• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • bardaje din metale neferoase

Rezultate pentru

Bardaje din metale neferoase - Import export

 1. ALU-TREND FASSADENBAU GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ALU-TREND FASSADENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bardaje din metale neferoase. Are sediul în Weilbach, Germania.

 2. KALZIP GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KALZIP GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bardaje din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alu roofs, Aluminium roofs, Aluminium roofing, Aluminium façades, Concrete support shells, Arched roofs, Roof cladding, roof renovation, și Non-penetrative. Are sediul în Koblenz, Germania.

 3. FRONT ART GMBH

  Germania

  Compania FRONT ART GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bardaje din metale neferoase. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 4. OTTO MAYR GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania OTTO MAYR GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bardaje din metale neferoase. Are sediul în Sipbachzell, Austria.

 5. METADECOR

  Olanda

  Compania METADECOR, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Placarea fatadelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bardaje din metale neferoase, Perforated plates made from expanded metal, Bardaje din metale neferoase, Aluminium roof covering, și architectural façades. Are sediul în Kampen, Olanda.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FEILMEIER AG

  Germania

  Compania FEILMEIER AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie din surse regenerabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table ondulate din metale feroase, Bardaje metalice, Bardaje din metale neferoase, Instalatii pentru constructii, Table ondulate din metale feroase, Bardaje metalice, Bardaje din metale neferoase, și Instalatii pentru constructii. Are sediul în Osterhofen, Germania.

 2. GERHARD BODAMER

  Germania

  Compania GERHARD BODAMER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bardaje din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse pentru constructii, Materiale plastice - produse intermediare, Placi din material plastic, Material plastic - produse pentru industrie, Materiale plastice - produse pentru constructii, Materiale plastice - produse intermediare, Placi din material plastic, și Material plastic - produse pentru industrie. Are sediul în Neuweiler, Germania.

 3. KF-HANDEL.NET GMBH

  Germania

  Compania KF-HANDEL.NET GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bardaje din metale neferoase, Materiale plastice - produse pentru constructii, Materiale plastice - produse intermediare, Placi din material plastic, Bardaje din metale neferoase, Materiale plastice - produse pentru constructii, Materiale plastice - produse intermediare, și Placi din material plastic. Are sediul în Wittingen, Germania.

 4. GUT BEDACHT

  Germania

  Compania GUT BEDACHT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bardaje din metale neferoase, Materiale plastice - produse pentru constructii, Materiale plastice - produse intermediare, Placi din material plastic, Bardaje din metale neferoase, Materiale plastice - produse pentru constructii, Materiale plastice - produse intermediare, și Placi din material plastic. Are sediul în Gau-Bickelheim, Germania.

 5. KLAIBER GMBH

  Germania

  Compania KLAIBER GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale inerte pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bardaje din metale neferoase, Materiale plastice - produse pentru constructii, Placi din material plastic, Lemn brut, Bardaje din metale neferoase, Materiale plastice - produse pentru constructii, Placi din material plastic, și Lemn brut. Are sediul în Hermaringen, Germania.

 1. CERRAJERÍA METÁLICA CEYCONSE S.L

  Spania

  Compania CERRAJERÍA METÁLICA CEYCONSE S.L, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bardaje din metale neferoase. Are sediul în Carmona, Spania.

 2. METALPERFIL ROS

  Spania

  Compania METALPERFIL ROS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bardaje din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perdele metalice, metal profiles, metal sheets, și Perdele metalice. Are sediul în Torre Pacheco, Spania.

 1. KÖNIG GMBH FASSADENTECHNIK

  Germania

  Compania KÖNIG GMBH FASSADENTECHNIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Bardaje din metale neferoase, Fundatii, Finisari, Bardaje din metale neferoase, și Fundatii. Are sediul în Hamm, Germania.

 2. BEEZ & JESKE GMBH DACH- UND FASSADENBAUSTOFFE

  Germania

  Compania BEEZ & JESKE GMBH DACH- UND FASSADENBAUSTOFFE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bardaje din metale neferoase, Materiale pentru acoperisuri, Bardaje din metale neferoase, și Materiale pentru acoperisuri. Are sediul în Hoppegarten, Germania.

 3. ROSLER ITALIANA S.R.L.

  Italia

  Compania ROSLER ITALIANA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bardaje din metale neferoase, Bardaje metalice, Bardaje din metale neferoase, și Bardaje metalice. Are sediul în Concorezzo (Mi), Italia.

 4. BENJAMÍN MARTÍ

  Spania

  Compania BENJAMÍN MARTÍ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bardaje din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aluminium, și aluminium frame. Are sediul în Benicarló, Spania.

 5. COBA-BAUSTOFFGESELLSCHAFT FÜR DACH + WAND GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania COBA-BAUSTOFFGESELLSCHAFT FÜR DACH + WAND GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bardaje din metale neferoase, Materiale pentru acoperisuri, Bardaje din metale neferoase, și Materiale pentru acoperisuri. Are sediul în Osnabrück, Germania.

 6. CERNE GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania CERNE GESELLSCHAFT M.B.H., care își desfășoară activitatea în domeniul Bardaje metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli false - elementi din beton, Bardaje din metale neferoase, Pardoseli false - elementi din beton, și Bardaje din metale neferoase. Are sediul în Feldkirchen, Austria.

 7. LUMON

  Spania

  Compania LUMON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bardaje din metale neferoase. Are sediul în Málaga, Spania.

 8. HAUSPROFI BAUSYSTEME GMBH

  Germania

  Compania HAUSPROFI BAUSYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bardaje din metale neferoase, Lemn taiat si tratat, Bardaje din metale neferoase, și Lemn taiat si tratat. Are sediul în Freudenstadt, Germania.

 1. PREFA GMBH ALU-DÄCHER UND FASSADEN

  Germania

  Compania PREFA GMBH ALU-DÄCHER UND FASSADEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte metalice de uz casnic, Bardaje din metale neferoase, Obiecte metalice de uz casnic, și Bardaje din metale neferoase. Are sediul în Wasungen, Germania.

 2. METAL CATAL

  Tunisia

  Compania METAL CATAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bardaje din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pewter-copper alloys. Are sediul în Tunis-Le Bardo, Tunisia.

 3. JOHORMATERIALSCRAP

  Germania

  Compania JOHORMATERIALSCRAP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bardaje din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal scrap. Are sediul în Munich, Germania.

 4. ULTSCH-GMBH & CO. KG FASSADENHANDEL

  Germania

  Compania ULTSCH-GMBH & CO. KG FASSADENHANDEL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bardaje din metale neferoase, și Bardaje din metale neferoase. Are sediul în Borkheide, Germania.

 5. PT. ASIA MEGATRON

  Indonezia

  Compania PT. ASIA MEGATRON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bardaje din metale neferoase. Are sediul în Jepara/Jawa Tengah, Indonezia.

 6. DELMINTA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Lituania

  Compania DELMINTA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bardaje din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale de constructie ignifuge, și Materiale de constructie ignifuge. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 7. PROFILTEC BAUSYSTEME GMBH

  Germania

  Compania PROFILTEC BAUSYSTEME GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bardaje din metale neferoase, și Bardaje din metale neferoase. Are sediul în Schwäbisch Hall, Germania.

 8. ALIUMO-SERVICE LTD

  Ucraina

  Compania ALIUMO-SERVICE LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bardaje din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi pentru locuinte, Ferestre, Usi pentru locuinte, și Ferestre. Are sediul în Donetsk, Ucraina.

 9. EFA HANDEL UND MANAGEMENT GMBH

  Germania

  Compania EFA HANDEL UND MANAGEMENT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bardaje din metale neferoase, și Bardaje din metale neferoase. Are sediul în Bielefeld, Germania.

 10. ESTO TÜREN- UND FENSTERBAU STOCK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ESTO TÜREN- UND FENSTERBAU STOCK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bardaje din metale neferoase, și Bardaje din metale neferoase. Are sediul în Petersberg, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Bardaje din metale neferoase - Import export

Număr de rezultate

5.160 Intreprinderile