• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport

Rezultate pentru

Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport - Import export

 1. WERNER LANGER GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Werner Langer, metal & plastic processing: Over 90 employees, more than 50 years of industry experience, recognised as a high-tech company – this is our profile. Certification in accordance with DIN EN ISO 9001: 2000. We have proven ourselves as a supplier to sectors such as model making, foundry products, automotive, construction industry, electrical and the household goods industry. As a manufacturer of high quality plastic components, we can supply both plastic components and complete assemblies.

 2. CD PLASTIK

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania CD PLASTIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Granule pentru mase plastice, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Cutii din material plastic, Cutii mari din material plastic, Prelucrare materiale plastice, Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport, Aditivi pentru industria maselor plastice, Turnare materiale plastice, și recycling. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 3. AUTOSMILGA

  Lituania

  Verified by europages badge

  Compania AUTOSMILGA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal fasteners, plastic fasteners, plastic boxes, rack boxes, clips, personalised stickers, License plate frames manufacturer, Plastic boxes manufacturer, și License plate frames. Are sediul în Panevezys, Lituania.

 4. ERLEMANN & HUCKENBECK GMBH & CO KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ERLEMANN & HUCKENBECK GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Modelarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Plastic - produse pentru domeniul medical, Transmisie mecanica - componente, Materiale plastice - utilaje industriale, Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport, Materiale plastice - produse intermediare, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, și Plastic - produse pentru domeniul medical. Are sediul în Radevormwald, Germania.

 5. NORDDEUTSCHE SEEKABELWERKE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania NORDDEUTSCHE SEEKABELWERKE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport. Are sediul în Nordenham, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HTP EUROPE

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania HTP EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc si plastic - prelucrare, Injectarea cauciucului si a plasticului, Material plastic - produse pentru industrie, Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport, Plastic - produse pentru industria mobilei, Plastic - produse pentru industria confectiilor, Plastic - produse pentru industria electrica, Plastic - produse pentru industria electronica, și Plastic - produse pentru industria jucariiilor. Are sediul în Dottignies, Belgia.

 2. DIAPLAST PRODUCTION SRL

  Romania

  Diaplast Productio executa injectie mase plastice si extrudare plastic pentru companii din industrii precum automotive, electrocasnice, agricole, etc . Cu procese tehnologice avansate precum hotprinting, overmoulding, hotstamping si servicii auxiliare: asamblare si ambalare repere plastice, compania se situeaza in topul serviciilor de prelucrare mase plastice. Procesele de fabricatie atent monitorizate si posibilitatea dezvoltarii de matrite cu grad inalt de complexitate este un alt atuu care aduce plus de calitate si precizie componentelor din mase plastice produse.

 3. MITCHELL AND SON 3D PRINTING SERVICE

  Regatul Unit

  Compania MITCHELL AND SON 3D PRINTING SERVICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile 3d mechanical design, și customised product design and manufacturing. Are sediul în Southampton, Regatul Unit.

 4. VGT POLSKA SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania VGT POLSKA SP. Z O.O., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport. Are sediul în Kraków, Polonia.

 5. OTTO LYNKER GMBH

  Germania

  Compania OTTO LYNKER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport. Are sediul în Halver, Germania.

 1. PARAT GMBH + CO. KG

  Germania

  Compania PARAT GMBH + CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport. Are sediul în Neureichenau, Germania.

 2. BIASIN SRL

  Italia

  Compania BIASIN SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic ranforsat - modelare, și Plastic ranforsat - modelare. Are sediul în Lonigo, Italia.

 1. DIGMESA POLYFORM AG

  Elvetia

  Compania DIGMESA POLYFORM AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport. Are sediul în Sutz, Elvetia.

 2. ORTMANNS GMBH - KUNSTSTOFF- UND PAPIERVERARBEITUNG

  Germania

  Compania ORTMANNS GMBH - KUNSTSTOFF- UND PAPIERVERARBEITUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport. Are sediul în Rommerskirchen, Germania.

 3. ÇETINDAG OTOMOTIV ELEKT. PAZ. SAN VE TIC LTD.ŞTI.

  Turcia

  Compania ÇETINDAG OTOMOTIV ELEKT. PAZ. SAN VE TIC LTD.ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. MARK3D GMBH

  Germania

  Compania MARK3D GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport. Are sediul în Haiger, Germania.

 5. A-SAFE

  Franta

  Compania A-SAFE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport. Are sediul în Bailly-Romainvilliers, Franta.

 6. FRIEDRICHS & RATH GMBH

  Germania

  Compania FRIEDRICHS & RATH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport. Are sediul în Extertal, Germania.

 7. PLAST1JECT

  Franta

  Compania PLAST1JECT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport. Are sediul în Carros, Franta.

 8. X-PLAST

  Polonia

  Compania X-PLAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport. Are sediul în Gliwice, Polonia.

 1. DEUSCHLE KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania DEUSCHLE KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport. Are sediul în Reutlingen, Germania.

 2. TS-THERMOPLAST VELJOVIC PIETSCH GBR

  Germania

  Compania TS-THERMOPLAST VELJOVIC PIETSCH GBR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport. Are sediul în Rosengarten, Germania.

 3. TUFCOT ENGINEERING LTD

  Regatul Unit

  Compania TUFCOT ENGINEERING LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile composite materials with resins, și ptfe. Are sediul în Sheffield, Regatul Unit.

 4. SMARTINJECT, LDA

  Portugalia

  Compania SMARTINJECT, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile injection moulding. Are sediul în Marinha Grande, Portugalia.

 5. MTRAUTO

  Polonia

  Compania MTRAUTO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Washing brushes, și car accessories. Are sediul în Sochaczew, Polonia.

 6. TERMOPLAST

  Portugalia

  Compania TERMOPLAST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile decoration film for glass. Are sediul în Nogueira Braga, Portugalia.

 7. SAHA MAKINA EKIPMANLARI LTD COMPANY

  Turcia

  Compania SAHA MAKINA EKIPMANLARI LTD COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. T.S.T. SRL

  Italia

  Compania T.S.T. SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport. Are sediul în Volpiano, Italia.

 9. REYIL AUTOMOTIVE PLASTICS

  Turcia

  Compania REYIL AUTOMOTIVE PLASTICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport. Are sediul în Bursa, Turcia.

 10. MIL PLAST - MOULAGE INDUSTRIEL LORRAIN

  Franta

  Compania MIL PLAST - MOULAGE INDUSTRIEL LORRAIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite pentru ceramica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport, Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport, Plastics manufacturing, și injection moulding of plastics. Are sediul în Saint-Étienne-Lès-Remiremont, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport - Import export

Număr de rezultate

306 Intreprinderile