi si conducte din otel inox, Gazoducte si conducte - instalatii, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, și Jonctiuni de dilatare din metale feroase. Are sediul în Bugulma, Rusia.

 3. PEARWALK ENGINEERING

  Regatul Unit

  Compania PEARWALK ENGINEERING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mecanica generala - cu materialele clientului, metal expansion joints, rubber bellows, Mecanica generala - cu materialele clientului, și metal bellows. Are sediul în Furness Vale, Regatul Unit.

 4. NEXA S.P.A.

  Italia

  Compania NEXA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Garnituri din metal, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, și Garnituri din metal. Are sediul în Zocco Di Erbusco, Italia.

 5. COLAS GMBH

  Austria

  Compania COLAS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Gratkorn, Austria.

 1. L.G. LAVORAZIONE GOMMA

  Italia

  Compania L.G. LAVORAZIONE GOMMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Bergamo, Italia.

 2. KSA ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania KSA ITALIA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Agrate Brianza, Italia.

 1. ELCOMIN S.R.L.

  Italia

  Compania ELCOMIN S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Paratico, Italia.

 2. BADANO MELCHIORRE & C.

  Italia

  Compania BADANO MELCHIORRE & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Genova, Italia.

 3. SHANGHAI CARBON INTERNATIONAL TRADE CO., LTD.

  China

  Compania SHANGHAI CARBON INTERNATIONAL TRADE CO., LTD., care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile graphite electrodes. Are sediul în Xuzhou,jiangsu, China.

 4. ITALTENUTE S.R.L.

  Italia

  Compania ITALTENUTE S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Pontoglio, Italia.

 5. F.P. MODENA S.R.L.

  Italia

  Compania F.P. MODENA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Bastiglia, Italia.

 6. HPS S.R.L.

  Italia

  Compania HPS S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Reggio Emilia, Italia.

 7. METAL GASKETS ITALY S.R.L.

  Italia

  Compania METAL GASKETS ITALY S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Villongo, Italia.

 8. TECNOGOMMA INTERNATIONAL S.P.A.

  Italia

  Compania TECNOGOMMA INTERNATIONAL S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Garnituri din metal, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Garnituri din metal. Are sediul în Adrara San Martino, Italia.

 1. THE - MA S.R.L.

  Italia

  Compania THE - MA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Minerbio, Italia.

 2. S.V. GOMMA S.R.L.

  Italia

  Compania S.V. GOMMA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Garnituri din metal, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Garnituri din metal. Are sediul în Carobbio Degli Angeli, Italia.

 3. GUIN TECHNOLOGY S.R.L.

  Italia

  Compania GUIN TECHNOLOGY S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Castelli Calepio, Italia.

 4. EUROGOMMA S.R.L.

  Italia

  Compania EUROGOMMA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Injectarea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Bosisio Parini, Italia.

 5. LORENZ GOM S.R.L.

  Italia

  Compania LORENZ GOM S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Garnituri din metal, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, și Garnituri din metal. Are sediul în Villongo, Italia.

 6. ITALIAN GASKET S.P.A.

  Italia

  Compania ITALIAN GASKET S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Paratico, Italia.

 7. GUARNIFLON S.P.A.

  Italia

  Compania GUARNIFLON S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Castelli Calepio, Italia.

 8. GUARNITALIA S.P.A.

  Italia

  Compania GUARNITALIA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Paese, Italia.

 9. VIESSE S.R.L.

  Italia

  Compania VIESSE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Adrara San Martino, Italia.

 10. AERRE DI RADAELLI SERGIO

  Italia

  Compania AERRE DI RADAELLI SERGIO, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Arosio, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit