• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • servicii si societati postale

Rezultate pentru

Servicii si societati postale - Import export

 1. KING SERVIZI

  Italia

  Compania KING SERVIZI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii si societati postale, finance, loans to professionals, Servicii si societati postale, și perusals. Are sediul în Palermo, Italia.

 2. FRAMA UK LTD

  Regatul Unit

  Compania FRAMA UK LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii si societati postale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile franking machine, și franking machines. Are sediul în Hoddesdon, Regatul Unit.

 3. FRANCOTYP-POSTALIA

  Belgia

  Compania FRANCOTYP-POSTALIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Corespondenta - masini de prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii si societati postale, Masini de lipit etichete - aparate de birou, Servicii si societati postale, pricing guns, Masini de lipit etichete - aparate de birou, și franking machines. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 4. AUTOPOST TERMINAL OÜ

  Estonia

  Compania AUTOPOST TERMINAL OÜ, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comisionari pentru transporturi internationale, Servicii si societati postale, Transport expres, Comisionari pentru transporturi internationale, Servicii si societati postale, Transport expres, și international transport. Are sediul în TALLINN, Estonia.

 5. CITY POST EXPRESS

  Italia

  Compania CITY POST EXPRESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii si societati postale. Are sediul în Prato, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ORMAMAIL

  Spania

  Compania ORMAMAIL, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing direct. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii si societati postale, Imprimare digitala, Servicii si societati postale, Imprimare digitala, mailing, și logistics. Are sediul în La Muela-Zaragoza, Spania.

 2. KOERIER DDS SNELTRANSPORT

  Olanda

  Compania KOERIER DDS SNELTRANSPORT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii si societati postale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Express freight service, și express delivery. Are sediul în Westervoort, Olanda.

 3. MAIL BOXES ETC

  Suedia

  Compania MAIL BOXES ETC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii si societati postale, printing services, post office, Servicii si societati postale, și packaging and packing. Are sediul în Stockholm, Suedia.

 4. AUSTRIAN POST INTERNATIONAL DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania AUSTRIAN POST INTERNATIONAL DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii si societati postale. Are sediul în Bonn, Germania.

 5. INTER CASH BVBA

  Belgia

  Compania INTER CASH BVBA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii si societati postale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Corespondenta - masini de prelucrare, post offices, package delivery, Corespondenta - masini de prelucrare, și goods mailing services. Are sediul în Kinrooi, Belgia.

 1. AIRSELLI

  Franta

  Compania AIRSELLI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii si societati postale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile international delivery. Are sediul în Nogent Sur Oise, Franta.

 2. RUSCO INTERNATIONAL LOGISTICS WOLRDWIDE

  Turcia

  Compania RUSCO INTERNATIONAL LOGISTICS WOLRDWIDE, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii si societati postale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile moving abroad, fast delivery, și Wines - Russia. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. ZSP ZUSTELLSERVICE-PLUS GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ZSP ZUSTELLSERVICE-PLUS GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii si societati postale, Ziare si reviste, Servicii si societati postale, news, Ziare si reviste, și german dailies. Are sediul în Augsburg, Germania.

 2. LOGDIRECT

  Luxemburg

  Compania LOGDIRECT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creatie publicitara - graficieni, designeri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tipografie, Servicii si societati postale, Tipografie, Servicii si societati postale, direct marketing, și information technology sector consultancy. Are sediul în Leudelange, Luxemburg.

 3. E-PACKMAN

  Polonia

  Compania E-PACKMAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii si societati postale. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 4. FROWEIN HUIS AAN HUISBEZORGING

  Olanda

  Compania FROWEIN HUIS AAN HUISBEZORGING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii si societati postale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile distribution of newspapers. Are sediul în Emmen, Olanda.

 5. R. HESS PEGASUS KURIER

  Elvetia

  Compania R. HESS PEGASUS KURIER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier international de marfuri, Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, Servicii si societati postale, Transport rutier international de marfuri, Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, și Servicii si societati postale. Are sediul în Sempach, Elvetia.

 6. TROS GMBH

  Germania

  Compania TROS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier, Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, Servicii si societati postale, Transport rutier, Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, și Servicii si societati postale. Are sediul în Spenge, Germania.

 7. OPTIMA LOGISTICS UND COURIERSYSTEMS GMBH

  Germania

  Compania OPTIMA LOGISTICS UND COURIERSYSTEMS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier - servicii logistice, Taximetrie - firme, Mesagerie internationala, Servicii si societati postale, Transport rutier - servicii logistice, Taximetrie - firme, Mesagerie internationala, și Servicii si societati postale. Are sediul în München, Germania.

 8. TERRASPRINT KURIER GUNNAR ZIESCHE DRESDEN

  Germania

  Compania TERRASPRINT KURIER GUNNAR ZIESCHE DRESDEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, Servicii si societati postale, Comisionari pentru transporturi internationale, Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, Servicii si societati postale, și Comisionari pentru transporturi internationale. Are sediul în Dresden, Germania.

 1. GO! GENERAL OVERNIGHT EXPRESS+CITY LOGISTICS GMBH

  Germania

  Compania GO! GENERAL OVERNIGHT EXPRESS+CITY LOGISTICS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier international de marfuri, Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, Servicii si societati postale, Transport rutier international de marfuri, Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, și Servicii si societati postale. Are sediul în Braunschweig, Germania.

 2. KKD KERNER KURIER DIENST

  Germania

  Compania KKD KERNER KURIER DIENST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier, Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, Servicii si societati postale, Transport rutier, Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, și Servicii si societati postale. Are sediul în Kernen, Germania.

 3. CARE COURIER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania CARE COURIER GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier, Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, Servicii si societati postale, Transport rutier, Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, și Servicii si societati postale. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 4. XPRESS COURIER FINKE

  Germania

  Compania XPRESS COURIER FINKE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier, Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, Servicii si societati postale, Transport rutier, Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, și Servicii si societati postale. Are sediul în Hilden, Germania.

 5. SCHABAUER KURIERDIENST UND SPEDITION

  Germania

  Compania SCHABAUER KURIERDIENST UND SPEDITION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier, Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, Servicii si societati postale, Transport rutier, Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, și Servicii si societati postale. Are sediul în Recklinghausen, Germania.

 6. ECKL EXPRESS & LOGISTIK GMBH

  Germania

  Compania ECKL EXPRESS & LOGISTIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, Servicii si societati postale, Docuri si antrepozite, Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, Servicii si societati postale, și Docuri si antrepozite. Are sediul în Regensburg, Germania.

 7. MWT KURIER EXPRESS

  Austria

  Compania MWT KURIER EXPRESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier - servicii logistice, Transporturi exceptionale, Mesagerie internationala, Servicii si societati postale, Transport rutier - servicii logistice, Transporturi exceptionale, Mesagerie internationala, și Servicii si societati postale. Are sediul în Matrei Am Brenner, Austria.

 8. STEHR TRANSPORTE GMBH

  Germania

  Compania STEHR TRANSPORTE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier, Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, Servicii si societati postale, Transport rutier, Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, și Servicii si societati postale. Are sediul în Horstmar, Germania.

 9. WORLD COURIER DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania WORLD COURIER DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier, Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, Servicii si societati postale, Transport rutier, Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, și Servicii si societati postale. Are sediul în Rüsselsheim, Germania.

 10. LAGERMAX AED GMBH & CO KG

  Austria

  Compania LAGERMAX AED GMBH & CO KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mesagerie internationala, Servicii si societati postale, Comisionari pentru transporturi internationale, Expeditori si consolidatori, Mesagerie internationala, Servicii si societati postale, Comisionari pentru transporturi internationale, și Expeditori si consolidatori. Are sediul în Wien, Austria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Servicii si societati postale - Import export

Număr de rezultate

3.315 Intreprinderile