• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sticla pentru industria mijloacelor de transport

Rezultate pentru

Sticla pentru industria mijloacelor de transport - Import export

 1. SEVAL S.N.C.

  Italia

  Compania SEVAL S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte plate din sticla si oglinzi, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, Obiecte plate din sticla si oglinzi, și Sticla pentru industria mijloacelor de transport. Are sediul în Castelfiorentino, Italia.

 2. VETROFOLLIA

  Italia

  Compania VETROFOLLIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industria mijloacelor de transport. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din sticla, glass decoration and design accessories, Glass balustrade, Constructii din sticla, și mirror sheets. Are sediul în Savio Di Ravenna, Italia.

 3. AUTO-CENTER SP.J.

  Polonia

  Compania AUTO-CENTER SP.J., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industria mijloacelor de transport. Are sediul în Kraków, Polonia.

 4. FLABEG

  Franta

  Compania FLABEG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte plate din sticla si oglinzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane antireflex - sticla, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, curved glass, glass metallization, Ecrane antireflex - sticla, și Sticla pentru industria mijloacelor de transport. Are sediul în Sarre-Union, Franta.

 5. ACTIGLASS PACA

  Franta

  Compania ACTIGLASS PACA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industria mijloacelor de transport. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile windshield replacement, windscreen replacement, și windscreen. Are sediul în La Seyne-Sur-Mer, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KULELI ÇATAL KASIK BIÇAK SAN KOLL STI

  Turcia

  Compania KULELI ÇATAL KASIK BIÇAK SAN KOLL STI, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla pentru industrie, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, Vesela de masa, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Sticla pentru industrie, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, Vesela de masa, și Obiecte plate din sticla si oglinzi. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. KRISTAL IS DIS TIC LTD ST

  Turcia

  Compania KRISTAL IS DIS TIC LTD ST, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla pentru industrie, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, Vesela de masa, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Sticla pentru industrie, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, Vesela de masa, și Obiecte plate din sticla si oglinzi. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. CAB GLAZING SERVICES LLP

  Regatul Unit

  Compania CAB GLAZING SERVICES LLP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industria mijloacelor de transport. Are sediul în Telford, Regatul Unit.

 4. PANDORA EV GEREÇLERI

  Turcia

  Compania PANDORA EV GEREÇLERI, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte plate din sticla si oglinzi, Vesela de masa, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, Sticla pentru industrie, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Vesela de masa, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, și Sticla pentru industrie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. TOPTANCI DIJITAL LTD

  Turcia

  Compania TOPTANCI DIJITAL LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industria mijloacelor de transport. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla, Constructii din sticla, armchairs, Plastic injection, Sticla, și Constructii din sticla. Are sediul în Bursa, Turcia.

 1. ARI AKS OTO CAM LTD. STI.

  Turcia

  Compania ARI AKS OTO CAM LTD. STI., care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte plate din sticla si oglinzi, Vesela de masa, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, Sticla pentru industrie, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Vesela de masa, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, și Sticla pentru industrie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. HART SZKLO ZBIGNIEW CZUBATY, JAN MAJER

  Polonia

  Compania HART SZKLO ZBIGNIEW CZUBATY, JAN MAJER, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela de masa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla pentru industria mijloacelor de transport, Recipiente din sticla, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Sticla pentru industrie, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, Recipiente din sticla, Obiecte plate din sticla si oglinzi, și Sticla pentru industrie. Are sediul în Tuplice, Polonia.

 1. PAPILIO KIBIRKSTIS UAB

  Lituania

  Compania PAPILIO KIBIRKSTIS UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industria mijloacelor de transport. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile windscreen, și automobile windscreens. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 2. TURKUAZ SERAMIK

  Turcia

  Compania TURKUAZ SERAMIK, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte plate din sticla si oglinzi, Vesela de masa, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, Sticla pentru industrie, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Vesela de masa, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, și Sticla pentru industrie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. ERTÜRK RESIM VE ÇERÇEVE CAM TIC LTD STI

  Turcia

  Compania ERTÜRK RESIM VE ÇERÇEVE CAM TIC LTD STI, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industria mijloacelor de transport. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela de masa, Sticla pentru industrie, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Recipiente din sticla, Vesela de masa, Sticla pentru industrie, Obiecte plate din sticla si oglinzi, și Recipiente din sticla. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. MURAT CAM TURIZM SAN TIC LTD STI

  Turcia

  Compania MURAT CAM TURIZM SAN TIC LTD STI, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte plate din sticla si oglinzi, Vesela de masa, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, Sticla pentru industrie, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Vesela de masa, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, și Sticla pentru industrie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. PANZER GLASS-TEKNOLOJIK CAM SAN.VE TIC A.S.

  Turcia

  Compania PANZER GLASS-TEKNOLOJIK CAM SAN.VE TIC A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industria mijloacelor de transport. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tempered glass products for building, double glazing, și laminated glass. Are sediul în Duzce/gumusova, Turcia.

 6. TURAN CAM PLASTIK DOGRAMA SAN

  Turcia

  Compania TURAN CAM PLASTIK DOGRAMA SAN, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte plate din sticla si oglinzi, Vesela de masa, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, Sticla pentru industrie, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Vesela de masa, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, și Sticla pentru industrie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. LANGFANG OLAN GLASS BEADS CO ., LTD

  China

  Compania LANGFANG OLAN GLASS BEADS CO ., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industria mijloacelor de transport. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass beads. Are sediul în Langfang, China.

 8. BARAN TICARET

  Turcia

  Compania BARAN TICARET, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte plate din sticla si oglinzi, Vesela de masa, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, Sticla pentru industrie, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Vesela de masa, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, și Sticla pentru industrie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. HUSNA YAPI VE GEMI MALZ SAN.VE TIC.LTD.STI.

  Turcia

  Compania HUSNA YAPI VE GEMI MALZ SAN.VE TIC.LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industria mijloacelor de transport. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ferestre si hublouri pentru avioane si nave, Ferestre si hublouri pentru avioane si nave, și boat windows. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE KRZEMIEN MARCIN KRZEMIEN (KRZEMIEN)

  Polonia

  Compania PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE KRZEMIEN MARCIN KRZEMIEN (KRZEMIEN), care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla pentru industria mijloacelor de transport, Vesela de masa, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Sticla pentru industrie, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, Vesela de masa, Obiecte plate din sticla si oglinzi, și Sticla pentru industrie. Are sediul în Wadowice, Polonia.

 3. SAGLAM CAM VE ELEKTRIK

  Turcia

  Compania SAGLAM CAM VE ELEKTRIK, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte plate din sticla si oglinzi, Vesela de masa, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, Sticla pentru industrie, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Vesela de masa, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, și Sticla pentru industrie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. ANADOLU CAM SAN.VE TIC.LTD.STI.

  Turcia

  Compania ANADOLU CAM SAN.VE TIC.LTD.STI., care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industria mijloacelor de transport. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela de masa, Sticla pentru industrie, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Recipiente din sticla, Vesela de masa, Sticla pentru industrie, Obiecte plate din sticla si oglinzi, și Recipiente din sticla. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. NATURAL CAM DEKOR

  Turcia

  Compania NATURAL CAM DEKOR, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla pentru industrie, Vesela de masa, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Sticla pentru industrie, Vesela de masa, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, și Obiecte plate din sticla si oglinzi. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. AKÇIN CAM

  Turcia

  Compania AKÇIN CAM, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte plate din sticla si oglinzi, Vesela de masa, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, Sticla pentru industrie, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Vesela de masa, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, și Sticla pentru industrie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. AKDOGAN DYK TÜKETIM MAL SAN TIC LTD STI

  Turcia

  Compania AKDOGAN DYK TÜKETIM MAL SAN TIC LTD STI, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte plate din sticla si oglinzi, Vesela de masa, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, Sticla pentru industrie, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Vesela de masa, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, și Sticla pentru industrie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. AKDENIZ CAM METAL SANAYI VE TIC LTD STI

  Turcia

  Compania AKDENIZ CAM METAL SANAYI VE TIC LTD STI, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte plate din sticla si oglinzi, Vesela de masa, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, Sticla pentru industrie, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Vesela de masa, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, și Sticla pentru industrie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. SERHAT CAM

  Turcia

  Compania SERHAT CAM, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte plate din sticla si oglinzi, Vesela de masa, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, Sticla pentru industrie, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Vesela de masa, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, și Sticla pentru industrie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 10. MODEL CAM TIC

  Turcia

  Compania MODEL CAM TIC, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industria mijloacelor de transport. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla pentru industrie, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Recipiente din sticla, Vesela de masa, Sticla pentru industrie, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Recipiente din sticla, și Vesela de masa. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit