• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor

Rezultate pentru

Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor - Import export

 1. HÖR GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  HÖR GmbH develops, produces and sells electronic devices and charging software for PCs. The main areas of application are charging systems for photocopiers and other automatic machines, change dispensers, payment systems for vending machines, microwave leakage testers, timer switches. For us, it is crucial that all devices and systems can be operated as intuitively as possible. Since 1985, we have delivered more than 30, 000 charging systems for charging photocopies and prints with coins and/or rechargeable smart cards. We have developed charging systems for other areas of application in cooperation with our European and worldwide sales partners and have implemented them for our customers.

 2. MOLD INFO INVEST

  Romania

  Suntem o societate cu o vasta experienta in importul si distributia de masini de numarat, sortat si verificat bani, automate de schimbat bani, echipamente de procesat bancnote, aparate de verificat valuta.Oferim totodata si servicii postgarantie la aceste echipamente cu personal specializat la producatorii de masini de numarat, sortat si verificat bani. Din oferta noastra puteti cumpara online produsele noastre la care oferim garantie de la 12 pana la 24 de luni.

 3. MANTECHNICAL LTD

  Regatul Unit

  Compania MANTECHNICAL LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machines for handling money and securities, money and currency handling machine accessories and components, coin sorters, și coin wrapping machines. Are sediul în Nuneaton, Regatul Unit.

 4. KONTROLL SYSTEME SB AG

  Elvetia

  Compania KONTROLL SYSTEME SB AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plata automata - sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, self-service washing stations, self-service car washes, și Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor. Are sediul în Uetikon, Elvetia.

 5. EUROCOIN COMPONENTS, S.L.

  Spania

  Compania EUROCOIN COMPONENTS, S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile thermal printers, și industrial monitors. Are sediul în La Coruña, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ESE

  Belgia

  Compania ESE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlarea accesului - instalatii si material, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, Controlarea accesului - instalatii si material, road and motorway traffic control and regulation supplies, Cleansing products - industrial, și Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor. Are sediul în Affligem, Belgia.

 2. COUNTERMATIC

  Spania

  Compania COUNTERMATIC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Note detectors, ultraviolet counterfeit banknote detectors, banknote counting machines, și banknote verifying machines. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. TELLERMATE GMBH

  Germania

  Compania TELLERMATE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Contabilitate - masini, Plata automata - sisteme, Case de marcat automate, Contabilitate - masini, Plata automata - sisteme, case furniture, și Case de marcat automate. Are sediul în Heidelberg, Germania.

 4. AUTOMATIC INDUSTRIES

  Belgia

  Compania AUTOMATIC INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Plata automata - sisteme, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Curatare industriala - masini, Plata automata - sisteme, equipment for laundries, și Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. Are sediul în Hoboken, Belgia.

 5. PONTOPAY UNIPESSOAL LDA

  Portugalia

  Compania PONTOPAY UNIPESSOAL LDA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor. Are sediul în Vila Nova De Gaia, Portugalia.

 1. CIMA S.P.A.

  Italia

  Compania CIMA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarme si supraveghere - materiale si sisteme, Alarme si supraveghere - materiale si sisteme, și anti-theft inner doors. Are sediul în Mirandola, Italia.

 2. ACCEPTPAY LTD.

  Regatul Unit

  Compania ACCEPTPAY LTD., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor. Are sediul în London, Regatul Unit.

 1. SMART DEBIT

  Regatul Unit

  Compania SMART DEBIT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor. Are sediul în Bagshot, Regatul Unit.

 2. AUTOMATION EUROPE

  Belgia

  Compania AUTOMATION EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Contabilitate - masini, Plata automata - sisteme, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, Contabilitate - masini, Plata automata - sisteme, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, și Automation systems. Are sediul în Grobbendonk, Belgia.

 3. AZKOYEN PAYMENT TECHNOLOGIES

  Spania

  Compania AZKOYEN PAYMENT TECHNOLOGIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor. Are sediul în Peralta-Navarra, Spania.

 4. CASHMAG

  Franta

  Compania CASHMAG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automatic ticket machine, Safety automation, și coin counting machines. Are sediul în Cuers, Franta.

 5. GROUPE SURVEILLANCE MAROC

  Maroc

  Compania GROUPE SURVEILLANCE MAROC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile video surveillance systems, și queue management system. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 6. SADAMEL SA

  Elvetia

  Compania SADAMEL SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distribuitoare automate de bilete, și Distribuitoare automate de bilete. Are sediul în La Chaux-De-Fonds, Elvetia.

 7. AUTOMATENMÜLLER GMBH

  Germania

  Compania AUTOMATENMÜLLER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distribuitoare automate, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, Jocuri si jucarii, Jocuri video si electronice, Distribuitoare automate, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, Jocuri si jucarii, și Jocuri video si electronice. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 8. AFRA AG

  Elvetia

  Compania AFRA AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, Papetarie - articole, Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, și Papetarie - articole. Are sediul în Frauenfeld, Elvetia.

 1. AUTOMATEN BÖRSE GMBH

  Germania

  Compania AUTOMATEN BÖRSE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distribuitoare automate, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, Jocuri si jucarii, Jocuri video si electronice, Distribuitoare automate, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, Jocuri si jucarii, și Jocuri video si electronice. Are sediul în Hanau, Germania.

 2. AUTO-DATA FACHUNTERNEHMEN FÜR AUTOMATION UND DATENTECHNIK GES.

  Austria

  Compania AUTO-DATA FACHUNTERNEHMEN FÜR AUTOMATION UND DATENTECHNIK GES., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distribuitoare automate, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, Jocuri si jucarii, Jocuri video si electronice, Distribuitoare automate, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, Jocuri si jucarii, și Jocuri video si electronice. Are sediul în Graz, Austria.

 3. PAYTEC AG

  Elvetia

  Compania PAYTEC AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electricitate - componente si piese, Electricitate - aparate, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, Plata automata - sisteme, Electricitate - componente si piese, Electricitate - aparate, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, și Plata automata - sisteme. Are sediul în Effretikon, Elvetia.

 4. HORST GIMPEL AUTOMATENSERVICE GMBH

  Germania

  Compania HORST GIMPEL AUTOMATENSERVICE GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distribuitoare automate, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, Jocuri si jucarii, Jocuri video si electronice, Distribuitoare automate, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, Jocuri si jucarii, și Jocuri video si electronice. Are sediul în Schwalmstadt, Germania.

 5. GLAWE'S SPIELLADEN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania GLAWE'S SPIELLADEN GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distribuitoare automate, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, Jocuri si jucarii, Jocuri video si electronice, Distribuitoare automate, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, Jocuri si jucarii, și Jocuri video si electronice. Are sediul în Hamburg, Germania.

 6. NEPTING SAS

  Franta

  Compania NEPTING SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plata automata - sisteme, și Plata automata - sisteme. Are sediul în Montpellier, Franta.

 7. HP.WEBER GMBH & CO. POS-CASH KG

  Germania

  Compania HP.WEBER GMBH & CO. POS-CASH KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, Plata automata - sisteme, Case de marcat, Sisteme informatice, consiliere, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, Plata automata - sisteme, Case de marcat, și Sisteme informatice, consiliere. Are sediul în Pulsnitz, Germania.

 8. MONETECH CASH AUTOMATION GMBH

  Austria

  Compania MONETECH CASH AUTOMATION GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reproducerea documentelor - aparate pentru birou, Automate pentru schimbat bani, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, Distribuitoare automate de bilete, Reproducerea documentelor - aparate pentru birou, Automate pentru schimbat bani, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, și Distribuitoare automate de bilete. Are sediul în Lichtenwörth-Nadelburg, Austria.

 9. SIEG-AUTOMATEN KG

  Germania

  Compania SIEG-AUTOMATEN KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distribuitoare automate, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, Jocuri si jucarii, Jocuri video si electronice, Distribuitoare automate, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, Jocuri si jucarii, și Jocuri video si electronice. Are sediul în Overath, Germania.

 10. PINBALL PARADISE

  Germania

  Compania PINBALL PARADISE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distribuitoare automate, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, Jocuri si jucarii, Jocuri video si electronice, Distribuitoare automate, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, Jocuri si jucarii, și Jocuri video si electronice. Are sediul în Castrop-Rauxel, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit