• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • seruri si vaccinuri

Rezultate pentru

Seruri si vaccinuri - Import export

 1. TEKNOLABO A.S.S.I. SRL - TKA

  Italia

  Compania TEKNOLABO A.S.S.I. SRL - TKA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si materiale pentru industria chimica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Seruri si vaccinuri, Autoclave, Seruri si vaccinuri, Autoclave, clinical chemistry analyzers, și water ultra filtration systems. Are sediul în Lacchiarella, Italia.

 2. TKA-TEKNOLABO ASSI SRL

  Italia

  Compania TKA-TEKNOLABO ASSI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie - produse de laborator. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Seruri si vaccinuri, Seruri si vaccinuri, și autoclaves for sterilizing. Are sediul în Lacchiarella, Italia.

 3. MONDOMED

  Belgia

  Compania MONDOMED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica medicala si chirurgicala - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chirurgie - instrumente, Seruri si vaccinuri, orthopaedic equipment, Chirurgie - instrumente, medical and surgical equipment, și Seruri si vaccinuri. Are sediul în Hamont-Achel, Belgia.

 4. MED-EXPERT SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania MED-EXPERT SP. Z O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri de studii medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Seruri si vaccinuri, occupational medicine, paediatric assistance, Seruri si vaccinuri, și family counselling. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 5. AMARTE CO., LTD.

  Coreea de Sud

  Compania AMARTE CO., LTD., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cosmetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de ingrijire a pielii, Creme cosmetice, Seruri si vaccinuri, Produse de ingrijire a pielii, Creme cosmetice, Seruri si vaccinuri, și natural cosmetics. Are sediul în Chung Cheong Buk-Do, Coreea de Sud.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CROMA-PHARMA GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania CROMA-PHARMA GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Farmaceutice - produse de baza si auxiliare, Medicamente, Produse fitoterapeutice, Seruri si vaccinuri, Farmaceutice - produse de baza si auxiliare, Medicamente, Produse fitoterapeutice, și Seruri si vaccinuri. Are sediul în Leobendorf, Austria.

 2. SMUKKESTE.COM

  Danemarca

  Compania SMUKKESTE.COM, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Seruri si vaccinuri. Are sediul în København K, Danemarca.

 3. PPD CENTRAL LAB

  Belgia

  Compania PPD CENTRAL LAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Seruri si vaccinuri, Seruri si vaccinuri, laboratory diagnosis, Biology - studies and research, și biopharmaceutical products. Are sediul în Sint-Stevens-Woluwe, Belgia.

 4. AMEDIS-UE AG

  Elvetia

  Compania AMEDIS-UE AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de baza si aditivi pentru stomatologie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de baza si auxiliare pentru medicamente, Seruri si vaccinuri, Produse farmaceutice, Medicamente, Produse de baza si auxiliare pentru medicamente, Seruri si vaccinuri, Produse farmaceutice, și Medicamente. Are sediul în Unterentfelden, Elvetia.

 5. APTEC

  Belgia

  Compania APTEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Seruri si vaccinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reactivi de diagnostic, Reactivi de diagnostic, și clinical diagnosis. Are sediul în Sint-Niklaas, Belgia.

 1. VETERINARY INSTITUTE JSC SUBOTICA

  Serbia

  Compania VETERINARY INSTITUTE JSC SUBOTICA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Seruri si vaccinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru animale de crescatorie, pharmaceutical products for veterinary use, și Hrana pentru animale de crescatorie. Are sediul în Subotica, Serbia.

 2. IMUNA PHARM, AS

  Slovacia

  Compania IMUNA PHARM, AS, care își desfășoară activitatea în domeniul Reactivi de diagnostic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Seruri si vaccinuri, dialysis, și Seruri si vaccinuri. Are sediul în Sarisske Michalany, Slovacia.

 1. SYMBIO PHARM GMBH

  Germania

  Compania SYMBIO PHARM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Seruri si vaccinuri, Farmaceutice - produse de baza si auxiliare, Seruri si vaccinuri, și Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. Are sediul în Herborn, Germania.

 2. BIOTREND CHEMIKALIEN GMBH

  Germania

  Compania BIOTREND CHEMIKALIEN GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Seruri si vaccinuri. Are sediul în Köln, Germania.

 3. BIO WEST

  Franta

  Compania BIO WEST, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Seruri si vaccinuri, Import-export - agenti, Seruri si vaccinuri, și Import-export - agenti. Are sediul în Nuaillé, Franta.

 4. BIOVAC

  Franta

  Compania BIOVAC, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Seruri si vaccinuri, Produse veterinare, Seruri si vaccinuri, și Produse veterinare. Are sediul în Beaucouze, Franta.

 5. IMRES B.V.

  Olanda

  Compania IMRES B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Seruri si vaccinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Medicamente, Produse farmaceutice, și Medicamente. Are sediul în Lelystad, Olanda.

 6. INSTITUT JACQUES BOY

  Franta

  Compania INSTITUT JACQUES BOY, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Seruri si vaccinuri, Aparate si instrumente stiintifice, Seruri si vaccinuri, și Aparate si instrumente stiintifice. Are sediul în Reims Cedex 2, Franta.

 7. DRAAKON GROUP

  Turcia

  Compania DRAAKON GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Seruri si vaccinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie si carton - produse finite, medical-sanitary articles, și Hartie si carton - produse finite. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. GRANDE PHARMACIE DE LA PART

  Franta

  Compania GRANDE PHARMACIE DE LA PART, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Medicamente, Seruri si vaccinuri, Medicamente, și Seruri si vaccinuri. Are sediul în Lyon, Franta.

 1. MSD (NORGE) AS

  Norvegia

  Compania MSD (NORGE) AS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Specialitati farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Seruri si vaccinuri, Produse farmaceutice, și Seruri si vaccinuri. Are sediul în Drammen, Norvegia.

 2. INTERNATIONAL HAOTIAN TECHNOLOGY CO., LTD.

  China

  Compania INTERNATIONAL HAOTIAN TECHNOLOGY CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Seruri si vaccinuri. Are sediul în Xiamen, China.

 3. ALK-ABELLO A/S

  Danemarca

  Compania ALK-ABELLO A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Seruri si vaccinuri, și Seruri si vaccinuri. Are sediul în Hörsholm, Danemarca.

 4. SELBORNE BIOLOGICAL SERVICES LIMITED

  Regatul Unit

  Compania SELBORNE BIOLOGICAL SERVICES LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Seruri si vaccinuri, și Seruri si vaccinuri. Are sediul în Alton, Regatul Unit.

 5. MOSIN BIOTECH CO.,LTD

  Coreea de Sud

  Compania MOSIN BIOTECH CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Seruri si vaccinuri. Are sediul în Daejeon, Coreea de Sud.

 6. COOPERATIVA FARMACEUTICA VASCONGADA

  Spania

  Compania COOPERATIVA FARMACEUTICA VASCONGADA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Seruri si vaccinuri, și Seruri si vaccinuri. Are sediul în Zaratamo, Spania.

 7. RHEIN BIOTECH GESELLSCHAFT FÜR NEUE BIOTECHNOLOGISCHE PROZESSE UND PRODUKTE MBH

  Germania

  Compania RHEIN BIOTECH GESELLSCHAFT FÜR NEUE BIOTECHNOLOGISCHE PROZESSE UND PRODUKTE MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Seruri si vaccinuri, și Seruri si vaccinuri. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 8. OMID DAROU SALAMAT CO.

  Iran

  Compania OMID DAROU SALAMAT CO., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Seruri si vaccinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile primary pharmaceutical products. Are sediul în Tehran, Iran.

 9. IZO SPA

  Italia

  Compania IZO SPA, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Seruri si vaccinuri, și Seruri si vaccinuri. Are sediul în Brescia (Bs), Italia.

 10. SKILLR

  Olanda

  Compania SKILLR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Seruri si vaccinuri. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit