• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sudarea materialelor plastice - utilaje

Rezultate pentru

Sudarea materialelor plastice - utilaje - Import export

 1. MASCHINEN + TECHNIK VOGT GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MASCHINEN + TECHNIK VOGT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea materialelor plastice - utilaje. Are sediul în Möhnesee, Germania.

 2. KIEFEL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KIEFEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea materialelor plastice - utilaje. Are sediul în Freilassing, Germania.

 3. HERZ GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HERZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea materialelor plastice - utilaje. Are sediul în Neuwied, Germania.

 4. PERIFERI SAS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania PERIFERI SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudarea materialelor plastice - utilaje, Injectarea materialelor plastice - utilaje, Sudarea materialelor plastice - utilaje, we design finishing machines for plastic parts, blown plastic parts, finishing machines for blown parts, finishing machines for injected parts, automation of industrial machinery, și robot grippers. Are sediul în Woustviller, Franta.

 5. CANDAN MAKINA

  Turcia

  Compania CANDAN MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laser - aparate de sudura si de taiat, machinery and equipment for welding plastics, Laser - aparate de sudura si de taiat, Welding machines for plastics, și welding. Are sediul în Seyhli, Pendik, Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EVOSYS LASER GMBH

  Germania

  Compania EVOSYS LASER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea materialelor plastice - utilaje. Are sediul în Erlangen, Germania.

 2. FISCHER KUNSTSTOFF-SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania FISCHER KUNSTSTOFF-SCHWEISSTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Welding machines for plastics, induction welding, ultrasound welding, și vibration welders. Are sediul în Berkatal, Germania.

 3. IONPULSE LIMITED

  Germania

  Compania IONPULSE LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea materialelor plastice - utilaje. Are sediul în Wonneberg, Germania.

 4. MTH MASCHINENBAU-TECHNOLOGIE HERRDE

  Germania

  Compania MTH MASCHINENBAU-TECHNOLOGIE HERRDE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea materialelor plastice - utilaje. Are sediul în Henstedt-Ulzburg, Germania.

 5. SOLUCIONES RADIO FRECUENCIA S.L

  Spania

  Compania SOLUCIONES RADIO FRECUENCIA S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Welding equipment for plastics, și Sachet sealers. Are sediul în Madrid, Spania.

 1. WIDMANN MASCHINEN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania WIDMANN MASCHINEN GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea materialelor plastice - utilaje. Are sediul în Schlierbach, Germania.

 2. WEGENER INTERNATIONAL GMBH

  Germania

  Compania WEGENER INTERNATIONAL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, Masini-unelte pentru indoire, Sudarea materialelor plastice - utilaje, Sudarea cauciucului si a plasticului, Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, Masini-unelte pentru indoire, Sudarea materialelor plastice - utilaje, și Sudarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Eschweiler, Germania.

 1. KRAH HF-ELEKTRODEN E.K.

  Germania

  Compania KRAH HF-ELEKTRODEN E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile high frequency electrode, și cad. Are sediul în Cadolzburg, Germania.

 2. WWM SNC

  Italia

  Compania WWM SNC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea materialelor plastice - utilaje. Are sediul în Schio, Italia.

 3. SONIMAT ULTRASONS

  Franta

  Compania SONIMAT ULTRASONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lipirea ambalajelor - utilaje, ultrasound cutting equipment, Lipirea ambalajelor - utilaje, ultrasound welding, și hot-blade welders. Are sediul în Lencloître, Franta.

 4. FIAB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP.K.

  Polonia

  Compania FIAB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile welding plastic materials. Are sediul în Pietrzykowice, Polonia.

 5. DUKANE IAS DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania DUKANE IAS DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea materialelor plastice - utilaje. Are sediul în Eschborn, Germania.

 6. NOVAPLEST

  Franta

  Compania NOVAPLEST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Termoformarea materialelor plastice - utilaje, Sudarea materialelor plastice - utilaje, Termoformarea materialelor plastice - utilaje, Sudarea materialelor plastice - utilaje, thermoforming, și plastics thermo-forming. Are sediul în Danjoutin, Franta.

 7. BARNES PLASTIC WELDING EQUIPMENT LIMITED

  Regatul Unit

  Compania BARNES PLASTIC WELDING EQUIPMENT LIMITED, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Welding equipment for plastics, și waterproof tarpaulins for trucks. Are sediul în Blackburn, Regatul Unit.

 8. ENGINYERIA TEKNICS SABADELL S. L.

  Spania

  Compania ENGINYERIA TEKNICS SABADELL S. L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industrial process automation, electronic automation and industrial robot design, mechatronics engineering, și Development and innovation. Are sediul în Barbera Del Valles, Spania.

 1. RINCO ULTRASONICS

  Franta

  Compania RINCO ULTRASONICS, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea otelurilor si a metalelor - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si instalatii pentru prelucrarea la suprafata, Sudarea materialelor plastice - utilaje, Chirurgie - aparate si echipamente, Ultrasunete - aparate de masura, Masini si instalatii pentru prelucrarea la suprafata, Sudarea materialelor plastice - utilaje, Chirurgie - aparate si echipamente, și Ultrasunete - aparate de masura. Are sediul în Eragny Sur Oise, Franta.

 2. F&K PHYSIKTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania F&K PHYSIKTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, Curatare industriala - masini, Masurarea si reglarea presiunii - aparate si instrumente, Masurarea si reglarea debitului si a fluxului - aparate si instrumente, Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, Curatare industriala - masini, Masurarea si reglarea presiunii - aparate si instrumente, și Masurarea si reglarea debitului si a fluxului - aparate si instrumente. Are sediul în Potsdam, Germania.

 3. KSI KRAEMER SONIC INDUSTRIES GMBH

  Germania

  Compania KSI KRAEMER SONIC INDUSTRIES GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudarea materialelor plastice - utilaje, Curatare industriala - masini, Farmaceutice - produse de baza si auxiliare, Produse farmaceutice, Sudarea materialelor plastice - utilaje, Curatare industriala - masini, Farmaceutice - produse de baza si auxiliare, și Produse farmaceutice. Are sediul în Herborn, Germania.

 4. WITTMANN GES.

  Austria

  Compania WITTMANN GES., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - utilaje industriale, Sudarea materialelor plastice - utilaje, Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, Curatare industriala - masini, Materiale plastice - utilaje industriale, Sudarea materialelor plastice - utilaje, Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, și Curatare industriala - masini. Are sediul în Wien, Austria.

 5. RINCO ULTRASONICS GMBH

  Germania

  Compania RINCO ULTRASONICS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudarea materialelor plastice - utilaje, Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, Mecanica generala - cu materialele clientului, Import-export de masini-unelte, Sudarea materialelor plastice - utilaje, Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, Mecanica generala - cu materialele clientului, și Import-export de masini-unelte. Are sediul în Straubenhardt, Germania.

 6. TAO TECHNOLOGIES GMBH

  Germania

  Compania TAO TECHNOLOGIES GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudarea materialelor plastice - utilaje, Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, Mecanica generala - cu materialele clientului, Import-export de masini-unelte, Sudarea materialelor plastice - utilaje, Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, Mecanica generala - cu materialele clientului, și Import-export de masini-unelte. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 7. ZENTRALHEIZUNGSBAU, DIPL.-ING. A. NESTLER

  Germania

  Compania ZENTRALHEIZUNGSBAU, DIPL.-ING. A. NESTLER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - utilaje industriale, Sudarea materialelor plastice - utilaje, Tuburi si tevi din cauciuc si plastic, Material plastic - produse pentru industrie, Materiale plastice - utilaje industriale, Sudarea materialelor plastice - utilaje, Tuburi si tevi din cauciuc si plastic, și Material plastic - produse pentru industrie. Are sediul în Muldestausee, Germania.

 8. SWISS - SONIC JÜRG BERNET

  Elvetia

  Compania SWISS - SONIC JÜRG BERNET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru modelarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudare si brazare - aparate si materiale, Materiale plastice - utilaje industriale, Sudarea materialelor plastice - utilaje, Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, Sudare si brazare - aparate si materiale, Materiale plastice - utilaje industriale, Sudarea materialelor plastice - utilaje, și Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului. Are sediul în Arbon, Elvetia.

 9. PVA TEPLA ANALYTICAL SYSTEMS GMBH

  Germania

  Compania PVA TEPLA ANALYTICAL SYSTEMS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Aparate si instrumente stiintifice, Ultrasunete - aparate de masura, Semnalizare - sisteme si instalatii, Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Aparate si instrumente stiintifice, Ultrasunete - aparate de masura, și Semnalizare - sisteme si instalatii. Are sediul în Westhausen, Germania.

 10. RAYPACK KG

  Germania

  Compania RAYPACK KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudarea materialelor plastice - utilaje, Ambalare si protectie - utilaje si materiale, Ambalaje din hartie si carton, Inchiriere de echipamente industriale, Sudarea materialelor plastice - utilaje, Ambalare si protectie - utilaje si materiale, Ambalaje din hartie si carton, și Inchiriere de echipamente industriale. Are sediul în Stuttgart, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Sudarea materialelor plastice - utilaje - Import export

Număr de rezultate

1.547 Intreprinderile