• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • jonctiuni de dilatare din metale neferoase

Rezultate pentru

Jonctiuni de dilatare din metale neferoase - Import export

 1. DILANDA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania DILANDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile custom gaskets to design, rubber gaskets, seals, piston seals, sheared gaskets, nylon washers, și rubber washers. Are sediul în Milano, Italia.

 2. DILANDA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania DILANDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile custom gaskets to design, rubber gaskets, seals, piston seals, sheared gaskets, nylon washers, și rubber washers. Are sediul în Milano, Italia.

 3. JANNASCH GMBH & CO KG

  Germania

  Compania JANNASCH GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Neuhausen, Germania.

 4. INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC

  Rusia

  Compania INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Racorduri pentru tevarie din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din otel inox, Gazoducte si conducte - instalatii, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Tevi si conducte din otel inox, Gazoducte si conducte - instalatii, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, și Jonctiuni de dilatare din metale feroase. Are sediul în Bugulma, Rusia.

 5. E.T.I. S.R.L.

  Italia

  Compania E.T.I. S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile actuators, pressure gauges, thermometers, și pressure regulators. Are sediul în Belpasso, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ALMOFLON SNC

  Italia

  Compania ALMOFLON SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flat joints, Industrial technical items, și components for valves. Are sediul în Grumello Del Monte, Italia.

 2. SPIROFLEX D.O.O.

  Croatia

  Compania SPIROFLEX D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Ruscica, Croatia.

 3. NEXA S.P.A.

  Italia

  Compania NEXA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Garnituri din metal, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, și Garnituri din metal. Are sediul în Zocco Di Erbusco, Italia.

 4. PEARWALK ENGINEERING

  Regatul Unit

  Compania PEARWALK ENGINEERING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mecanica generala - cu materialele clientului, metal expansion joints, rubber bellows, Mecanica generala - cu materialele clientului, și metal bellows. Are sediul în Furness Vale, Regatul Unit.

 5. COLAS GMBH

  Austria

  Compania COLAS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Gratkorn, Austria.

 1. L.G. LAVORAZIONE GOMMA

  Italia

  Compania L.G. LAVORAZIONE GOMMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Bergamo, Italia.

 2. HPS S.R.L.

  Italia

  Compania HPS S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Reggio Emilia, Italia.

 1. AERRE DI RADAELLI SERGIO

  Italia

  Compania AERRE DI RADAELLI SERGIO, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Arosio, Italia.

 2. VIESSE S.R.L.

  Italia

  Compania VIESSE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Adrara San Martino, Italia.

 3. TECNOGUARNIZIONI

  Italia

  Compania TECNOGUARNIZIONI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Soliera, Italia.

 4. RO - RA S.R.L.

  Italia

  Compania RO - RA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Castelli Calepio, Italia.

 5. UNIGOMMA S.R.L.

  Italia

  Compania UNIGOMMA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Villongo, Italia.

 6. ELCOMIN S.R.L.

  Italia

  Compania ELCOMIN S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Paratico, Italia.

 7. GUARNITALIA S.P.A.

  Italia

  Compania GUARNITALIA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Paese, Italia.

 8. EUROGOMMA S.R.L.

  Italia

  Compania EUROGOMMA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Injectarea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Bosisio Parini, Italia.

 1. KSA ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania KSA ITALIA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Agrate Brianza, Italia.

 2. ZETAEFFE S.N.C. DI MAURIZIO FUMAGALLI E C.

  Italia

  Compania ZETAEFFE S.N.C. DI MAURIZIO FUMAGALLI E C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Cambiago, Italia.

 3. FUMAGALLI GUARNIZIONI

  Italia

  Compania FUMAGALLI GUARNIZIONI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Brugherio, Italia.

 4. A.T. GOMMA GUARNIZIONI INDUSTRIALI S.R.L.

  Italia

  Compania A.T. GOMMA GUARNIZIONI INDUSTRIALI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Foresto Sparso, Italia.

 5. ITALIAN GASKET S.P.A.

  Italia

  Compania ITALIAN GASKET S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Paratico, Italia.

 6. F.P. MODENA S.R.L.

  Italia

  Compania F.P. MODENA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Bastiglia, Italia.

 7. BADANO MELCHIORRE & C.

  Italia

  Compania BADANO MELCHIORRE & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Genova, Italia.

 8. GUARNIFIN

  Italia

  Compania GUARNIFIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Vigolo, Italia.

 9. TECNICA GASKET S.P.A.

  Italia

  Compania TECNICA GASKET S.P.A., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Paratico, Italia.

 10. PINESSI MIRIAM

  Italia

  Compania PINESSI MIRIAM, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jonctiuni de dilatare din metale feroase, Jonctiuni de dilatare din metale neferoase, Jonctiuni de dilatare din metale feroase, și Jonctiuni de dilatare din metale neferoase. Are sediul în Credaro, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit