• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sarma si cablu din metale neferoase

Rezultate pentru

Sarma si cablu din metale neferoase - Import export

 1. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Manufacture of technical assemblies from metal, in particular from wire and sheet metal. Processing of 0.5 to 14 mm dia. wire, including small batches of steel, spring steel and stainless steel. Since 1830, wire goods have been demonstrably produced in the Volcanic Eifel region of Germany. In this almost 200-year-old tradition, our experienced employees have been producing baskets and grids made of wire and sheet metal with the aid of modern machines at our Hillesheim site since 1997. Development, manufacturing and distribution of wire and metal goods for industrial, commercial kitchen and laboratory applications as well as for medical technology and the pharmaceutical industry, particularly wire baskets, grilles and racks.

 2. EXPERT-CABLE, LLC

  Rusia

  Compania EXPERT-CABLE, LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale neferoase, Sarma si cablu din otel, Sarma si cablu din cupru, Sarma si cablu din aluminiu, Sarma si cablu din metale neferoase, Sarma si cablu din otel, Sarma si cablu din cupru, și Sarma si cablu din aluminiu. Are sediul în Oryol District, Rusia.

 3. ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED

  Regatul Unit

  Compania ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Trefilarea metalelor neferoase, alloy wire drawn rods, și Trefilarea metalelor neferoase. Are sediul în Brierley Hill, Regatul Unit.

 4. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Germania

  Compania TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale neferoase, Construcții industriale, Constructii metalice usoare, Grile, grilaje si panze metalice, Sarma si cablu din metale neferoase, Construcții industriale, Constructii metalice usoare, și Grile, grilaje si panze metalice. Are sediul în Bünde, Germania.

 5. WÜRTTEMBERGISCHE ALLPLASTIK GMBH

  Germania

  Compania WÜRTTEMBERGISCHE ALLPLASTIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile closures, plastic plugs, Quick closing mechanisms, și strings. Are sediul în Herrenberg, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BIRIKIM KABLO

  Turcia

  Compania BIRIKIM KABLO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale neferoase. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. SYNFLEX

  Franta

  Compania SYNFLEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dielectric adhesive tapes. Are sediul în Corbeil Essonnes, Franta.

 3. AQUITAINE RESSORT

  Franta

  Compania AQUITAINE RESSORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi, Resorturi, Oteluri si metale - prelucrare, Lanturi, Resorturi, și Oteluri si metale - prelucrare. Are sediul în Beychac-Et-Caillau, Franta.

 4. INCOFIL TECH S.R.L.

  Italia

  Compania INCOFIL TECH S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale neferoase, Sarma si cablu din metale neferoase, și Stainless steel cables and accessories. Are sediul în Pergine Valsugana, Italia.

 5. JINGDA GROUP

  Regatul Unit

  Compania JINGDA GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale neferoase. Are sediul în London, Regatul Unit.

 1. PROMETAL

  Franta

  Compania PROMETAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale neferoase, Oteluri si metale - prelucrare, Sarma si cablu din metale neferoase, bracing for building, Oteluri si metale - prelucrare, și reinforced concrete. Are sediul în Heimsbrunn, Franta.

 2. LEWIS WIRE LIMITED

  Regatul Unit

  Compania LEWIS WIRE LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stainless steel wires. Are sediul în Sheffield, Regatul Unit.

 1. FILS ET CABLE DE LORRAINE

  Franta

  Compania FILS ET CABLE DE LORRAINE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din otel, Oteluri si metale - prelucrare, stainless steel cables, Sarma si cablu din otel, și Oteluri si metale - prelucrare. Are sediul în Schoeneck, Franta.

 2. OTTO BERGFELD H.-H. SOHN GMBH & CO KG

  Germania

  Compania OTTO BERGFELD H.-H. SOHN GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale feroase, Sarma si cablu din metale neferoase, Grile, grilaje si panze metalice, Materiale si produse refractare, Sarma si cablu din metale feroase, Sarma si cablu din metale neferoase, Grile, grilaje si panze metalice, și Materiale si produse refractare. Are sediul în Altena, Germania.

 3. EKTRO

  Franta

  Compania EKTRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale neferoase, Sarma si cablu din metale neferoase, și crimping. Are sediul în Monistrol-Sur-Loire, Franta.

 4. ELECTRO SHUNT INDUSTRIE

  Franta

  Compania ELECTRO SHUNT INDUSTRIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale feroase, și Sarma si cablu din metale feroase. Are sediul în Bazeilles, Franta.

 5. RESSORTS MASSELIN

  Franta

  Compania RESSORTS MASSELIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Resorturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale feroase, Sarma si cablu din metale neferoase, Sarma si cablu din metale feroase, și Sarma si cablu din metale neferoase. Are sediul în Petit Quevilly Cédex, Franta.

 6. ARMACENTRE

  Franta

  Compania ARMACENTRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale neferoase, Sarma si cablu din metale neferoase, metal reinforcements for the building trade, și beams. Are sediul în Colombe, Franta.

 7. LLC "TEHPROVOD"

  Ucraina

  Compania LLC "TEHPROVOD", este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aluminium wire, și drawn copper products. Are sediul în Zaporizhzhia, Ucraina.

 8. DROME ARMATURES BETON

  Franta

  Compania DROME ARMATURES BETON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale neferoase, Sarma si cablu din metale neferoase, concrete reinforcements, metal reinforcements for the building trade, și steel bending. Are sediul în Eurre, Franta.

 1. BEKON KABEL GMBH

  Germania

  Compania BEKON KABEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din cupru, Sarma si cablu din cupru, și electrical cables and wires. Are sediul în Nuthe-Urstromtal, Germania.

 2. 2M KABLO

  Turcia

  Compania 2M KABLO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri electrice, Copper Cables, Cabluri electrice, armoured cables, și coaxial cables. Are sediul în Silivri, Turcia.

 3. WIREHOUSE GMBH

  Germania

  Compania WIREHOUSE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Sarma si cablu din metale feroase, Sarma si cablu din metale neferoase, Grile, grilaje si panze metalice, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Sarma si cablu din metale feroase, Sarma si cablu din metale neferoase, și Grile, grilaje si panze metalice. Are sediul în Burgberg, Germania.

 4. ADOLF UHER GMBH

  Germania

  Compania ADOLF UHER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Sarma si cablu din metale feroase, Sarma si cablu din metale neferoase, Grile, grilaje si panze metalice, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Sarma si cablu din metale feroase, Sarma si cablu din metale neferoase, și Grile, grilaje si panze metalice. Are sediul în Siegsdorf, Germania.

 5. SEILEREI REHM

  Germania

  Compania SEILEREI REHM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale feroase, Cabluri - accesorii, Sarma si cablu din metale neferoase, Ridicare - materiale si accesorii, Sarma si cablu din metale feroase, Cabluri - accesorii, Sarma si cablu din metale neferoase, și Ridicare - materiale si accesorii. Are sediul în Kirchberg, Germania.

 6. GÖRLITZER HANF- UND DRAHTSEILEREI INH. HELMUT GOLTZ

  Germania

  Compania GÖRLITZER HANF- UND DRAHTSEILEREI INH. HELMUT GOLTZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale feroase, Cabluri - accesorii, Sarma si cablu din metale neferoase, Lanturi, Sarma si cablu din metale feroase, Cabluri - accesorii, Sarma si cablu din metale neferoase, și Lanturi. Are sediul în Görlitz, Germania.

 7. PAUL & CO. GMBH

  Germania

  Compania PAUL & CO. GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale neferoase, Grile, grilaje si panze metalice, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Filtrare - aparate si materiale, Sarma si cablu din metale neferoase, Grile, grilaje si panze metalice, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, și Filtrare - aparate si materiale. Are sediul în Schlüchtern, Germania.

 8. REIERSDORFER DRAHT- UND ZAUN-GMBH

  Germania

  Compania REIERSDORFER DRAHT- UND ZAUN-GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Sarma si cablu din metale feroase, Sarma si cablu din metale neferoase, Construcții industriale, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Sarma si cablu din metale feroase, Sarma si cablu din metale neferoase, și Construcții industriale. Are sediul în Templin, Germania.

 9. GSB GABIONENBAU GMBH

  Germania

  Compania GSB GABIONENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale feroase, Sarma si cablu din metale neferoase, Construcții industriale, Constructii metalice usoare, Sarma si cablu din metale feroase, Sarma si cablu din metale neferoase, Construcții industriale, și Constructii metalice usoare. Are sediul în Wietmarschen, Germania.

 10. SEILEREI MAURER GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania SEILEREI MAURER GMBH & CO.KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale feroase, Cabluri - accesorii, Sarma si cablu din metale neferoase, Lanturi, Sarma si cablu din metale feroase, Cabluri - accesorii, Sarma si cablu din metale neferoase, și Lanturi. Are sediul în Oettingen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit