• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sarma si cablu din metale neferoase

Rezultate pentru

Sarma si cablu din metale neferoase - Import export

 1. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Manufacture of technical assemblies from metal, in particular from wire and sheet metal. Processing of 0.5 to 14 mm dia. wire, including small batches of steel, spring steel and stainless steel. Since 1830, wire goods have been demonstrably produced in the Volcanic Eifel region of Germany. In this almost 200-year-old tradition, our experienced employees have been producing baskets and grids made of wire and sheet metal with the aid of modern machines at our Hillesheim site since 1997. Development, manufacturing and distribution of wire and metal goods for industrial, commercial kitchen and laboratory applications as well as for medical technology and the pharmaceutical industry, particularly wire baskets, grilles and racks.

 2. ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED

  Regatul Unit

  Compania ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Trefilarea metalelor neferoase, alloy wire drawn rods, și Trefilarea metalelor neferoase. Are sediul în Brierley Hill, Regatul Unit.

 3. EXPERT-CABLE, LLC

  Rusia

  Compania EXPERT-CABLE, LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale neferoase, Sarma si cablu din otel, Sarma si cablu din cupru, Sarma si cablu din aluminiu, Sarma si cablu din metale neferoase, Sarma si cablu din otel, Sarma si cablu din cupru, și Sarma si cablu din aluminiu. Are sediul în Oryol District, Rusia.

 4. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Germania

  Compania TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale neferoase, Construcții industriale, Constructii metalice usoare, Grile, grilaje si panze metalice, Sarma si cablu din metale neferoase, Construcții industriale, Constructii metalice usoare, și Grile, grilaje si panze metalice. Are sediul în Bünde, Germania.

 5. WÜRTTEMBERGISCHE ALLPLASTIK GMBH

  Germania

  Compania WÜRTTEMBERGISCHE ALLPLASTIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile closures, plastic plugs, Quick closing mechanisms, și strings. Are sediul în Herrenberg, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BIRIKIM KABLO

  Turcia

  Compania BIRIKIM KABLO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale neferoase. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. FILS ET CABLE DE LORRAINE

  Franta

  Compania FILS ET CABLE DE LORRAINE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din otel, Oteluri si metale - prelucrare, stainless steel cables, Sarma si cablu din otel, și Oteluri si metale - prelucrare. Are sediul în Schoeneck, Franta.

 3. OTTO BERGFELD H.-H. SOHN GMBH & CO KG

  Germania

  Compania OTTO BERGFELD H.-H. SOHN GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale feroase, Sarma si cablu din metale neferoase, Grile, grilaje si panze metalice, Materiale si produse refractare, Sarma si cablu din metale feroase, Sarma si cablu din metale neferoase, Grile, grilaje si panze metalice, și Materiale si produse refractare. Are sediul în Altena, Germania.

 4. LEWIS WIRE LIMITED

  Regatul Unit

  Compania LEWIS WIRE LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stainless steel wires. Are sediul în Sheffield, Regatul Unit.

 5. BEKON KABEL GMBH

  Germania

  Compania BEKON KABEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din cupru, Sarma si cablu din cupru, și electrical cables and wires. Are sediul în Nuthe-Urstromtal, Germania.

 1. 2M KABLO

  Turcia

  Compania 2M KABLO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri electrice, Copper Cables, Cabluri electrice, armoured cables, și coaxial cables. Are sediul în Silivri, Turcia.

 2. ELECTRO SHUNT INDUSTRIE

  Franta

  Compania ELECTRO SHUNT INDUSTRIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale feroase, și Sarma si cablu din metale feroase. Are sediul în Bazeilles, Franta.

 1. JINGDA GROUP

  Regatul Unit

  Compania JINGDA GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale neferoase. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. ARMACENTRE

  Franta

  Compania ARMACENTRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale neferoase, Sarma si cablu din metale neferoase, metal reinforcements for the building trade, și beams. Are sediul în Colombe, Franta.

 3. AQUITAINE RESSORT

  Franta

  Compania AQUITAINE RESSORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi, Resorturi, Oteluri si metale - prelucrare, Lanturi, Resorturi, și Oteluri si metale - prelucrare. Are sediul în Beychac-Et-Caillau, Franta.

 4. RESSORTS MASSELIN

  Franta

  Compania RESSORTS MASSELIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Resorturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale feroase, Sarma si cablu din metale neferoase, Sarma si cablu din metale feroase, și Sarma si cablu din metale neferoase. Are sediul în Petit Quevilly Cédex, Franta.

 5. LLC "TEHPROVOD"

  Ucraina

  Compania LLC "TEHPROVOD", este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aluminium wire, și drawn copper products. Are sediul în Zaporizhzhia, Ucraina.

 6. DROME ARMATURES BETON

  Franta

  Compania DROME ARMATURES BETON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale neferoase, Sarma si cablu din metale neferoase, concrete reinforcements, metal reinforcements for the building trade, și steel bending. Are sediul în Eurre, Franta.

 7. EKTRO

  Franta

  Compania EKTRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale neferoase, Sarma si cablu din metale neferoase, și crimping. Are sediul în Monistrol-Sur-Loire, Franta.

 8. INCOFIL TECH S.R.L.

  Italia

  Compania INCOFIL TECH S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale neferoase, Sarma si cablu din metale neferoase, și Stainless steel cables and accessories. Are sediul în Pergine Valsugana, Italia.

 1. PROMETAL

  Franta

  Compania PROMETAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale neferoase, Oteluri si metale - prelucrare, Sarma si cablu din metale neferoase, bracing for building, Oteluri si metale - prelucrare, și reinforced concrete. Are sediul în Heimsbrunn, Franta.

 2. WILLY WEBER

  Germania

  Compania WILLY WEBER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale neferoase, Resorturi, Grile, grilaje si panze metalice, Grilaje metalice, Sarma si cablu din metale neferoase, Resorturi, Grile, grilaje si panze metalice, și Grilaje metalice. Are sediul în Konstanz, Germania.

 3. ZIMMERMANN, STEINER AG

  Elvetia

  Compania ZIMMERMANN, STEINER AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale neferoase, Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, Plastic - ambalaje, Finisari, Sarma si cablu din metale neferoase, Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, Plastic - ambalaje, și Finisari. Are sediul în Altendorf, Elvetia.

 4. INSERLEC

  Franta

  Compania INSERLEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale neferoase, și Sarma si cablu din metale neferoase. Are sediul în Blyes, Franta.

 5. REINHOLD HEPP PRÄZISIONSDREHTECHNIK E.K.

  Germania

  Compania REINHOLD HEPP PRÄZISIONSDREHTECHNIK E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale neferoase, Unelte de mana fara motor, Produse veterinare, Cauciuc si plastic - prelucrare, Sarma si cablu din metale neferoase, Unelte de mana fara motor, Produse veterinare, și Cauciuc si plastic - prelucrare. Are sediul în Oggelshausen, Germania.

 6. ZOONLAB GMBH

  Germania

  Compania ZOONLAB GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale feroase, Sarma si cablu din metale neferoase, Construcții industriale, Constructii metalice usoare, Sarma si cablu din metale feroase, Sarma si cablu din metale neferoase, Construcții industriale, și Constructii metalice usoare. Are sediul în Castrop-Rauxel, Germania.

 7. KUNOW GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania KUNOW GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale neferoase, Table pentru matritare, Grile, grilaje si panze metalice, Panze metalice si plase metalice, Sarma si cablu din metale neferoase, Table pentru matritare, Grile, grilaje si panze metalice, și Panze metalice si plase metalice. Are sediul în Altena, Germania.

 8. MANTZ INDUSTRIEPRODUKTE

  Germania

  Compania MANTZ INDUSTRIEPRODUKTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel, Metale pretioase si speciale, Sarma si cablu din metale feroase, Sarma si cablu din metale neferoase, Otel, Metale pretioase si speciale, Sarma si cablu din metale feroase, și Sarma si cablu din metale neferoase. Are sediul în Herrsching, Germania.

 9. HADRA DRAHTWAREN

  Germania

  Compania HADRA DRAHTWAREN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale neferoase, Material plastic - produse pentru industrie, Magazine - amenajare, Carton - fabricare, Sarma si cablu din metale neferoase, Material plastic - produse pentru industrie, Magazine - amenajare, și Carton - fabricare. Are sediul în Twistringen, Germania.

 10. SEILEREI REHM

  Germania

  Compania SEILEREI REHM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale feroase, Cabluri - accesorii, Sarma si cablu din metale neferoase, Ridicare - materiale si accesorii, Sarma si cablu din metale feroase, Cabluri - accesorii, Sarma si cablu din metale neferoase, și Ridicare - materiale si accesorii. Are sediul în Kirchberg, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit