• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • silozuri agricole

Rezultate pentru

Silozuri agricole - Import export

 1. VIBRAFLOOR

  Franta

  Verified by europages badge

  VIBRAFLOOR is the specialist manufacturer of emptying systems for bulk products, both fluid and cohesive. The VIBRAFLOOR system can be adapted to all types of storage: metal or concrete silos, hoppers, carriages, independent skips, ships, whatever their shape or size. Whether in cylindrical, rectangular, concrete or steel silos, domes, ships, lorries or carriages, Vibrafloor installs its emptying system, guaranteeing integral cleaning.

 2. BORGHI

  Italia

  Verified by europages badge

  Our product range includes: screw conveyors, chain conveyors, belt conveyors and pallet conveyors; bucket elevators; filters; rotary distributors; cleaning machines; dampers and specialised devices for product collection, discharge and extraction, with productivity varying from 10 to 300 t/h. Design and manufacture of complete agro-industrial systems, grain storage, silos plants, mills, rice mills, animal feed plants and port facilities. It also produces high-capacity industrial elevators for up to 1, 000 t/h.

 3. SILOS SPAIN INSTALACIONES, S.L.

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania SILOS SPAIN INSTALACIONES, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Silozuri agricole, Grain silos, silo construction, grain storage silos, Sheet metal water tank, Silozuri agricole, Storage silos, Farm silos, și animal feed silos. Are sediul în Madrid, Spania.

 4. GREEN QUALITY COFFEE USA LLC.

  Statele Unite ale Americii

  Compania GREEN QUALITY COFFEE USA LLC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile roasted and refined coffee export, coffee, arabica, robusta, și Green coffee. Are sediul în Boca Raton, Statele Unite ale Americii.

 5. GRAIN CAPITAL GC

  Ucraina

  Compania GRAIN CAPITAL GC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri agricole. Are sediul în Odessa, Ucraina.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SIMEZA - SILOS METÁLICOS ZARAGOZA S.L.U

  Spania

  Compania SIMEZA - SILOS METÁLICOS ZARAGOZA S.L.U, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Silozuri metalice, silos, Silozuri metalice, irrigation water tanks, și Farm silos. Are sediul în Utebo-Zaragoza, Spania.

 2. ALDO DEL CARLO DI ANNA E PAOLA DEL CARLO S.N.C.

  Italia

  Compania ALDO DEL CARLO DI ANNA E PAOLA DEL CARLO S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru acoperisuri, Silozuri agricole, Materiale pentru acoperisuri, tanks, Silozuri agricole, și sheet metal for reels. Are sediul în Porcari, Italia.

 3. SILOPRO GRAIN SYSTEMS

  Turcia

  Compania SILOPRO GRAIN SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silos, Storage silos, grain storage silos, și manufacture of hangars. Are sediul în Mersin, Turcia.

 4. ERGOMEC

  Italia

  Compania ERGOMEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Silozuri agricole, aluminum silos, silos, Silozuri agricole, și stainless steel silos. Are sediul în San Bonifacio, Italia.

 5. GEBR. LAUSMANN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania GEBR. LAUSMANN GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile contract grinding of cereals, toasted foods and allied products. Are sediul în Regensburg, Germania.

 1. IG PROCESS

  Franta

  Compania IG PROCESS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile extrusion. Are sediul în Saint-Cloud, Franta.

 2. SILOBOUW DECOCK P

  Belgia

  Compania SILOBOUW DECOCK P, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Silozuri agricole, silos, silo maintenance, silos and boilers, și Silozuri agricole. Are sediul în Torhout, Belgia.

 1. DE BUSSCHERE AGRI

  Belgia

  Compania DE BUSSCHERE AGRI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Silozuri agricole, agricultural machinery and equipment, Storage systems, mechanical treatment of waste water, și Silozuri agricole. Are sediul în Loppem, Belgia.

 2. LORANDI SILOS S.R.L.

  Italia

  Compania LORANDI SILOS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Silozuri agricole, Silozuri din material plastic, Silozuri agricole, și Silozuri din material plastic. Are sediul în Brescia, Italia.

 3. BECKER METALÚRGICA INDUSTRIAL

  Brazilia

  Compania BECKER METALÚRGICA INDUSTRIAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cereal mills. Are sediul în Gravataí, Brazilia.

 4. SLY FRANCE

  Franta

  Compania SLY FRANCE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Silozuri agricole, Silozuri agricole, și forest machinery work. Are sediul în Bournel, Franta.

 5. CEPI SPA

  Italia

  Compania CEPI SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Depozitare - materiale si sisteme, stainless steel silos, Storage systems, Depozitare - materiale si sisteme, și Storage silos. Are sediul în Forli, Italia.

 6. AGRITECH S.R.L.

  Italia

  Compania AGRITECH S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Silozuri agricole, Silozuri agricole, și augers. Are sediul în Calvisano, Italia.

 7. FRAME SPA

  Italia

  Compania FRAME SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Silozuri agricole, silos for warehousing and storage, silos, Silozuri agricole, și Storage silos. Are sediul în Ozzano Dell'emilia, Italia.

 8. HERMEX

  Franta

  Compania HERMEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Storage silos. Are sediul în Bellegarde, Franta.

 1. KMZ INDUSTRIES

  Ucraina

  Compania KMZ INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri agricole. Are sediul în Poltava Region, Karlivka, Ucraina.

 2. P+W METALLBAU GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania P+W METALLBAU GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Containere industriale, Tamplarie metalica, feronerie - utilaje si materiale, Storage silos, Containere industriale, silos, și Tamplarie metalica, feronerie - utilaje si materiale. Are sediul în Meckenbeuren, Germania.

 3. ALBRECHT INGENIEURBÜRO GMBH

  Germania

  Compania ALBRECHT INGENIEURBÜRO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Silozuri agricole, Manipulare continua a marfurilor - sisteme, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante, Silozuri agricole, Manipulare continua a marfurilor - sisteme, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, și Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante. Are sediul în Solingen, Germania.

 4. THERESIA HUMMELBRUNNER

  Austria

  Compania THERESIA HUMMELBRUNNER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Silozuri agricole, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Tractoare si remorci agricole, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Silozuri agricole, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Tractoare si remorci agricole, și Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. Are sediul în Eberstalzell, Austria.

 5. IHV SCHÜTTGUTTECHNIK E. RÖTTERS

  Germania

  Compania IHV SCHÜTTGUTTECHNIK E. RÖTTERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Agricultura - instalatii si echipamente, Silozuri agricole, Manipulare continua a marfurilor - sisteme, Constructii metalice usoare, Agricultura - instalatii si echipamente, Silozuri agricole, și Manipulare continua a marfurilor - sisteme. Are sediul în Rüdenhausen, Germania.

 6. RBTECH BACHMAIR BÄCKEREITECHNIK GMBH

  Austria

  Compania RBTECH BACHMAIR BÄCKEREITECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Silozuri agricole, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Silozuri agricole, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, și Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. Are sediul în Schwanenstadt, Austria.

 7. MICROPORE EUROPE H.-M. HEYEN UND N. M. HEYEN GBR

  Germania

  Compania MICROPORE EUROPE H.-M. HEYEN UND N. M. HEYEN GBR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Silozuri agricole, Utilaje pentru constructii, Manipulare continua a marfurilor - sisteme, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Silozuri agricole, Utilaje pentru constructii, Manipulare continua a marfurilor - sisteme, și Masini-unelte - prelucrarea metalelor. Are sediul în Bonn, Germania.

 8. PLANT EQUIPMENT

  Germania

  Compania PLANT EQUIPMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Silozuri agricole, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Manipulare continua a marfurilor - sisteme, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Silozuri agricole, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Manipulare continua a marfurilor - sisteme, și Masini-unelte - prelucrarea metalelor. Are sediul în Ludwigshafen, Germania.

 9. AGRORITET

  Ucraina

  Compania AGRORITET, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile grain storage silos, și cereal driers. Are sediul în Utv Yubileinyi, Dnipropetrovsk District, Ucraina.

 10. POLEM BV

  Olanda

  Compania POLEM BV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Agricultura - instalatii si echipamente, Silozuri agricole, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Constructii metalice usoare, Agricultura - instalatii si echipamente, Silozuri agricole, și Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. Are sediul în Lemmer, Olanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Silozuri agricole - Import export

Număr de rezultate

1.323 Intreprinderile