• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • table ondulate - metale neferoase

Rezultate pentru

Table ondulate - metale neferoase - Import export

 1. X-ENERGY.RO S.R.L.

  Romania

  Table ondulate - metale neferoase, Benzile pentru sicuranta in autobenzile, poduri, drumuri, stelp de iluminat, si poduri.

 2. PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE

  Republica Ceha

  Compania PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi din metale neferoase, Table ondulate - metale neferoase, Table laminate - metale neferoase, Table si benzi - metale neferoase, Placi din metale neferoase, Table ondulate - metale neferoase, Table laminate - metale neferoase, și Table si benzi - metale neferoase. Are sediul în Lipnik Nad Becvou, Republica Ceha.

 3. PRZEDSIEBIORSTWO USLUGOWO HANDLOWE ODMET SP Z O O

  Polonia

  Compania PRZEDSIEBIORSTWO USLUGOWO HANDLOWE ODMET SP Z O O, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Table ondulate - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Profile si bare din metale feroase, Import-export - oteluri si metale, Profile si bare din metale feroase, și Import-export - oteluri si metale. Are sediul în Siedlce, Polonia.

 4. YIXING KEXING ALLOY MATERIALS CO., LTD

  China

  Compania YIXING KEXING ALLOY MATERIALS CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table ondulate - metale neferoase. Are sediul în Yixing, China.

 5. BUTTERWORTH STEEL PROCESSING LIMITED

  Regatul Unit

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PORFIRI S.N.C. DI PORFIRI LUCIANO & C.

  Italia

 2. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Table laminate - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bare din metale neferoase, Tabla si tevi, Tevi si conducte - metale neferoase, Inconel, Bare din metale neferoase, Hastelloy, nickel alloys bars, nickel alloys, și cobalt alloys. Are sediul în Amblainville, Franta.

 3. FEILMEIER AG

  Germania

  Compania FEILMEIER AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie din surse regenerabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table ondulate din metale feroase, Bardaje metalice, Bardaje din metale neferoase, Instalatii pentru constructii, Table ondulate din metale feroase, Bardaje metalice, Bardaje din metale neferoase, și Instalatii pentru constructii. Are sediul în Osterhofen, Germania.

 4. AGAN ENGINEERING ENTERPRISES LTD

  Israel

  Compania AGAN ENGINEERING ENTERPRISES LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table ondulate din metale feroase, corrugated roofing, și Table ondulate din metale feroase. Are sediul în Ashdod, Israel.

 5. PMB ROLLERS GMBH

  Germania

  Compania PMB ROLLERS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table laminate - metale neferoase, și Table laminate - metale neferoase. Are sediul în Goch, Germania.

 1. KAHRAMANLAR ORMAN URUNLERI SANAYI VE TICARET A S

  Turcia

  Compania KAHRAMANLAR ORMAN URUNLERI SANAYI VE TICARET A S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table laminate - metale neferoase, și Table laminate - metale neferoase. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. RI INOX SL

  Spania

 1. KISS-EXCENTER LEMEZ-ES FEMMEGMUNKALO KFT

  Ungaria

  Compania KISS-EXCENTER LEMEZ-ES FEMMEGMUNKALO KFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table laminate - metale neferoase, și Table laminate - metale neferoase. Are sediul în Nagytarcsa, Ungaria.

 2. EISENWERK SULZAU-WERFEN R. & E. WEINBERGER AKTIENGESELLSCHAFT

  Austria

  Compania EISENWERK SULZAU-WERFEN R. & E. WEINBERGER AKTIENGESELLSCHAFT, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table laminate - metale neferoase, și Table laminate - metale neferoase. Are sediul în Tenneck, Austria.

 3. PERFIQUINA

  Portugalia

  Compania PERFIQUINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table ondulate din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabla profilata din metale feroase, Materiale pentru acoperisuri, corrugated sheets, galvanized sheet metal, Tabla profilata din metale feroase, și Materiale pentru acoperisuri. Are sediul în Ponte De Vagos, Portugalia.

 4. SAHEL DISTRIBUTION

  Burkina Faso

  Compania SAHEL DISTRIBUTION, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table laminate - metale neferoase, și Table laminate - metale neferoase. Are sediul în Ouagadougou, Burkina Faso.

 5. STEEL INDUSTRIAL COMPANY - (TYUMEN)

  Rusia

 6. WALZENGIEßEREI & HARTGUßWERK QUEDLINBURG GMBH

  Germania

  Compania WALZENGIEßEREI & HARTGUßWERK QUEDLINBURG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laminoare pentru metale feroase, Table laminate - metale neferoase, Laminoare pentru metale feroase, și Table laminate - metale neferoase. Are sediul în Quedlinburg, Germania.

 7. FABRICA DE PERSIANAS METALICAS CIERRES DEL HOGAR SL

  Spania

 8. STAALHANDEL STERNOTTE CH

  Belgia

  Compania STAALHANDEL STERNOTTE CH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table laminate - metale neferoase, Table laminate - metale neferoase, Trading in steel, iron products, și steel sheet. Are sediul în Hasselt, Belgia.

 1. COMERCIAL DE LAMINADOS S.A.

  Spania

  Compania COMERCIAL DE LAMINADOS S.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table laminate - metale neferoase, și Table laminate - metale neferoase. Are sediul în Barcelona, Spania.

 2. WALZEN IRLE GMBH

  Germania

  Compania WALZEN IRLE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fonta bruta si fonta speciala, Table laminate - metale neferoase, Fonta bruta si fonta speciala, și Table laminate - metale neferoase. Are sediul în Netphen, Germania.

 3. EMET SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania EMET SP. Z O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Table laminate - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi - metale neferoase, Oteluri si metale - modelare si taiere, Construcții industriale, Table si benzi - metale neferoase, Oteluri si metale - modelare si taiere, și Construcții industriale. Are sediul în Szczecinek, Polonia.

 4. SEM DIS TICARET A S

  Turcia

  Compania SEM DIS TICARET A S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table laminate - metale neferoase, și Table laminate - metale neferoase. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. BOZZELLI DOMENICO NICOLA DONA

  Italia

 6. VETCHBERRY

  Regatul Unit

 7. STAR MET S A

  Romania

  Compania STAR MET S A, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table laminate - metale neferoase, Minereuri feroase si neferoase, Table laminate - metale neferoase, și Minereuri feroase si neferoase. Are sediul în Comuna Dumbrava Rosie, Romania.

 8. ACERALIA TRANSFORMADOS S.A.

  Spania

 9. CONFORTI LAMIERE DI LUCA CONFORTI S.R.L.

  Italia

 10. CARPANETO LAMIERE S.R.L.

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit