• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sticla suflata

Rezultate pentru

Sticla suflata - Import export

 1. ART GLASS TISCHER

  Romania

 2. ART GLASS TISCHER

  Romania

  Atelier productie sticla suflata , un atelier manufactura care lucreaza produse din sticla manual prin suflare , vaze sticla decorative, abajururi , veioze , sticle pentru narghilea , ghivece de flori, totul unicat si personalizat , folosim sticla reciclata , sintem iubitori cu mediu , reciclam si transfomam sticla in obiecte de arta , obiecte de lux, . Folosim culori in sticla naturale , culori care nu cad jos, Sintem unici in sticla cu bule , produsele se pot viziualiza in galeria de arta din atelierul de sticla , Organizam pentru grupuri worcschop , pentru grupuri organizate , produsele noastre sint creatii proprii unice , la cerere lucram pentru toti parteneri viitori care stiu ce inseamna arta manuala, livram produse in toata lumea ,

 3. ARTMIX GLASS ATELIER

  Republica Ceha

  Compania ARTMIX GLASS ATELIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla suflata. Are sediul în Česká Lípa, Republica Ceha.

 4. QINGDAO GKING CO.,LTD

  China

  Compania QINGDAO GKING CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla suflata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mugs, și borosilicate glass. Are sediul în Qingdao, China.

 5. SNABTORG LLC

  Rusia

  Compania SNABTORG LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pictura pe sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cadouri, suveniruri si articole publicitare, Recipiente din sticla, Sticlarie decorativa, Sticla suflata, Cadouri, suveniruri si articole publicitare, Recipiente din sticla, Sticlarie decorativa, și Sticla suflata. Are sediul în Moscow, Rusia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PAUL STOLLWERK GLASBLÄSEREI

  Germania

  Compania PAUL STOLLWERK GLASBLÄSEREI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla suflata. Are sediul în Emmerting, Germania.

 2. TOR GLASS

  Ucraina

  Compania TOR GLASS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla suflata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticlarie decorativa, Sticlarie decorativa, glass items, și blown glass furniture accessories. Are sediul în Novoyavorivsk, Ucraina.

 3. FISCHER LABORTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania FISCHER LABORTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie - produse de laborator. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla suflata, Sticla dubla pentru laboratoare si de uz tehnic, Sticla suflata, și Sticla dubla pentru laboratoare si de uz tehnic. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 4. DANNY LAURYSSENS

  Belgia

  Compania DANNY LAURYSSENS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte plate din sticla si oglinzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla - pereti despartitori si usi, Sticla suflata, double glazing, glass doors, Sticla - pereti despartitori si usi, și Sticla suflata. Are sediul în Ekeren, Belgia.

 5. GLASHANDEL NUYENS

  Belgia

  Compania GLASHANDEL NUYENS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - pereti despartitori si usi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla suflata, Vitralii, Sticla suflata, Vitralii, custom-made mirrors, și double glazing. Are sediul în Kapellen, Belgia.

 1. DOBROVIČ GLASS

  Republica Ceha

  Compania DOBROVIČ GLASS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de sticla si produse din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla suflata, Recipiente din sticla, Sticlarie decorativa, Pahare din cristal, Sticla suflata, Recipiente din sticla, Sticlarie decorativa, și Pahare din cristal. Are sediul în Zahrádky, Republica Ceha.

 2. MEMORY CRYSTAL S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania MEMORY CRYSTAL S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla suflata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urne funerare, Corpuri de iluminat de arta, Urne funerare, și Corpuri de iluminat de arta. Are sediul în Ceská Lípa , Republica Ceha.

 1. CRISTALGLASS DI PASINI DINO LUCIO & C. - S.N.C.

  Italia

  Compania CRISTALGLASS DI PASINI DINO LUCIO & C. - S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla suflata, toughened glass, bound mirrors, Sticla suflata, și windows. Are sediul în Pordenone, Italia.

 2. MP VITRAGE

  Franta

  Compania MP VITRAGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla suflata, Laminated glass, restoration of old buildings and monuments, Sticla suflata, și double glazing. Are sediul în Falaise, Franta.

 3. TOR ENTERPRISE

  Ucraina

  Compania TOR ENTERPRISE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla suflata. Are sediul în Novoiavorivsk, Ucraina.

 4. LORANTO BV

  Olanda

  Compania LORANTO BV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla suflata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Corpuri de iluminat de arta, decorated vases, gift items, lamps, și Corpuri de iluminat de arta. Are sediul în Enschede, Olanda.

 5. THÜRINGER GLASDSIGN GMBH

  Germania

  Compania THÜRINGER GLASDSIGN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recipiente din sticla, Cristaluri, Sticla suflata, Sticla pentru industrie, Recipiente din sticla, Cristaluri, Sticla suflata, și Sticla pentru industrie. Are sediul în Neuhaus, Germania.

 6. APASIONADA GMBH

  Elvetia

  Compania APASIONADA GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recipiente din sticla, Sticla suflata, Sticla pentru industrie, Papetarie - articole, Recipiente din sticla, Sticla suflata, Sticla pentru industrie, și Papetarie - articole. Are sediul în Würenlos, Elvetia.

 7. MAX GLAZING

  Regatul Unit

  Compania MAX GLAZING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla suflata. Are sediul în London, Regatul Unit.

 8. ESSE 2 SNC

  Italia

  Compania ESSE 2 SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla suflata. Are sediul în Murano, Italia.

 1. KOLBE DESIGN

  Spania

  Compania KOLBE DESIGN, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla suflata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din portelan, glass tableware, Vesela din portelan, on-line boutique, și crystalware gifts. Are sediul în Madrid, Spania.

 2. ELGRA ITALIA

  Italia

  Compania ELGRA ITALIA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla suflata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pahare din cristal, crystal articles, și Pahare din cristal. Are sediul în San Benedetto Del Tronto, Italia.

 3. POEIRASGLASS

  Portugalia

  Compania POEIRASGLASS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla suflata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artistic glass, și crystalware. Are sediul în Marinha Grande, Portugalia.

 4. FORMAS DE VIDRIO FUNDIDO, S.A. DE C.V.

  Mexic

  Compania FORMAS DE VIDRIO FUNDIDO, S.A. DE C.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla suflata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Glass jug, și blown glass vases. Are sediul în Estado De Mexico, Mexic.

 5. BOHEMIANGLASSWORKS

  Republica Ceha

  Compania BOHEMIANGLASSWORKS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla suflata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oferte promotionale - articole, Pahare din cristal, Sticlarie decorativa, Oferte promotionale - articole, Pahare din cristal, și Sticlarie decorativa. Are sediul în Skalice U Ceské Lípy, Republica Ceha.

 6. ATELIER DE VERRE LISE GONTHIER

  Franta

  Compania ATELIER DE VERRE LISE GONTHIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla suflata. Are sediul în Beaucaire, Franta.

 7. BAODING YAPENG IMP AND EXP CO.,LTD

  China

  Compania BAODING YAPENG IMP AND EXP CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla suflata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile blown glass vases, și blown glass. Are sediul în Baoding, China.

 8. FUNDIRCRISTAL S.L.

  Spania

  Compania FUNDIRCRISTAL S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla suflata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile custom-made windows. Are sediul în Murcia, Spania.

 9. JUSTYNA GLASS WORKS

  Polonia

  Compania JUSTYNA GLASS WORKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla suflata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sanded glass, și painted glass. Are sediul în Sanok, Polonia.

 10. NANTONG SHENGDONG IMPORT AND EXPORT CO., LTD.

  China

  Compania NANTONG SHENGDONG IMPORT AND EXPORT CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla suflata. Are sediul în Nantong, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit