• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta

Rezultate pentru

Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta - Import export

 1. SOCCORSO STRADALE GARAGE MEDITERRANEO DI MILONE NICOLA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SOCCORSO STRADALE GARAGE MEDITERRANEO DI MILONE NICOLA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorcare si depanare - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta, și Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta. Are sediul în Modugno, Italia.

 2. AMBULÂNCIAS PORTO

  Portugalia

  Compania AMBULÂNCIAS PORTO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta, Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta, ambulance services, ambulances, și ambulance aircraft. Are sediul în Matosinhos, Portugalia.

 3. VEM VALENCIANA DE EMERGENCIAS MÉDICAS

  Spania

  Compania VEM VALENCIANA DE EMERGENCIAS MÉDICAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta, health care, și Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta. Are sediul în VALENCIA, Spania.

 4. ENAK AMBULANCE

  Turcia

  Compania ENAK AMBULANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ambulances. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. ENAK AMBULANCE

  Turcia

  Compania ENAK AMBULANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LENREK INFORMATIQUE

  Franta

  Compania LENREK INFORMATIQUE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Healthcare software, și hospital software. Are sediul în Eleu-Dit-Leauwette, Franta.

 2. EURO DESIGN PLASTIC LTD

  Turcia

  Compania EURO DESIGN PLASTIC LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ambulances, upholstery for commercial vehicles, și minibuses. Are sediul în Bursa, Turcia.

 3. AMBULANS A.S.

  Turcia

  Compania AMBULANS A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ambulances, și stretchers. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. AMBULANZE ROMA MEDICAL

  Italia

  Compania AMBULANZE ROMA MEDICAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ambulances, patient transport, și roadside assistance vehicles. Are sediul în Roma, Italia.

 5. ALPIN INTERNATIONAL AMBULANCE

  Turcia

  Compania ALPIN INTERNATIONAL AMBULANCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. AMBULANZ ENGEL

  Germania

  Compania AMBULANZ ENGEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambulante, patient transport, air ambulance, și Ambulante. Are sediul în Remseck, Germania.

 2. WARNINGSYSTEMS

  Danemarca

  Compania WARNINGSYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial electronics products and equipment, radio equipments, și electronic signs. Are sediul în Odense, Danemarca.

 1. BSE AMBULANCES

  Franta

  Compania BSE AMBULANCES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - constructie si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambulante si transporturi funerare, Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta, Materiale medicale, preparation of special vehicles for civil defence and the fire brigade, Ambulante si transporturi funerare, Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta, și Materiale medicale. Are sediul în Hendaye Cedex, Franta.

 2. AUTOREDO

  Belgia

  Compania AUTOREDO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - vehicule si materiale de transport, Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta, Import-export - vehicule si materiale de transport, Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta, și special vehicles. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 3. SINOGLOW INC.

  Statele Unite ale Americii

  Compania SINOGLOW INC., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta. Are sediul în Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

 4. JORDAN LIGHT VEHICLE MANUFACTURING

  Iordania

  Compania JORDAN LIGHT VEHICLE MANUFACTURING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta. Are sediul în Amman 11180, Jordan, Iordania.

 5. EMS MOBIL SISTEMLER

  Turcia

  Compania EMS MOBIL SISTEMLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ambulances, medical articles, casualty stretchers, și dialysis equipped ambulances. Are sediul în Ankara, Turcia.

 6. HPS SERVICIOS SANITARIOS

  Spania

  Compania HPS SERVICIOS SANITARIOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta. Are sediul în Tordera, Spania.

 7. DIAC MEDICAL

  Olanda

  Compania DIAC MEDICAL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta, și Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta. Are sediul în Harlingen, Olanda.

 8. INTEGRA S.R.L.

  Italia

  Compania INTEGRA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - constructie si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta, Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta, outfitting special vehicles for fire service, motor vehicles for civil defence, și ambulances. Are sediul în Borgo San Michele, Italia.

 1. CROCE BLU MILANO COOPERATIVA SOCIALE ONLUS

  Italia

  Compania CROCE BLU MILANO COOPERATIVA SOCIALE ONLUS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta. Are sediul în Senago, Italia.

 2. PARAMED INTERNATIONAL FZCO

  Emiratele Arabe Unite

  Compania PARAMED INTERNATIONAL FZCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ambulances, și medical equipment. Are sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

 3. P A F

  Italia

  Compania P A F, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile social and health care, transport of disabled persons, ambulances, și patient transport. Are sediul în Francavilla Fontana, Italia.

 4. KUCUKCALIK SAGLIK AMBULANS

  Turcia

  Compania KUCUKCALIK SAGLIK AMBULANS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ambulance services, și ambulances. Are sediul în Konya, Turcia.

 5. SUD ASSISTANCE

  Belgia

  Compania SUD ASSISTANCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile medical transport, și Transport of medical equipment. Are sediul în Hotton, Belgia.

 6. AMBULANCIAS AUTÓNOMAS

  Spania

  Compania AMBULANCIAS AUTÓNOMAS, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile patient transport, și emergency unit. Are sediul în Aldaia-Valencia, Spania.

 7. FLYING DOCTORS

  Spania

  Compania FLYING DOCTORS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta, Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta, medical transport, patient transport, și homecare. Are sediul în Torremolinos-Málaga, Spania.

 8. SALVAVIDA, TRANSPORTE DE DOENTES LDA

  Portugalia

  Compania SALVAVIDA, TRANSPORTE DE DOENTES LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambulances. Are sediul în Pedroso Vng, Portugalia.

 9. YASAM OZEL AMBULANS & ÖZEL AMBULANS AMBULANCE

  Turcia

  Compania YASAM OZEL AMBULANS & ÖZEL AMBULANS AMBULANCE, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile high-alloy steel. Are sediul în Ankara, Turcia.

 10. M E D T E C - V O P , SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania M E D T E C - V O P , SPOL. S R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - constructie si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta, și Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. Are sediul în Hradec Kralove, Republica Ceha.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit