• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pos - targuri si saloane

Rezultate pentru

Pos - targuri si saloane - Import export

 1. ALDISPLAYS® GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ALDISPLAYS® GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - targuri si saloane. Are sediul în Köln, Germania.

 2. PACK & RIDE – DISPLAY- UND WERBEMITTELSERVICE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PACK & RIDE – DISPLAY- UND WERBEMITTELSERVICE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - targuri si saloane. Are sediul în Hamburg, Germania.

 3. EXPOSITE POLSKA SP. Z O.O.

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania EXPOSITE POLSKA SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitrine pentru magazine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile POS - distributie en gros, POS - targuri si saloane, Tipografie, stands, displays, make-up displays, LED mats, advertising racks, și advertising displays. Are sediul în Chwaszczyno, Polonia.

 4. OFFICINA DELLE INSEGNE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania OFFICINA DELLE INSEGNE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Firme luminoase si panouri publicitare luminoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile POS - targuri si saloane, Imprimare digitala, illuminated signs, signs, POS - targuri si saloane, billboards, Imprimare digitala, advertising banners, și diaphanies. Are sediul în Rovigo, Italia.

 5. TOBRA GMBH U. CO. KG

  Germania

  Compania TOBRA GMBH U. CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oferte promotionale - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cadouri promotionale, Cadouri, suveniruri si articole publicitare, POS - targuri si saloane, Publicitate la punctul de vanzare, Cadouri promotionale, Cadouri, suveniruri si articole publicitare, POS - targuri si saloane, și Publicitate la punctul de vanzare. Are sediul în Emmelshausen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LOGOS CORPORATE

  Romania

  Compania LOGOS CORPORATE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - targuri si saloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier arhivare, Mobilier arhivare, wood displays, și advertising displays. Are sediul în Voluntari, Romania.

 2. RAPPICH SYSTEMBAU GMBH & CO KG

  Germania

  Compania RAPPICH SYSTEMBAU GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - targuri si saloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Targuri, expozitii, saloane - organizare, Agentii de publicitate, Standuri pentru expozitii, Targuri, expozitii, saloane - organizare, Agentii de publicitate, stand fittings, și Standuri pentru expozitii. Are sediul în Callenberg, Germania.

 3. KUDOS EXHIBITIONS LTD

  Regatul Unit

  Compania KUDOS EXHIBITIONS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Standuri pentru expozitii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile POS - targuri si saloane, exhibition stand, și POS - targuri si saloane. Are sediul în Barnoldswick, Regatul Unit.

 4. CARTONKIT EVENTS

  Franta

  Compania CARTONKIT EVENTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Communicate pentru evenimente speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile POS - targuri si saloane, și POS - targuri si saloane. Are sediul în L'isle D'espagnac, Franta.

 5. PLV BROKER

  Franta

  Compania PLV BROKER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Publicitate la punctul de vanzare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile POS - targuri si saloane, exhibition stand, și POS - targuri si saloane. Are sediul în Suresnes, Franta.

 1. AEROVUE SARL

  Franta

  Compania AEROVUE SARL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - targuri si saloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aerial photography and video by drone, virtual reality, advertising articles, și photographic services. Are sediul în Augny, Franta.

 2. STD RELITIQUE

  Franta

  Compania STD RELITIQUE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fasonare si legare - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile POS - targuri si saloane, POS - distributie en gros, bagging operations, Storage - equipment and systems, POS - targuri si saloane, și POS - distributie en gros. Are sediul în Paris, Franta.

 1. SCHENKER LOGISTICS, S.A.U.

  Spania

  Compania SCHENKER LOGISTICS, S.A.U., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - targuri si saloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile international trade fairs, și trade fair and exhibition service. Are sediul în Barcelona, Spania.

 2. SZE SCHNEIDER & ZIRR ENGINEERING GMBH

  Germania

  Compania SZE SCHNEIDER & ZIRR ENGINEERING GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audio-vizual - productie si distributie, Audio si video - materiale profesionale, POS - targuri si saloane, Publicitate la punctul de vanzare, Audio-vizual - productie si distributie, Audio si video - materiale profesionale, POS - targuri si saloane, și Publicitate la punctul de vanzare. Are sediul în Karlsruhe, Germania.

 3. BLANK&BIEHL GMBH

  Germania

  Compania BLANK&BIEHL GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - targuri si saloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile POS - promotii si animatori, hostess service, hostesses, POS - promotii si animatori, și consulting and services for point of sale advertising- promotion and entertainment. Are sediul în Hamburg, Germania.

 4. AGENCJA HOSTESS AGENCJA500

  Polonia

  Compania AGENCJA HOSTESS AGENCJA500, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - targuri si saloane. Are sediul în Rzeszów, Polonia.

 5. YES SIR !

  Belgia

  Compania YES SIR !, care își desfășoară activitatea în domeniul Publicitate la punctul de vanzare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile POS - targuri si saloane, POS - distributie en gros, events on stands, POS - targuri si saloane, point of sale events, și POS - distributie en gros. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 6. IMPRESIÓN GRAN FORMATO

  Spania

  Compania IMPRESIÓN GRAN FORMATO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - targuri si saloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tipografie - offset, digital printing, Tipografie - offset, și manufacture of large format posters. Are sediul în Cornellà De Llobregat, Spania.

 7. CREACIONES SORIANO

  Spania

  Compania CREACIONES SORIANO, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - distributie en gros. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Publicitate la punctul de vanzare, POS - targuri si saloane, stand assembly, Publicitate la punctul de vanzare, metal display cases, și POS - targuri si saloane. Are sediul în Beniparrell-Valencia, Spania.

 8. FUCHS-DISPLAY GMBH

  Germania

  Compania FUCHS-DISPLAY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - targuri si saloane. Are sediul în Lübeck, Germania.

 1. CELPROM

  Belgia

  Compania CELPROM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cadouri promotionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitrine pentru magazine, POS - targuri si saloane, plexiglass work, milling plastic materials, Vitrine pentru magazine, și POS - targuri si saloane. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. EXPOTRADE GROUP GMBH

  Austria

  Compania EXPOTRADE GROUP GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - targuri si saloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marquees for trade fairs and exhibitions, event tent, display, și articles and items for advertising and promotions. Are sediul în Koblach, Austria.

 3. CARSALADE MOBILIER SAS

  Franta

  Compania CARSALADE MOBILIER SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile POS - targuri si saloane, POS - targuri si saloane, fittings for boutiques, și Office furniture. Are sediul în L' Isle-En-Dodon, Franta.

 4. FILMEDIA DISTRIBUTION

  Franta

  Compania FILMEDIA DISTRIBUTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - targuri si saloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimare digitala, Imprimare digitala, hot and cold rolling machines for plastification, și photo plastic coating. Are sediul în Thorigne Fouillard, Franta.

 5. FLEXPO CONSTRUCTIONS LTD.

  Slovenia

  Compania FLEXPO CONSTRUCTIONS LTD., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Standuri pentru expozitii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile POS - targuri si saloane, Booth manufacturing, POS - targuri si saloane, și Trade fair. Are sediul în Komenda, Slovenia.

 6. PROPROMO P. S. A.

  Polonia

  Compania PROPROMO P. S. A., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - targuri si saloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de modeling, models, hostesses, Agentii de modeling, și Hostess agency. Are sediul în Gdansk, Polonia.

 7. MYDISPLAYS GMBH

  Germania

  Compania MYDISPLAYS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - targuri si saloane. Are sediul în Burscheid, Germania.

 8. AZAP SARL

  Luxemburg

  Compania AZAP SARL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Design de ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile POS - targuri si saloane, Obiecte conectate, POS - targuri si saloane, Customizable business and company gifts, și Obiecte conectate. Are sediul în Kayl, Luxemburg.

 9. GRUPO KODRU

  Spania

  Compania GRUPO KODRU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - targuri si saloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stand hire. Are sediul în Toledo, Spania.

 10. STAND DIRECT

  Belgia

  Compania STAND DIRECT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - targuri si saloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile concrete mixer repair, și display furnishings. Are sediul în Lontzen, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit

Găsiți devize pentru