• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • fotolii pentru sali de spectacol

Rezultate pentru

Fotolii pentru sali de spectacol - Import export

 1. EZCARAY INTERNACIONAL

  Spania

  Verified by europages badge

  Chair factory since 1955 for: Conference centres, auditoriums, cinemas, theatres. Educational furniture. Tiered seating, mobile stands. Our company, Ezcaray Internacional, has been growing for over 100 years and our work over this long period means we offer unrivalled experience. The quality of our seating is well known throughout the country, and for several years we have been exporting our products to other countries such as Germany, France, Belgium and the Netherlands.

 2. GRUPPO FEERIA SRL

  Romania

 3. LAMM SRL

  Italia

  Compania LAMM SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotolii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali de spectacol si scenografie - echipamente, Fotolii pentru sali de spectacol, armchairs for hotels, catering and public premises, Sali de spectacol si scenografie - echipamente, Fotolii pentru sali de spectacol, și auditorium. Are sediul în San Secondo P.se, Italia.

 4. MEBELNAYA FABRICA PREMIERA

  Ucraina

  Compania MEBELNAYA FABRICA PREMIERA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotolii pentru sali de spectacol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile theatre seating. Are sediul în Kharkiv, Ucraina.

 5. ALDEKON

  Turcia

  Compania ALDEKON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotolii pentru sali de spectacol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile school desks, stadium seating, și Car and bus seats. Are sediul în Bursa, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EURO SEATING INTERNATIONAL

  Spania

  Compania EURO SEATING INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotolii pentru sali de spectacol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fotolii, și Fotolii. Are sediul în Ezcaray-La Rioja, Spania.

 2. EQUIP EVENT

  Franta

  Compania EQUIP EVENT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de gimnastica si stadioane - instalatii sportive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fotolii pentru sali de spectacol, stadium seating, cinema seating, chair cover, și Fotolii pentru sali de spectacol. Are sediul în Quintal, Franta.

 3. MIR ARENA

  Turcia

  Compania MIR ARENA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotolii pentru sali de spectacol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stadium seating. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. MARPRIEH

  Spania

  Compania MARPRIEH, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotolii pentru sali de spectacol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente pentru institutii culturale, armchairs for hotels, catering and public premises, cinema seating, Echipamente pentru institutii culturale, și control panels. Are sediul în Salamanca, Spania.

 5. HYESUNG MFG CO., INC.

  Coreea de Sud

  Compania HYESUNG MFG CO., INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaune si mobilier pentru holuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fotolii pentru sali de spectacol, Fotolii pentru sali de spectacol, chairs, chairs and seats for institutions, și chairs for hotels, restaurants and public buildings. Are sediul în Incheon, Coreea de Sud.

 1. PW ALGUM SP Z O O

  Polonia

  Compania PW ALGUM SP Z O O, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotolii pentru sali de spectacol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Home cinema seat, racing seats, railings, și stands. Are sediul în Dąbrowa Chełmińska, Polonia.

 2. AUDITORIA SERVICES

  Regatul Unit

  Compania AUDITORIA SERVICES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotolii pentru sali de spectacol. Are sediul în Rotherham, Regatul Unit.

 1. EPICENTRO, LDA

  Portugalia

  Compania EPICENTRO, LDA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotolii pentru sali de spectacol. Are sediul în Coimbra, Portugalia.

 2. TECHNO LOGISTIQUE - SELLERIE COUTURE

  Franta

  Compania TECHNO LOGISTIQUE - SELLERIE COUTURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fotolii pentru sali de spectacol, small armchairs, și Fotolii pentru sali de spectacol. Are sediul în Aulnat, Franta.

 3. GATETRADING LDA

  Portugalia

  Compania GATETRADING LDA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotolii pentru sali de spectacol. Are sediul în Coimbra, Portugalia.

 4. PS SEATING

  Italia

  Compania PS SEATING, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotolii pentru sali de spectacol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cinema seating, theatre seating, boat seats, și stadium seating. Are sediul în Castano Primo, Italia.

 5. INDUSTRIAS JOSPER S.L.

  Spania

  Compania INDUSTRIAS JOSPER S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fotolii pentru sali de spectacol, și Fotolii pentru sali de spectacol. Are sediul în Callosa De Segura, Spania.

 6. CAMEL CHEGRANI

  Franta

  Compania CAMEL CHEGRANI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotolii pentru sali de spectacol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cinema seating, și theatre seating. Are sediul în Noisy Le Sec, Franta.

 7. LS DIFFUSIONCLOS

  Belgia

  Compania LS DIFFUSIONCLOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente pentru sali de teatru, Fotolii pentru sali de spectacol, Echipamente pentru sali de teatru, și Fotolii pentru sali de spectacol. Are sediul în Mouscron, Belgia.

 8. EHEIM MÖBEL GMBH ÖHRINGEN

  Germania

  Compania EHEIM MÖBEL GMBH ÖHRINGEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente pentru sali de teatru, Fotolii pentru sali de spectacol, Echipamente pentru sali de teatru, și Fotolii pentru sali de spectacol. Are sediul în Öhringen, Germania.

 1. CHONGQING LIXDO SPORTS EQUIPMENT CO.,LTD

  China

  Compania CHONGQING LIXDO SPORTS EQUIPMENT CO.,LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotolii pentru sali de spectacol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stadium seating. Are sediul în Chongqing, China.

 2. STONEADVISE STYLE & STEEL ARCHITECTURAL DESIGN

  Romania

  Compania STONEADVISE STYLE & STEEL ARCHITECTURAL DESIGN, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fotolii pentru sali de spectacol, Desen industrial - consiliere, Fotolii pentru sali de spectacol, și Desen industrial - consiliere. Are sediul în Bucarest, Romania.

 3. FIGUERAS CONTRACTOR SL

  Spania

  Compania FIGUERAS CONTRACTOR SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotolii pentru sali de spectacol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fotolii, și Fotolii. Are sediul în Canovelles, Spania.

 4. FIGUERAS INTERNATIONAL SEATING SA

  Spania

  Compania FIGUERAS INTERNATIONAL SEATING SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotolii pentru sali de spectacol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese si scaune, și Mese si scaune. Are sediul în Lli¦A D'Amunt, Spania.

 5. MD SEATING INTERNATIONAL

  Spania

  Compania MD SEATING INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotolii pentru sali de spectacol. Are sediul în LORCA, Spania.

 6. MOVIAÇO 2, LDA

  Portugalia

  Compania MOVIAÇO 2, LDA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotolii pentru sali de spectacol. Are sediul în Pontinha, Portugalia.

 7. GATE TRADING, LDA

  Portugalia

  Compania GATE TRADING, LDA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotolii pentru sali de spectacol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chairs. Are sediul în Coimbra-Portugal, Portugalia.

 8. SOCIEDAD COOP. OBREROS DE EZCARAY

  Spania

  Compania SOCIEDAD COOP. OBREROS DE EZCARAY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fotolii pentru sali de spectacol, și Fotolii pentru sali de spectacol. Are sediul în Ezcaray, Spania.

 9. TS TECH UK LTD

  Regatul Unit

 10. BUTACAS EZCARAY SA

  Spania

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit