• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • table laminate - metale neferoase

Rezultate pentru

Table laminate - metale neferoase - Import export

 1. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Table laminate - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bare din metale neferoase, Tabla si tevi, Tevi si conducte - metale neferoase, Inconel, Bare din metale neferoase, Hastelloy, nickel alloys bars, nickel alloys, și cobalt alloys. Are sediul în Amblainville, Franta.

 2. A. MANNESMANN MASCHINENFABRIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania A. MANNESMANN MASCHINENFABRIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table laminate - metale neferoase. Are sediul în Remscheid, Germania.

 3. GEORG SCHRÖDER MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GEORG SCHRÖDER MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table laminate - metale neferoase. Are sediul în Wickede, Germania.

 4. RITEBO GMBH RICHTAPPARATE

  Germania

  Compania RITEBO GMBH RICHTAPPARATE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table laminate - metale neferoase. Are sediul în Iserlohn, Germania.

 5. GEDE DRAHTRICHTTECHNOLOGIE GMBH

  Germania

  Compania GEDE DRAHTRICHTTECHNOLOGIE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Table laminate - metale neferoase. Are sediul în Hemer, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TRANSFER HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania TRANSFER HANDELSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Table laminate - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steel sheet, cold rolled sheets, galvanized sheet metal, și hot-rolled sheet metal. Are sediul în Konstanz, Germania.

 2. OCHOA-LÁCAR, HNOS.

  Spania

  Compania OCHOA-LÁCAR, HNOS., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Table laminate - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale, Oteluri si metale, steel beams, steel tubes, și steel plates. Are sediul în Pamplona, Spania.

 3. STAALHANDEL STERNOTTE CH

  Belgia

  Compania STAALHANDEL STERNOTTE CH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table laminate - metale neferoase, Table laminate - metale neferoase, Trading in steel, iron products, și steel sheet. Are sediul în Hasselt, Belgia.

 4. JUCHENG TITANIUM INDUSTRY CO.LTD

  China

  Compania JUCHENG TITANIUM INDUSTRY CO.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table laminate - metale neferoase. Are sediul în Baoji, China.

 5. PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE

  Republica Ceha

  Compania PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi din metale neferoase, Table ondulate - metale neferoase, Table laminate - metale neferoase, Table si benzi - metale neferoase, Placi din metale neferoase, Table ondulate - metale neferoase, Table laminate - metale neferoase, și Table si benzi - metale neferoase. Are sediul în Lipnik Nad Becvou, Republica Ceha.

 1. CONDUTOS METALICOS GAMAT S.L

  Spania

  Compania CONDUTOS METALICOS GAMAT S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table laminate - metale neferoase. Are sediul în Granada, Spania.

 2. BAOJI TIANRUI NONFERROUS METAL MATERIALS CO.,LTD

  China

  Compania BAOJI TIANRUI NONFERROUS METAL MATERIALS CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table laminate - metale neferoase. Are sediul în Baoji, China.

 1. GRUPO INDUSTRIAL C&C

  Argentina

  Compania GRUPO INDUSTRIAL C&C, care își desfășoară activitatea în domeniul Table laminate - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile zinc and alloys, și copper. Are sediul în Villa Rosa - Pilar, Buenos Aires, Argentina.

 2. EMET SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania EMET SP. Z O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Table laminate - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi - metale neferoase, Oteluri si metale - modelare si taiere, Construcții industriale, Table si benzi - metale neferoase, Oteluri si metale - modelare si taiere, și Construcții industriale. Are sediul în Szczecinek, Polonia.

 3. HANGZHOU ROLL FORMING MACHINERY CO., LTD

  China

  Compania HANGZHOU ROLL FORMING MACHINERY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table laminate - metale neferoase. Are sediul în Hangzhou, China.

 4. PESSINA ACCIAI METALLURGICA SPA

  Italia

  Compania PESSINA ACCIAI METALLURGICA SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table laminate - metale neferoase. Are sediul în Caronno Pertusella, Italia.

 5. WALZEN IRLE GMBH

  Germania

  Compania WALZEN IRLE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fonta bruta si fonta speciala, Table laminate - metale neferoase, Fonta bruta si fonta speciala, și Table laminate - metale neferoase. Are sediul în Netphen, Germania.

 6. WALZENGIEßEREI & HARTGUßWERK QUEDLINBURG GMBH

  Germania

  Compania WALZENGIEßEREI & HARTGUßWERK QUEDLINBURG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laminoare pentru metale feroase, Table laminate - metale neferoase, Laminoare pentru metale feroase, și Table laminate - metale neferoase. Are sediul în Quedlinburg, Germania.

 7. CHAPAS PERONA S.L.

  Spania

  Compania CHAPAS PERONA S.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Table laminate - metale neferoase. Are sediul în Silla, Spania.

 8. STAR MET S A

  Romania

  Compania STAR MET S A, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table laminate - metale neferoase, Minereuri feroase si neferoase, Table laminate - metale neferoase, și Minereuri feroase si neferoase. Are sediul în Comuna Dumbrava Rosie, Romania.

 1. CONFORMADOS FACME SOCIEDAD ANONIMA.

  Spania

  Compania CONFORMADOS FACME SOCIEDAD ANONIMA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table laminate - metale neferoase, Ambutisarea otelurilor si a metalelor, Table laminate - metale neferoase, și Ambutisarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Arrigorriaga, Spania.

 2. DALIAN XINRUILONG IMP.&EXP. TRADING CO., LTD.

  China

  Compania DALIAN XINRUILONG IMP.&EXP. TRADING CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table laminate - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Titanium sheet, și titanium and alloys. Are sediul în Dalian, China.

 3. KAHRAMANLAR ORMAN URUNLERI SANAYI VE TICARET A S

  Turcia

  Compania KAHRAMANLAR ORMAN URUNLERI SANAYI VE TICARET A S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table laminate - metale neferoase, și Table laminate - metale neferoase. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. EISENWERK SULZAU-WERFEN R. & E. WEINBERGER AKTIENGESELLSCHAFT

  Austria

  Compania EISENWERK SULZAU-WERFEN R. & E. WEINBERGER AKTIENGESELLSCHAFT, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table laminate - metale neferoase, și Table laminate - metale neferoase. Are sediul în Tenneck, Austria.

 5. WEMOTEC - WALZEN GMBH

  Germania

  Compania WEMOTEC - WALZEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table laminate - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laminoare pentru metale feroase, și Laminoare pentru metale feroase. Are sediul în Kempen, Germania.

 6. TENGXIN TITANIUM INDUSTRY CO., LTD.

  China

  Compania TENGXIN TITANIUM INDUSTRY CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table laminate - metale neferoase. Are sediul în Baoji, China.

 7. WILHELM BAUER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania WILHELM BAUER GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Laminoare pentru metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table laminate - metale neferoase, și Table laminate - metale neferoase. Are sediul în Hannover, Germania.

 8. COMERCIAL DE LAMINADOS S.A.

  Spania

  Compania COMERCIAL DE LAMINADOS S.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table laminate - metale neferoase, și Table laminate - metale neferoase. Are sediul în Barcelona, Spania.

 9. SEM DIS TICARET A S

  Turcia

  Compania SEM DIS TICARET A S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table laminate - metale neferoase, și Table laminate - metale neferoase. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 10. W AND MO LTD

  China

  Compania W AND MO LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Table laminate - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tungsten, și molybdenum. Are sediul în Linzi District, Zibo City, Shandong, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit