• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • servicii pentru exploatari miniere

Rezultate pentru

Servicii pentru exploatari miniere - Import export

 1. ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS

  Turcia

  Compania ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Exploatari de suprafata - utilaje si materiale, Servicii pentru exploatari miniere, Exploatari de suprafata - utilaje si materiale, și Servicii pentru exploatari miniere. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. ABG ENTERPRISE

  Turcia

  Compania ABG ENTERPRISE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru exploatari miniere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bentonite, marble bathroom top, travertine, și granite. Are sediul în Ankara, Turcia.

 3. GRAFIT MADENCILIK SANAYI VE TICARET A.S

  Turcia

  Compania GRAFIT MADENCILIK SANAYI VE TICARET A.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru exploatari miniere. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. GEOVARIANCES

  Franta

  Compania GEOVARIANCES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru exploatari miniere. Are sediul în Avon Cedex, Franta.

 5. SIAN ENTERPRISES

  Pakistan

  Compania SIAN ENTERPRISES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru exploatari miniere. Are sediul în Gujranwala, Pakistan.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ASSOCIATION BRANTON

  Ucraina

  Compania ASSOCIATION BRANTON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru exploatari miniere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal laminates, și geological surveys. Are sediul în Dnipro, Ucraina.

 2. KENEMA GLOBAL INVESTMENT SL

  Sierra Leone

  Compania KENEMA GLOBAL INVESTMENT SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru exploatari miniere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile 8k gold jewellery, și cut diamonds. Are sediul în Kenema, Sierra Leone.

 3. TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI

  Turcia

  Compania TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractia minereurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii pentru exploatari miniere, Plumb si aliaje, Servicii pentru exploatari miniere, zinc, și Plumb si aliaje. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. GARMOOZ MINING SERVICES LLC

  Oman

  Compania GARMOOZ MINING SERVICES LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru exploatari miniere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mining products, și limestone. Are sediul în Muscat, Oman.

 5. ANAND TALC

  Egipt

  Compania ANAND TALC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru exploatari miniere. Are sediul în Cairo, Egipt.

 1. KAZSPECGEOLOGIYA

  Kazahstan

  Compania KAZSPECGEOLOGIYA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru exploatari miniere. Are sediul în Almatyi, Kazahstan.

 2. OZSOYLAR NATURAL STONE

  Turcia

  Compania OZSOYLAR NATURAL STONE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru exploatari miniere. Are sediul în Mugla, Turcia.

 1. OZPAMIR MAINING

  Turcia

  Compania OZPAMIR MAINING, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru exploatari miniere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile natural talc. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. KORKMAZLAR MINIG CO

  Turcia

  Compania KORKMAZLAR MINIG CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru exploatari miniere. Are sediul în Aydin, Turcia.

 3. CETAŞ GRUP

  Turcia

  Compania CETAŞ GRUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru exploatari miniere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile slates for construction work, și coloured sand. Are sediul în Erzincan, Turcia.

 4. A . M . H . BATRAN MINE TALC COM

  Egipt

  Compania A . M . H . BATRAN MINE TALC COM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru exploatari miniere. Are sediul în Giza, Egipt.

 5. LANZBAUMASCHINEN GMBH

  Germania

  Compania LANZBAUMASCHINEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Repararea echipamentelor industriale, Servicii pentru exploatari miniere, Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Repararea echipamentelor industriale, Servicii pentru exploatari miniere, și Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. Are sediul în Hutthurm, Germania.

 6. HIDRAULIC CHILE E.I.R.L.

  Chile

  Compania HIDRAULIC CHILE E.I.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru exploatari miniere. Are sediul în Santiago, Chile.

 7. AK DOGALTAS

  Turcia

  Compania AK DOGALTAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru exploatari miniere. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 8. NITCO TRADING CO.

  Turcia

  Compania NITCO TRADING CO., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Mine si cariere - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii pentru exploatari miniere, spare parts, import, export, și Servicii pentru exploatari miniere. Are sediul în Ankara, Turcia.

 1. BNB MADENCİLİK

  Turcia

  Compania BNB MADENCİLİK, care își desfășoară activitatea în domeniul Granule si praf de marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii pentru exploatari miniere, calcium carbonate, calcite, fodder, și Servicii pentru exploatari miniere. Are sediul în Manisa Akhisar, Turcia.

 2. PERLITSAN INDUSTRIAL RAW MATERIAL & MINING INC.

  Turcia

  Compania PERLITSAN INDUSTRIAL RAW MATERIAL & MINING INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru exploatari miniere. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. FELIX LJUBEC

  Slovenia

  Compania FELIX LJUBEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru exploatari miniere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti dintate, automatic turning, și Roti dintate. Are sediul în Ptuj, Slovenia.

 4. AYSAN

  Turcia

  Compania AYSAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru exploatari miniere. Are sediul în Eskisehir, Turcia.

 5. TINAS MADENCILIK

  Turcia

  Compania TINAS MADENCILIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru exploatari miniere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bentonite, și litter box sand. Are sediul în Eskişehir, Turcia.

 6. ÖZERLER MERMER

  Turcia

  Compania ÖZERLER MERMER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru exploatari miniere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile white marble, marble indoor flooring for industrial buildings, și marble blocks. Are sediul în Pendik, Turcia.

 7. OZCENGIZ AS

  Turcia

  Compania OZCENGIZ AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru exploatari miniere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile litter box sand, și bentonite. Are sediul în Adana, Turcia.

 8. BROMINE

  Maroc

  Compania BROMINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii pentru exploatari miniere, și Servicii pentru exploatari miniere. Are sediul în Errachidia, Maroc.

 9. VAN MERMER

  Turcia

  Compania VAN MERMER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru exploatari miniere. Are sediul în Van, Turcia.

 10. FORMHALLS VINTAGE & RACING

  Regatul Unit

  Compania FORMHALLS VINTAGE & RACING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Capsatoare si pistoale cu cuie pentru ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudare si brazare - aparate si materiale, Servicii pentru exploatari miniere, Sudare si brazare - aparate si materiale, și Servicii pentru exploatari miniere. Are sediul în Salisbury, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Servicii pentru exploatari miniere - Import export

Număr de rezultate

1.003 Intreprinderile