CHOQUENET SAS - FILTRES-PRESSES

Franta

Factory icon Fabricant/ producator

CHOQUENET SAS
Web icon

Privire de ansamblu catalog produse

Franta

Reducerea emisiilor noastre de CO2 Choquenet a stabilit acum un proces operațional dedicat exclusiv economiei circulare a mașinilor sale. Remanufacturare Suntem acum capabili să recondiționăm filtrele uzate pentru a le da o nouă viață și pentru a le permite să trăiască noi aventuri într-un mediu industrial identic sau diferit. Participând în mod activ la conservarea planetei noastre, interesele unei astfel de soluții sunt multiple pentru clienții noștri. Istoricul și experiența dobândită în timpul primei vieți a mașinii ne permit să propunem îmbunătățiri ergonomice, tehnice și economice ale acesteia. Clienții noștri beneficiază astfel de echipamente uzate cu un nivel de performanță și calitate identic sau chiar mai ridicat decât cel original, la un cost mai mic decât o investiție nouă.

Solicitați o ofertă

Franta

Pentru o filtrare pe termen scurt sau lung, filtrul mobil CHOQUENET este soluția pentru misiunile dumneavoastră de deshidratare. Industria europeană trebuie să fie cât mai reactivă și mai flexibilă pentru a face față concurenților săi internaționali. Pentru a sprijini numeroșii noștri parteneri în acest proces, am dezvoltat filtre-primă care pot fi instalate și puse în funcțiune în mai puțin de 24 de ore. Întregul utilaj și accesoriile sale sunt adăpostite într-o remorcă cu 3 axe care poate fi mutată în funcție de nevoile clientului.

Solicitați o ofertă

Franta

CHOQUENET pune la dispoziția clienților săi unități mobile pentru a confirma fezabilitatea la fața locului Compania pune la dispoziție mai multe unități mobile de filtrare de diferite dimensiuni (de la o unitate de laborator cu o suprafață de filtrare de 50 cm² până la o instalație de 40 m²). Aceste unități ne permit să efectuăm teste de fezabilitate pe o perioadă scurtă de timp și, de asemenea, să confirmăm diferitele alegeri tehnologice (tăvi și rame, alegerea pânzei, ciclurile necesare etc.). Închirierea poate fi unică (pentru o săptămână sau mai puțin) sau mai permanentă (până la câteva luni pentru nevoi de producție specifice).

Solicitați o ofertă

Franta

Protecția mediului a devenit esențială. Calitatea apei este o marfă rară și scumpă, iar producerea ei implică o problemă din ce în ce mai prezentă în cazul nămolurilor industriale sau urbane, care trebuie să fie eliminate la un cost mai mic și, dacă este posibil, să fie recuperate. Filtrul-press ocupă un loc important în numeroase industrii ori de câte ori este necesară concentrarea nămolurilor: poate fi utilizat fie în timpul procesului, fie la sfârșitul tratamentului. În orice caz, filtrul-press permite o separare optimă a lichidului și a solidului, iar ultimele evoluții tehnice care l-au făcut 100% automat l-au făcut și 100% actual. Filtrul-presă este o mașină utilizată pentru filtrarea sub presiune a lichidelor încărcate cu materii solide în suspensie. Filtrul-presă este compus din 3 părți principale : cadrul, partea filtrantă și unitatea de putere hidraulică....

Solicitați o ofertă
English Vezi cele 14 de produse Deutsch Vezi cele 14 de produse Български Vezi cele 14 de produse Čeština Vezi cele 14 de produse Dansk Vezi cele 14 de produse Español Vezi cele 14 de produse Suomi Vezi cele 14 de produse Français Vezi cele 14 de produse Eλληνική Vezi cele 14 de produse Magyar Vezi cele 14 de produse Italiano Vezi cele 14 de produse Lietuvių Vezi cele 14 de produse Nederlands Vezi cele 14 de produse Norsk Vezi cele 14 de produse Polski Vezi cele 14 de produse Português Vezi cele 14 de produse Svenska Vezi cele 14 de produse Slovenščina Vezi cele 14 de produse Türkçe Vezi cele 14 de produse

Compania CHOQUENET SAS, este o societate Fabricant/ producator, creată în anul 1925, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apelor industriale uzate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flitre pentru lichide, și press filters. Are sediul în CHAUNY, Franta.

Alte societăți din același domeniu de activitate:

Documente

Domain icon Fabricant/ producator

CHOQUENET SAS

19, rue Charles Brunette

02300 CHAUNY - Franta

Contact

Informații companie

Cifre-cheie

  • Efectiv
    51 – 100
  • Comercianti
    1 – 10
  • %CA la export
    75 %

Organizare

  • Anul crearii
    1925
  • Natura intreprinderii
    Sediu social
  • Activitate principala
    Fabricant/ producator

Informații comerciale

Zone comerciale

  • Check Circle Outline icon Regional
  • Check Circle Outline icon National
  • Check Circle Outline icon European
  • Check Circle Outline icon International

Banci

  • CIC
  • CAISSE D'EPARGNE

Zone de livrare

Activități ale CHOQUENET SAS

  • Tratarea apelor industriale uzate
  • Flitre pentru lichide
  • press filters
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

  • Numai furnizori relevanți
  • Respectarea confidențialității datelor
  • 100% gratuit