• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • software tehnic si stiintific

Rezultate pentru

Software tehnic si stiintific - Import export

 1. IBMC INTERNATIONAL SRL

  Romania

  Consultanta in startarea unei noi afaceri Consultanta pentru afaceri in derulare Servicii suport firme Consultanta managementul proiectelor Management de proiect Consultanta IT&C Cercetare dezvoltare software Bioinformatica Servicii elaborare documentatii tehnice Servicii de traduceri pentru documentatii de specialitate Consultanta cercetare industriala Cercetare - dezvoltare stiinte sociale si umaniste Servicii expertiza tehnica informatica - calculatoare Servicii design specializat Elaborare studii de fezabilitate Cursuri pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial Cursuri pentru perfectionare in domeniul IT Cursuri pentru dezvoltare personala

 2. MEETOPTICS LABS, S.L

  Statele Unite ale Americii

  Compania MEETOPTICS LABS, S.L, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Software tehnic si stiintific. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electronics, fibre optics, optics, și laser. Are sediul în Rochester, Statele Unite ale Americii.

 3. MBFG GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania MBFG GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Software tehnic si stiintific. Are sediul în Schwäbisch Gmünd, Germania.

 4. TERMISOUND SRL

  Italia

  Compania TERMISOUND SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Automatizari - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software de gestiune pentru firme, Software tehnic si stiintific, Instrumente muzicale electronice, Software de gestiune pentru firme, Software tehnic si stiintific, și Instrumente muzicale electronice. Are sediul în Buia, Italia.

 5. WI-SYSTEME GMBH

  Germania

  Compania WI-SYSTEME GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Software tehnic si stiintific. Are sediul în Marzling, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DEUTRONIC ELEKTRONIK GMBH

  Germania

  Compania DEUTRONIC ELEKTRONIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inginerie - birouri de studii industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie, Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, Software tehnic si stiintific, Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie, Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, Software tehnic si stiintific, și industrial electronics. Are sediul în Adlkofen, Germania.

 2. GELECTRIC

  Olanda

  Compania GELECTRIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Software tehnic si stiintific. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile monitor maintenance, Data processing consultants, marine transmission gear, și naval engineering. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 3. GEWERBEBETRIEB WOLFGANG KRAUSE, FACHBEREICH MOSYSREAL

  Germania

  Compania GEWERBEBETRIEB WOLFGANG KRAUSE, FACHBEREICH MOSYSREAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Software tehnic si stiintific. Are sediul în Hamburg, Germania.

 4. DELTACAD

  Franta

  Compania DELTACAD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Software tehnic si stiintific. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cad software publisher. Are sediul în Lacroix Saint Ouen, Franta.

 5. NAVITER

  Slovenia

  Compania NAVITER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Software tehnic si stiintific. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parapanta - echipamente, Programare si software, Parapanta - echipamente, Programare si software, și Planning and implementation application. Are sediul în Kranj, Slovenia.

 1. GAMADI CONSULTING BALEARS

  Spania

  Compania GAMADI CONSULTING BALEARS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Software tehnic si stiintific. Are sediul în Palma De Mallorca, Spania.

 2. BASSETTI GROUP

  Franta

  Compania BASSETTI GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Software tehnic si stiintific. Are sediul în Grenoble, Franta.

 1. LABWARE LIMITED

  Franta

  Compania LABWARE LIMITED, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Software tehnic si stiintific. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Programe de calculator - consiliere, Pachete de aplicatii software, Programe de calculator - consiliere, Pachete de aplicatii software, Quality management software, și Data quality management. Are sediul în Les Ulis, Franta.

 2. BITSOLUTION SRL

  Italia

  Compania BITSOLUTION SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Software tehnic si stiintific. Are sediul în Quarto, Italia.

 3. CITY.FORECASTING.AI

  Franta

  Compania CITY.FORECASTING.AI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Software tehnic si stiintific. Are sediul în Paris, Franta.

 4. WORKMIND

  Portugalia

  Compania WORKMIND, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Software tehnic si stiintific. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile design, websites, Website promotion, și Internet marketing consultancy. Are sediul în Leiria, Portugalia.

 5. ISCOPE

  Franta

  Compania ISCOPE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Software tehnic si stiintific. Are sediul în Paris, Franta.

 6. SIMAC

  Belgia

  Compania SIMAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea bunurilor de larg consum. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Modemuri si interfete, Software tehnic si stiintific, Microcomputere personale, Modemuri si interfete, Software tehnic si stiintific, și Microcomputere personale. Are sediul în Kortenberg, Belgia.

 7. DIGITAL SURF

  Franta

  Compania DIGITAL SURF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Software tehnic si stiintific. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Creare si dezvoltare de softuri, Creare si dezvoltare de softuri, Industrial metrology, și spectrometers. Are sediul în Besancon, Franta.

 8. MÉDIANE BENELUX

  Belgia

  Compania MÉDIANE BENELUX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Software tehnic si stiintific. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 1. CIAG

  Franta

  Compania CIAG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software de gestiune pentru firme, Software tehnic si stiintific, Software de gestiune pentru firme, Software tehnic si stiintific, ERP - integrated management software, și poster planning. Are sediul în Toulouse, Franta.

 2. MAUTOM SYSTEMES

  Franta

  Compania MAUTOM SYSTEMES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimarea tesaturilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software tehnic si stiintific, coating of fabrics and textile products, și Software tehnic si stiintific. Are sediul în Lille, Franta.

 3. F+S SOFTWARE GMBH

  Germania

  Compania F+S SOFTWARE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Software tehnic si stiintific. Are sediul în Berlin, Germania.

 4. ADALTA - SOFTWARE PER LA SCIENZA E IL BUSINESS

  Italia

  Compania ADALTA - SOFTWARE PER LA SCIENZA E IL BUSINESS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Software tehnic si stiintific. Are sediul în Arezzo, Italia.

 5. OPTIMAL AIRCRAFT DESIGN

  Belgia

  Compania OPTIMAL AIRCRAFT DESIGN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Programe informatice pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software tehnic si stiintific, și Software tehnic si stiintific. Are sediul în Namur, Belgia.

 6. D4B - CONSULTORIA E SOLUÇÕES INFORMÁTICAS, UNIP. LDA

  Portugalia

  Compania D4B - CONSULTORIA E SOLUÇÕES INFORMÁTICAS, UNIP. LDA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Software tehnic si stiintific. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Data administration software, web marketing, și software development. Are sediul în Senhora Da Hora, Portugalia.

 7. DOOAPP

  Franta

  Compania DOOAPP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Software tehnic si stiintific. Are sediul în Lille, Franta.

 8. FLEXSIM IBERIA

  Spania

  Compania FLEXSIM IBERIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Software tehnic si stiintific. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile simulation systems. Are sediul în Barcelona, Spania.

 9. INLECOM

  Belgia

  Compania INLECOM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Software tehnic si stiintific. Are sediul în Brussels, Belgia.

 10. SCIENTIFICWARE SRL

  Italia

  Compania SCIENTIFICWARE SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Software tehnic si stiintific. Are sediul în Roma, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Software tehnic si stiintific - Import export

Număr de rezultate

421 Intreprinderile